Čendík Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Hurá do Pinerola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Neblázněte, pane účetní, dyť je to dvanáctset kilometrů ...nesmrtelné... Ne, vážně, tentokrát to nedám. Tak zavdejte si i za mě ,a ať pořádně škytám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Kurna Marty, spolehal jsem ze vezmes Glyciny, trochu o nich posledni dobou premyslim. Fakt na to sichtu musis. . . . . . ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2013 pojedete někdo na kole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 29. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 Tak nakonec se nás sešlo 19 a trochu jsme museli improvizovat se zasedacím pořádkem. Ale vše se zvládlo. Na OstravskoBeskydské poměry bylo možná až nebývale poklidno. Žádná debata o tvrdosti titanu, či vlastnostech různých druhů oceli ...Jinak za mne bylo fajn a děkuji všem co přišli k nám do Beskyd. Co Ostravská větev, jak nakonec dopadla .... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 Jo, Luki, zapomnel jsem podekovat za rezervaci ubytovani. A skoda, ze hodne lidi odeslo tak brzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 Taky všem děkuji za příjemnou společnost. Hodinek mraky, pokec fajn, fůra zajímavých informací. A mimochodem, chlastat celý večer nealko pivo je úplně na ho.no. Dneska mě akorát bolel bachor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 Ostrava přežila, ačkoli někteří na to nevypadali... dokonce měla v Kunčicích přípoj do Svinova, a tak se svezla jedničkou... a už po půl 12h seděla znovu v hospodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 ......paráda, tak to zase bude v "týdeníku železničáře" hlavní titulek."Po náročném víkendu, jsme byli nuceni nasadit opět naše osvědčené vozy." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Hlášení Ostravské buňky:jsme všichni v pořádku, s Čendíkem jsme zdárně pokračovali v akci. Akorát jsme se přesunuli ke mě na chatu a dorazili domů až teď. Akorát se nám v jednu v noci venku u grilu zdálo že je na stole nějak málo hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Jinak Vám pánové všem děkuji za opět skvělou společnost, bylo to náramné, akorát ten vlak jel fakt moc brzo. Než se člověk stačil rozkoukat tak byl zpátky na nádru... Už teď se hlásím na další sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Díky za fajn pokec pánové Vidím, že oficiální část následuje neoficiální, která trvá až do rána Dobré vědět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Díky za fajn pokec pánové Vidím, že oficiální část následuje neoficiální, která trvá až do rána Dobré vědět...skalní až do nedělního rána... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 skalní až do nedělního rána... njn, Marty, vy beztak i o den dříve začínáte co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 njn, Marty, vy beztak i o den dříve začínáte co tak to se nám naštěstí ještě nepovedlo. Nicméně dobrý tip, to budeme muset s Čendíkem probrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Super akce... jo a díky za odvoz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Někteří jsme fakt zvířata . Jinak akce dobrá, jídlo taky. Díky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Někteří jsme fakt zvířata . Jinak akce dobrá, jídlo taky. Díky všem. Respect Čendik a Marty, pitcho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 twl Marty zlatá Irča!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Byl jsem na srazu poprvé a moc se mi to líbilo. Těch hodinek. Pěkné pokoukání. Chlapi díky za příjemnou společnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se