Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Na stánku RJ nám ukazovali zajímavé hodinky na objednávku nejmenované politické strany z Česka.

Cena lidová, přes 15 tisíc švýcarských franků.

post-147-0-01640800-1367014315_thumb.jpg

Abych někoho nepletl. Jde o model PAC-MAN v limitované edici 20 kusů, automat, 46 průměr, PVD, 3D symboly ze známé hry na číselníku.

• Odpovědi 104
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak pro Nightyho: Kudoke sedí jako vždycky ve stanu na levo uprostřed, jsou tam tentokrát tři, dva kluci a ta pěkná usměvavá kudrnatá holka, co jsem s ní šprýmoval na téma erotickýho modelu před dvěma rokama. Tak ji řikám, HI, good to see you, where do you have your famous 69 model? A ona se hned chechtá a říká, my to tady letos nevystavujeme, ale jó, pořád děláme na objednávku, A já řikám: Hele, mapuju všechny erotický motivy na hodinkách na letošním veletrhu, fakt chceš chybět? A vona se chechtá, já řikám ty Kudoktopussy fakt miluju....

Jinak to letos s erotikou bylo neslavný, Nivrel svoje repeatery nevystavil, Perrelet japonský kalhotky taky neukázal, a Suzanne Hurni v UN o erotickým modelu taky jenom mluvila (a ani né šelmovsky, spíš tak se soucitem se na nás při tom podívala). Ten Kamil je fakt starej. Ale byl skvěle připravenej, měl v notýsku poznamenaný modely, který v Cuervo nigdo neznal, Na druhou stranu často ukázal, hele tyhle dva tlusťoši vo hodinkách něco vědí, takže se s náma bav normálně a ne jako s vopičákama. Respect!

Návštěvník Kamil
Odesláno

Náhodou Susanne byla letos v pohodě. Sice na začátku poznamenala, že nemá moc času, to abychom se nezkoušeli vykecávat. Načež jsem ji zjevně překvapil, že my taky ne, čímž jsem jí evidentně zvedl náladu a bavila se pak s námi docela normálně. Pro ty, co jí neznají, na tom obrázku fakt není nasraná, tváří se docela přívětivě.

post-147-0-86537000-1367021707_thumb.jpg

Zase ale Gunda (to není překlep, ale jméno) u Zenithu mohla na Viktorovi oči nechat.

post-147-0-50358900-1367021723_thumb.jpg

Odesláno
  V 27. 4. 2013 v 0:15, Kamil napsal:

Náhodou Susanne byla letos v pohodě. Sice na začátku poznamenala, že nemá moc času, to abychom se nezkoušeli vykecávat. Načež jsem ji zjevně překvapil, že my taky ne, čímž jsem jí evidentně zvedl náladu a bavila se pak s námi docela normálně. Pro ty, co jí neznají, na tom obrázku fakt není nasraná, tváří se docela přívětivě.

attachicon.gifDSCN0533a.jpg

Zase ale Gunda (to není překlep, ale jméno) u Zenithu mohla na Viktorovi oči nechat.

attachicon.gifDSCN0455a.jpg

:clap: chlapci, pekné "mladuchy"...také akurát pre mňa...cítiť z nich lásku a teplo domáceho krbu (za tou latexovou maskou, a bičom v ruke, samozrejme :D)

F.

Návštěvník Snow
Odesláno
  V 26. 4. 2013 v 20:57, Kamil napsal:

Trochu vám spravím náladu - jedná se o stejné hodinky. Ta barva, hloubka a struktura číselníku je naživo úchvatná.

Pane bože, De Bethune, pořád ta krásná modrá jako byla na mém grálu De Bethune DB25 Special Edition for Only Watch.

zdroj - http://www.watchtime.com/wristwatch-industry-news/watches/de-bethune-db25-special-edition-only-watch/

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 26. 4. 2013 v 22:49, Viktor napsal:

...měl v notýsku poznamenaný modely, který v Cuervo nigdo neznal...

Zase ale měli modely, který jsem neznal já. Třeba zrovna novou Robusto day-date Churchill limitku se smaltovaným číselníkem.

post-147-0-51366700-1367029137_thumb.jpg

Jestlipak poznáte, kdo seděl vedle mě, popíjel Mojito a tvářil se, že ho zajímají hodinky?

post-147-0-15602000-1367029146_thumb.jpg

A když jsme u těch bab, vysoká a hubená Mara by taky nebyla k zahození.

post-147-0-21685700-1367029760_thumb.jpg

I když se mi trochu mázla, jak mi nesla ukázat humidor.

post-147-0-21330200-1367029888_thumb.jpg

Odesláno
  V 27. 4. 2013 v 0:15, Kamil napsal:

zase ale Gunda (to není překlep, ale jméno) u Zenithu mohla na Viktorovi oči nechat.

A já na ní, bylo to prostě vzájemný. Takže když jsem ji citlivě upozornil, že nám nedala hezký baťůžek vyrobený s Red Bullem na seskok z vesmíru, tak se hned zastyděla a dva nám šoupla...

Odesláno
  V 26. 4. 2013 v 20:28, Viktor napsal:

S kým jiným než se šílencem, který mě zatáhl ke Kurvám a Sobríňos, kde na mě poulil voči starel Talián a něco mlel strašlivou angličtinou vo vobchodě v Praze a tys mu statečně nahrával. Viděl bych to tak na prodej dvou kousků za rok. Jeden Ty, jeden Roman.

Vlastně tři, ještě Lollohhhhh.

Je to lichotka, nebo se mám urazit?

Odesláno
  V 26. 4. 2013 v 20:28, Viktor napsal:

S kým jiným než se šílencem, který mě zatáhl ke Kurvám a Sobríňos, kde na mě poulil voči starel Talián a něco mlel strašlivou angličtinou vo vobchodě v Praze a tys mu statečně nahrával. Viděl bych to tak na prodej dvou kousků za rok. Jeden Ty, jeden Roman.

Vlastně tři, ještě Lollohhhhh.

předpokládám, že starý Talián se jmenuje Luca Musumeci...

Odesláno (upraveno)
  V 27. 4. 2013 v 18:53, Andrew napsal:

Chlapci a byli jste u Audemars Piguet? Nemaji neco zajimavyho na tema Royal Oak? :)

AP v Basileji nevystavují, jezdí jen na SIHH. Stejně jako všechny značky Richemont Group (Lange, IWC a další).

Upraveno uživatelem Viktor
Odesláno
  V 27. 4. 2013 v 20:30, People napsal:

A fortis?

Já je tam neviděl. A ani nehledal. Ale myslím, že nebyli. Ani Stowa v suterénu naproti halám v Clarastrasse nebyla.

Odesláno

A fortis?

Fortis letos je prej jenom úplně malinkej, protože nedávno oznámili, že se budou soustředit už jenom na čínskej a indickej trh. Viz ty limitky pro indickej kosmickej program.

Jinak díky moc pánové za reporty.. a závist:)

Návštěvník Kamil
Odesláno

A fortis?

Jseš otravnej. :) Vůbec tam nebyli, asi taky spějou dopr....

V 26. 4. 2013 v 20:32, Roman I. napsal:

Kurvy a synovci, na to slyším. Byli piráti v bronzu - horas del mundo? Hned bych je kupoval. :)

V bronzu byly k vidění obyčejné Pirata. Byla tam dost tma, takže blbý fotky, ale taky se mi líbily. Kombinace bronzu a titanu má něco do sebe a jednoduchý číselník s aplikovanými plastickými indexy je pěkný a vnitřní bronzová luneta je naživo sqělá.

post-147-0-35584300-1367153630_thumb.jpg

post-147-0-32720400-1367153641_thumb.jpg

Ještě se mi hodně líbily potápky Manjuarí, prý se jmenujou podle nějaký ryby, která se vyskytuje jen na Kubě. Já bych je nosil s radostí. Hodně příjemnej byl řemen. Vpravo můj zmiňovaný notýsek, vlevo Viktorovo druhé Mojito. :P

post-147-0-49368800-1367153655_thumb.jpg

post-147-0-20867100-1367153676_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...