Pavelpu27 Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 Kuncák - s tím bruslením obránců souhlasím. Když vidím, jak se otáčí Gudas, Jordán a Polášek, vždycky se bojím, aby neupadli.
John_Lenon Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 Tak po včerejšku já bejt Jandač, tak řvu jak podříznutý sele. Moc se mi líbí, že nastupuje mladá generace, Jaškin, Kubalík, Nečas atd. Je tam naděje, že se vrací rozdílový hráči. Hlavně Kubalík, ten se mi moc líbí. Má pořád kam růst, tak ho snad ta švýcarská liga nezapeče. Ale co mě vytáčí je ta jejich horkokrevnost. Zbytečný fauly. To, co předved včera Jaškin po faulu na Nečase, to bylo na pár výchovnejch facek. Vzít týmu výhodu svojí horkokrevností - to se prostě nesmí stát. O to víc je to zesílený tím, co se dělo v první třetině. Řezat, řezat a škoda kazdý rány, která padne vedle! Ale jinak to dál než na čtvrtfinále asi nevidim. Když se budu mýlit, budu jen rád.
kuncák7 Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 John Lenon - švýcarskou ligu nezatracovat ( trochu jí sleduju ) a nechci to říkat naplno, ale úrovní je už bohužel výš než naše extraliga, bohužel.Jinak, uznávám, že to Jaškin včera přehnal, ale kdybys koukal na Koreu, co tam předváděl jeden naturalizovanej Kanadan v jejich dresu, to bylo k neuvěření, a to mu toho ještě hodně prošlo ( i komentátoři se podivovali, co mu prošlo a že si to nezkusil na Kanadany :-)).
wizard-ov Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 (upraveno) Však to jsou mladí kluci, potřebujou se vyblbnout. Osobně jsem rád, že nastupují mlaďoši. I kdyby to nevyšlo nějak oslnivě letos, určitě je to příslib do budoucna. S Jágrem se furt hrát nedá, i když všechna čest co dokázal. Upraveno 9. května 2018 uživatelem wizard-ov
John_Lenon Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 Hele to se přiznám, že já ty švýcary nesleduju vůbec. Ale žil jsem v domění, že v Evropě je top KHL, Švédsko a pak ty další... Tak jsem aspoň moudřejší.
John_Lenon Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 Ad Wizard: Jo, JJ by se měl vyléčit a dohrát důstojně na Kladně. Čest tomu co dokázal, ale to jeho odcházení z nhl mi přišlo takový smutný. A zbytečně. Ale co bychom my dělali na jeho místě, že jo...
Pavelpu27 Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 (upraveno) S tou švýcarskou soutěží souhlasím. Podle mě je výš, než KHL. S náma chodil hrát chlapík, kanaďan, který se sice neprosadil v NHL (jen 2 zápasy za Calgary Flames), ale hrával švýcarskou, německou a finskou ligu. I on tvrdil, že ve švýcarsku se hraje nejlepší hokej. Upraveno 9. května 2018 uživatelem Pavelpu27
nAscA Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 Myslim, ze nebude dlouho trvat a pokud tomu tak zatim neni, do budoucna bude na prvnim miste nemecka liga. Ale KHL je nejvys, staci se obcas kouknout na prime prenosy.Jinak dnes prvni prekvapivy vysledek Finsko - Dansko 2:3.
kuncák7 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Ono jeste nedavno bylo zakorenene i to, ze pri vysloveni danska, norska liga se kazdej smal. Nedosahujou urovne nasi extraligy, ale obe ligy se blizej urovni nebezpecne rychle (jeste pred dvema lety jsem se smal taky ). Nemecka liga nam utekla uz o hodne a nikdo tu nezminil finskou ligu- ta je tez dal nez my. Zatim je KHL v evrope c.1, ale to nemusi byt nadlouho ( stagnuje a nektera nekoncepcni rozhodnuti ji dost ublizujou ). A abych nezapomel a rika se mi to hodne spatne, ale liga, ktera pry udelala nejvetsi kvalitativni skok za poslednich 5 let je liga ve VB ( to nedokazu posoudit, protoze ji sleduju po ocku a jen posledni 2 sezony ).Bohuzel naopak liga, co zatim nejvice upada, je liga na Slovensku ( a abych nekrivdil jen jim, ac do toho polaci tez hodne sypou, jejich liga je zatim tez zklamani ).
jankoxxx Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Nasa liga stagnuje uz desatrocia a je na tom strasne zle. Obcas som si pozrel nejaky zapas ale to je zalostne predstavenie.. Ked som zase pocul kolko zarabaju hraci tak som skoro odpadol. Platy 700 az 1500 eur pre kanonenfutter. Lepsi hraci 2-5 tisic. To je smutna realita. Ja sa im ani necudujem, ze nemaju motivaciu.. Holt nevyhoda maleho trhu.Pozrite kto nam ostal v NHL. Ked vynechame Gaborika a Charu (coskoro urcite skoncia) tak tam uz nemame nic co by sa vyznacovalo nadpriemernou kvalitou. Su to hraci bez ktorych by sa NHL kludne zaobisla.. Slovensky hokej je na kolenach bez akejkolvek perspektivy na najblizsich 10 rokov...Nemecka liga ma zazemie silneho a velkeho trhu. Tam sa na tie zapasy dalo kukat uz 10 rokov dozadu. Teraz nemam prehlad, ale myslim si ze sli hodne dopredu a vidiet to na vysledkoch (medaila na OH) a aj na hre. Podla mna ma nemecka liga obrovsky potencial a pri spravnej praci s mladezou to mozu nemci dotiahnut velmi daleko.No a svajciari? Tam som si myslel, ze to stagnuje tiez. Ale oni podavaju pomerne stabilne vysledky a mozu prekvapit kohokolvek. A zvysok Europy detto. Norsko, Dansko, Frantici.. Spravili velke pokroky a stale napreduju.
kuncák7 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Janko, ale stale to neni jako v Recku, kde jsou pry dve kluziste ( ja nasel jen jedno ) a i tak se tam hraje liga jen v 4+1 a kdyz chtej hrat v 5+1, tak jezdej do Slanyho na soustredeni :-)). Jezdim se tam divat na ty repre vybery ( uz jsem tam videl repre Recka, Australie, Mongolska, Spanelska, Portugalska a z tech lepsich Belgie ) a tam si teprv uvedomis, ze jsme na tom dobre :-). Ale bavi me je sledovat.
nAscA Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Pokud bude v KHL nejvice penez, bude to i nejlepsi liga. Ale je to pro ne pri padu rublu IMHO neudrzitelne. Finska, svedska jsou pred nami urcite. Na norskou jsem chodil, nemyslim si, ze pri jejich lasce k fotbalu a hazene ma hokej sanci vice uspet. Vetsi nadeje davam v hokeji norskym divkam a zenam.
kuncák7 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Jak ten dnesni zapas vidite? Ja foufam, ze je poradne potrapime, jen jim nesmime dat na zacatku fora, jako ostatnim.
tikzot Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Dame nezavaznou tipovačku?Ja jen doufam, ze Rusaci nezustanou s nulovym kontem i po zapase s nama...Muj tip: 5:2 pro Sbornou bohužel. Budu rad kdyz vyhrajeme, nicmene sem realista.. a vy?
Gustaf Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 dnes vyhrajeme....citím to. Otvírám pivko a snad to bude super zápas...
spineshank Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Tvl obrana nezklamala...daj nám bura?
tikzot Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Bohuzel myslim ze daj, je to hroznej masakr od zacatku...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se