Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Fakt prekvapili, asi to vujtek se satanem maj pod kontrolou. Me trochu desi, kdo to nekdy v budoucnu vezme za jardu, az nam zase potece do bot. Jinak na zacatek turnaje nadprumernej mac.

Nalejme si čistého vína. Hokej sa hrá na ľade, nie na tlačovkách a predzápasových analýzach, to sú prkotiny pre stávkové kancelárie. Dúfal som len nech neprehráme o veľa gólov a začiatok ma utvrdil, že nehráte to čo zvyknete. Boli tam klasické provokácie, čo je normálka a  rozhodca bol akýsi zvláštny. Pískal až príliš pre vás, našťastie asi trenér chalanov schladil. Pri druhom góle sme vás naučili trošku hokej, to musíte uznať, takú kombináciu som dlho nevidel. Som len rád že sa budem mať v budúcnosti na čo kukať, lebo nám rastú náhrady za hviezdy môjho detstva.  :clap:

Rozhodčí pískali normálně, hráli jste jak prasata, ale vaši chalani v hledišti pískali při české hymně, to mluví za vse.

Odesláno (upraveno)

Rozhodčí pískali normálně, hráli jste jak prasata, ale vaši chalani v hledišti pískali při české hymně, to mluví za vse.

To boli plateni provokateri co piskali aby nas rozostvali. Upraveno uživatelem ivan_989
Odesláno

Rozhodčí pískali normálně, hráli jste jak prasata, ale vaši chalani v hledišti pískali při české hymně, to mluví za vse.To boli plateni provokateri co piskali aby nas rozostvali.

Mas pravdu :-)) Ale to se jim nepodaří!

Odesláno

keby ze to povies v krcme pri stole tak ti normalne jebnem. nie ze by ma hokej bral, ale zasluzis si. Moja dobrovolna sluzbicka ludstvu.

ale v krcme pri stole by si sedel ako zabudnuty ruksak. vycucal by si potichu svoje pivko a posiel domov klatit staru.

Odesláno

keby ze to povies v krcme pri stole tak ti normalne jebnem. nie ze by ma hokej bral, ale zasluzis si. Moja dobrovolna sluzbicka ludstvu.

ale v krcme pri stole by si sedel ako zabudnuty ruksak. vycucal by si potichu svoje pivko a posiel domov klatit staru.

To víš, ze jo ty drsnaku :-)))))

Odesláno (upraveno)

Už se poprali?  :gora: (obvykle teda až dojdou argumenty a tady jich ještě určo pár přibude. Co se týká "fanoušků", co mají jako jedinou možnost seberealizace pískot při hymně soupeřícího týmu, tam si taky nemáme co vyčítat, že my nakonec budeme úplně stejní (stejně blbí) :D :D

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Franta by ti vytřel zrak,kdyby jsi viděl na drsné tlapě Festiny. :mummy:

franta by mi vytrel tak vies co. Len dufam ze nema chrona, bo by to trochen drhlo.

Musíš si vytrit sám, mamicka te to měla naučit!

Odesláno

....Kovboji rincia ostrohami pri kazdom kroku a navzajom sa prebodavaju pohladmi. Nespustaju zo seba zrak. Uprene sleduju kazdy, aj ten najmensi pohyb toto druheho. Zapadajuce slnko odraza ostre odlesky na ich hodinkach. Dusno je uz neznesitelne. "Tvoj otec sa nevie korculovat" ledabylo prehodi jeden. Druhy stuhne v planovanom pohybe a precedi "Tvoj tato si nevie zapnut televizor a musi chodit kukat k susedom". Zo salona sa nahle ozve "gooooooool". Obaja zmeraveju. Je im jasne ze status quo plati iba do momentu zistenia, kto gol dal (dostal). Premeriavajuc si jeden druheho spolocne vykrocia vpred zistit viac....

Odesláno

Kvôli tomu že sa niekto zraní sme hrali ako prasce? Je to hokej, nie florbal.  :)

Jak "se někdo zraní"? Zranil ho vas hráč úmyslným faulem a ja to nazval "ze hrál jako prase"! Řekl bych to o každým jiným. Nechápu, ze to tady vzbudilo takovej rozruch. Pravda někdy muže bejt nepříjemná.

Odesláno

Kvôli tomu že sa niekto zraní sme hrali ako prasce? Je to hokej, nie florbal.  :)

To neni, ale kroscek je vzdy umyslej, hnusnej faul, kdy je jasny, ze tam jedes nekoho umyslne zranit. Ale to je jedno, peknej mac a je videt, ze rivalita jen tak nevyprcha a Satan proste kecal :-)))),rivalita tam bude jeste dlouho.

Odesláno

Zajímavý. Já mám nějak zakořeněno v palici že Slováci jsou kámoši. Když někde ve světovém sportu něco dokáže slovenský sportovec, mám podvědomou radost a jsem upřímně rád že se jim daří.

ALE mám posledních pár let čím dál intenzivnější pocit že to samé vůči Čechům se ze slovenska vytrácí . . . škoda.

Negeneralizuji, nesoudím, jen mý dva centy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...