Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo, ta obrana by potřebovala ještě přebrousit... 

Ale moc se mi líbí to srdíčko, ikdyby sme se nedostali dál, než do čtvrtfinále, jsem spokojenej.

Za poslední tři roky se mi ta hra líbí nejvíc. I bez Bostonskejch dvojčat. (bez těch přeslapů se Švýcarama)

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

S tim hura hokejem, ktery predvadeli v prvnich dvou tretinach by me to neprekvapilo. BTW doted nevyhrali v zakladni hraci dobe. Ale pekne se na to kouka a pokud vypadnou po takovem vykonu jako vcera v posledni tretine, tak mi to vubec vadit nebude.

Odesláno

S tim hura hokejem, ktery predvadeli v prvnich dvou tretinach by me to neprekvapilo. BTW doted nevyhrali v zakladni hraci dobe. Ale pekne se na to kouka a pokud vypadnou po takovem vykonu jako vcera v posledni tretine, tak mi to vubec vadit nebude.

Ty, já nevím, jestli to byl hurá hokej. Jo, pár zmatků tam bylo, ale celá obrana tentokrát o hodně víc bruslila, snažili se být u puku první a nečekali, co vymyslí soupeř. Pro mě, jako pro obránce to bylo hodně výrazné zlepšení. A hlavně nesmíš zapomínat, proti jakému soupeři hráli! Rusy neubráníš tím, že postavíš celou pětku do sevřenýho pětiúhelníku.

Odesláno

Teda zacatek dost vlaznej, sem mel strach ze dostanou prvniho fika, ale nakonec dobry, takze sypeme na pohodu a dneska konecne jasny 3 bodiky;-)!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...