Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ke včerejšímu hokeji: Za rivalitou skrývající se kokoty najdete na obou stranách Moravy. Ti budou mít hubu pořád plnou čehúnů i čobolů. To snad není nutné jakkoli glosovat. K zákroku samotnému. Slovák byl pomalejší, nestíhal, tak Poláka poslal na mantinel metr od od prken. Píčus. Za to měl dostat do držky, protože z toho může být velký malér. Poláka je samozřejmě škoda. Úplně zbytečný zákrok. Jinak bratia hráli sympaticky a uvidíme, jak dlouho jim vydrží pára. Popravdě Češi je moc nemydlili, dnes s Kanadou je to bude bolet o hodně víc. Imho

Odesláno

Zajímavý. Já mám nějak zakořeněno v palici že Slováci jsou kámoši. Když někde ve světovém sportu něco dokáže slovenský sportovec, mám podvědomou radost a jsem upřímně rád že se jim daří.

Mám to nastavené úplně stejně.

+1

Odesláno (upraveno)

Včera jsem na nějaké hokejové diskusi četl pěkný komentář jak jsme včera hráli se Slovákama. Nějaký kluk psal...Ja vůbec nevím komu fandit,hraje Polák,Němec, Viedenský, tatar, Valach, Zámorský --- Kdo teda vlastně hraje?:-))

To mě rozesmálo, tak pi..vina ale pobavilo:-))

Upraveno uživatelem Marfael
Odesláno

no nevim, sice komentatori rikali jak to byl vyrovnany zapas, ale rekl bych, ze Kanadani byli lepsi. 2 tycky a dost sanci, ktere vychytal opet skvely Laco.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...