Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 504
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Neblázněte, pane účetní, dyť je to dvanáctset kilometrů :eek:  ...nesmrtelné... :lol2:

Ne, vážně, tentokrát to nedám. Tak zavdejte si i za mě  :cheers:  ,a ať pořádně škytám.

Odesláno

Tak nakonec se nás sešlo 19 a trochu jsme museli improvizovat se zasedacím pořádkem. Ale vše se zvládlo.

Na OstravskoBeskydské poměry bylo možná až nebývale poklidno. Žádná debata o tvrdosti titanu, či vlastnostech různých druhů oceli ...

Jinak za mne bylo fajn a děkuji všem co přišli k nám do Beskyd.

Co Ostravská větev, jak nakonec dopadla .... ?

Odesláno

Taky všem děkuji za příjemnou společnost. Hodinek mraky, pokec fajn, fůra zajímavých informací. A mimochodem, chlastat celý večer nealko pivo je úplně na ho.no. Dneska mě akorát bolel bachor.

Odesláno

Ostrava přežila, ačkoli někteří na to nevypadali...

post-3584-0-63876600-1372524170_thumb.jpg

dokonce měla v Kunčicích přípoj do Svinova, a tak se svezla jedničkou...

post-3584-0-64588600-1372524182_thumb.jpg

a už po půl 12h seděla znovu v hospodě...

post-3584-0-00043100-1372524198_thumb.jpg

Odesláno

......paráda, tak to zase bude v "týdeníku železničáře" hlavní titulek.

"Po náročném víkendu, jsme byli nuceni nasadit opět naše osvědčené vozy."

post-5091-0-56121600-1372538470_thumb.jpgpost-5091-0-99397800-1372538477_thumb.jpg

Odesláno

Hlášení Ostravské buňky:

jsme všichni v pořádku, s Čendíkem jsme zdárně pokračovali v akci. :cheers:  Akorát jsme se přesunuli ke mě na chatu a dorazili domů až teď. Akorát se nám v jednu v noci venku u grilu zdálo že je na stole nějak málo hodinek... ;)

Odesláno

Jinak Vám pánové všem děkuji za opět skvělou společnost, bylo to náramné, akorát ten vlak jel fakt moc brzo. Než se člověk stačil rozkoukat tak byl zpátky na nádru... Už teď se hlásím na další sraz. :)

Odesláno

Díky za fajn pokec pánové ;) Vidím, že oficiální část následuje neoficiální, která trvá až do rána ;) Dobré vědět...

Odesláno
  V 30. 6. 2013 v 12:30, drew83 napsal:

Díky za fajn pokec pánové ;) Vidím, že oficiální část následuje neoficiální, která trvá až do rána ;) Dobré vědět...

skalní až do nedělního rána...

Odesláno
  V 30. 6. 2013 v 12:37, Marty35 napsal:

skalní až do nedělního rána...

njn, Marty, vy beztak i o den dříve začínáte co ;)

Odesláno
  V 30. 6. 2013 v 12:43, drew83 napsal:

njn, Marty, vy beztak i o den dříve začínáte co ;)

:D tak to se nám naštěstí ještě nepovedlo. Nicméně dobrý tip, to budeme muset s Čendíkem probrat :D

Odesláno

Byl jsem na srazu poprvé a moc se mi to líbilo. Těch hodinek. Pěkné pokoukání. Chlapi díky za příjemnou společnost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...