John_Lenon Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Jo, ta obrana by potřebovala ještě přebrousit... Ale moc se mi líbí to srdíčko, ikdyby sme se nedostali dál, než do čtvrtfinále, jsem spokojenej. Za poslední tři roky se mi ta hra líbí nejvíc. I bez Bostonskejch dvojčat. (bez těch přeslapů se Švýcarama)
Pavelpu27 Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 To 100% podepisuju. Nejlepší výkon za poslední léta, konečně hra beze strachu s touhou po vítězství. Nádhera.
geometr Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 ještě přijedou posily Nový a Čok, Ivan idí damoj:)To bude ovšem smrtící útok.
kuncák7 Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Počkejte po čtvrtfinále, kdyby se náhodou prohrálo. Budete brblat ( já taky ), že to nešlo dál.
nAscA Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 S tim hura hokejem, ktery predvadeli v prvnich dvou tretinach by me to neprekvapilo. BTW doted nevyhrali v zakladni hraci dobe. Ale pekne se na to kouka a pokud vypadnou po takovem vykonu jako vcera v posledni tretine, tak mi to vubec vadit nebude.
John_Lenon Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Tak brlbat budu. To je jasný Ale fakt se na to dá koukat, což mi přijde, že je proti minulosti, dost podstatná změna.
Pavelpu27 Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 S tim hura hokejem, ktery predvadeli v prvnich dvou tretinach by me to neprekvapilo. BTW doted nevyhrali v zakladni hraci dobe. Ale pekne se na to kouka a pokud vypadnou po takovem vykonu jako vcera v posledni tretine, tak mi to vubec vadit nebude.Ty, já nevím, jestli to byl hurá hokej. Jo, pár zmatků tam bylo, ale celá obrana tentokrát o hodně víc bruslila, snažili se být u puku první a nečekali, co vymyslí soupeř. Pro mě, jako pro obránce to bylo hodně výrazné zlepšení. A hlavně nesmíš zapomínat, proti jakému soupeři hráli! Rusy neubráníš tím, že postavíš celou pětku do sevřenýho pětiúhelníku.
spineshank Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Tak jdem na ně, doufám že se dnes gólově rozjedem
spineshank Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Zatím to vypadá že budem rádi když dáme gól. ..DNějaký vlažný začátek
Pavelpu27 Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Ale vůbec ne. Oni jsou stažení a hrajou tvrdě, takže se těžko kombinuje
Pavelpu27 Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Vůbec nemám obavu. Naši hrajou s přehledem
tikzot Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Teda zacatek dost vlaznej, sem mel strach ze dostanou prvniho fika, ale nakonec dobry, takze sypeme na pohodu a dneska konecne jasny 3 bodiky;-)!
Pavelpu27 Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Druhá třetina zatím vysloveně nuda. Naši hodně bohorovně, soupeř celkem odevzdaně.
Gustaf Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Hlavně ten komentátor tomu moc nepomáhá... Chce se mi z toho spát. Takový monotónní komentovani. Zlatej Záruba nebo dusík...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se