Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak už jsem převlíkl do kůže a cvaknul pár fotek. Na ruce se to fotí teda pěkně blbě.

Nit prošití je světle béžová, není to špatný, podle fotek prodejce jsem myslel, že bude bílá. Takhle je to lepší. Zkusím zítra s novým řemenem "kancldiving".

Jen se nejspíš příště mrknu po delším řemeni. Tento je 120+78 a je mi tak druhý očko na zastrčení konce úplně na nic. Možná ho odpárám pryč. Z prvního očka mi kouká 15mm, tak kvůli tomu druhýmu by to chtělo ještě kousek.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Škoda ze u monster je roztec  jen 20mm .  U seiko 5 to je 22mm. A řemínek se vybírá lépe. Ne každý řemínek šířkou 20mm pasuje na monstra.....

Odesláno

Tak ve čtvrtek mi taky dorazil populární mesh. Hned jsem ho zkrátil a začal řešit stěžejky. Žádné z 20mm stěžejek, které si schovávám od nato strapů z eBay nepasovaly. Ukázalo se, že se ztrácejí ve velkých dírkách nožek. Rantl má malý průměr a nezasekne se o železo. A pak mě napadlo použít 22mm stěžejku stejného průměru. A světe div se, trefil jsem se. Tlustá část má 20mm, takže pěkně vymezí mezeru mezi nohama a pružné konce vlezou do dírek celé i s rantlama. Takže paráda, může to tak být. Jedinej problém je v tom, že těmto tenkým stěžejkám, které dávají čínští prodejci k nato strapům moc nevěřím. Jedna už mě loni zklamala a sbíral jsem hodinky ze země. Kdyby se ten pružný konec vylomil, tak jse vymalováno. Takže to vypadá, že asi objednám ty z tvého odkazu. Díky za tip.

Pár fotek monster na meshi v mém chlubicím vlákně.

A fotečka, jak jsem to vyřešil. Jeden obrázek vydá za tisíc slov :)

Odesláno

Zdarec pánové, brácha mi chce koupit na narozky nějaké hodinky, po dlouhém uvažovaní jsem došel k tomu, že v cenové relaci cca5-6 tis. asi nic lepšího nesežene. Mám ale dotaz, jeden můj kamarád z Chicaga (přiveze mi je z USA) mi vcera rekl, ze se delaji nejake Monstra s ojebaným strojkem, prý. Jsou o 30 dolcu levnejsi a pouzdro je uplne stejne jako u origo. Jsou lepsi Monstra starsi nebo Neo? Popr. jake jine Seika min. velikost jako Monstra koupit?

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

první generace tzv. stará monstra strojek 7S26, nátah pouze pohybem ruky.

druhá generace tzv. nová monstra strojek 4R36, nátah pohybem ruky i korunkou a mají hacking, Strojek vychází z původního 7S26 o proti starým monstrům mají jiný ciferník s indexy a jinou korunku, zbytek je stejný.

Nevím o žádných ojebaných monstrech, teda pokud nemáš náhodou na mysli monstra hodně nošený... 

Oboje sou poctivý monstra. Pak je ještě rozdíl ve verzi J (děláno v Japonsku) a verze K (děláno mimo Japonsko) rozdíl dle mého pouze v tom písmenku. I tohle má vliv na cenu.

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

No ten kamarad mluvil o jinem kalibru uvnitr. Je to kluk, ktery sbira hodinky uz 26 let. Tak pry na Taiwanu prodavaji Monstra s jinym kalibrem nez v Japonsku. Mam moznost nakupu i v Japonsku, dcera tam za dva mesice jede. Nevite jestli existuji jine barevne variace i u novych Monster? Zelené, žluté, bílé?

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

To že by se v Japonsku prodávali monstra s jinými kalibry je blbost. V monstrech máš 2 kalibry 7S26 (starý monstra) a 4R36 (nový monstra). Rozdíly viz výše. Oba dva kalibry, stará a nová monstra seženeš všude. Barev je hodně a vyloženě pro japonský trh se dělaly i barvy, které nebyly jinde dostupné, takže v Japonsku bude větší barevný výběr monster.  Více barevných kombinací (hlavně v Japonsku) bude, ale spíš v provedení starých monster se starším calibrem 7S26. Já myslím, že když chvíli pogůglíš, tak uvidíš všechny možné varianty.

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno (upraveno)

Jj viz Napoleon - rozdíl poznáš u varianty K pouze v chybějícím nápisu 'Made in Japan' na pozici 6 na cifru...

Upraveno uživatelem wizard-ov
Odesláno

Jo to vím díky chronomagu :-) Jen reaguji na ty výše uvedené spekulace o horším strojku a hodinách o 30 usd levnějších. Že je to pouze tím J a K  made in japan. a  japan movt

Odesláno

Monstra bez meše, to je jako Kim Kardashian bez zadnice. Jako dobrý, ale něco tomu chybí :)

PS: Právě jste viděli dopad vzdělávání formou samostudia podle studijních materiálů obsažených ve vláknech "Jaké hodinky nosí VIP" a "Hodinky a ženy"  :lol2:

Odesláno

Možná mám blbou otázku ale také se mi líbí monstra a nebránil bych se jedny pořídit, nicméně trochu plavu v tom jaký je mezi jednotlivými typy rozdíl např. cenově se pohybují od 183 - 467 dolarů. Proč takové rozdíly? Kolik typů monster je a proč se jim vůbec říká monster? Díky za objasnění.

Zde jsou ty cenové rozdíly:

http://www.creationwatches.com/products/seiko-japan-82/seiko-prospex-automatic-divers-200m-sbdc023-mens-watch-6075.html

http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-japan-made-orange-monster-divers-srp309j-srp309-3628.html

http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-monster-automatic-divers-srp313k2-4344.html

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...