People Odesláno 3. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 ja vas mam tak rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 Zajtra / sobota na ct2 bude Marketa Lazarova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 Tak to jsi ale hnusnej prudíč.To já to nesleduji, ale klukům ze Slovenska moc fandím, oni to potřebují, vždy je to vidět i z těch příspěvků od Člověka. No mají klucí kromě roku minulého pár hubených let, vlastně všechny od rozpadu Česka a Slovenska a proto jim to přeji ať mají dále radost třeba jako dneska po těch silných Francouzech jak je dnes klucí zmastlili, fakt se ti Frantíci strašně se zlepšili. :-)Tak si sa chytil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 Asi počkám na play-off... konečně skončila ta hnusná zima a zase se bude mě cpát do vědomí hokej. Nicméně, finále ligy Plzeň - Gottwaldov jsem si užil. Plzeň rules! Doufám, že bude double, hokej i fotbal.P.S. jsem z Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 Asi počkám na play-off... konečně skončila ta hnusná zima a zase se bude mě cpát do vědomí hokej. Nicméně, finále ligy Plzeň - Gottwaldov jsem si užil. Plzeň rules! Doufám, že bude double, hokej i fotbal.P.S. jsem z Prahy. Něco mi říká, že si komanče nezažil, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verner35 Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 Asi počkám na play-off... konečně skončila ta hnusná zima a zase se bude mě cpát do vědomí hokej. Nicméně, finále ligy Plzeň - Gottwaldov jsem si užil. Plzeň rules! Doufám, že bude double, hokej i fotbal.P.S. jsem z Prahy.to jsem rád, že se ti finále líbilo. apropos fandíš spíš tj spartak praha sokolovo nebo dynamo slavia praha. p.s. jsem ze Zlína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 mira, ty si zakerak Tak to jsi ale hnusnej prudíč.To já to nesleduji, ale klukům ze Slovenska moc fandím, oni to potřebují, vždy je to vidět i z těch příspěvků od Člověka. No mají klucí kromě roku minulého pár hubených let, vlastně všechny od rozpadu Česka a Slovenska a proto jim to přeji ať mají dále radost třeba jako dneska po těch silných Francouzech jak je dnes klucí zmastlili, fakt se ti Frantíci strašně se zlepšili. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 4. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 hrame znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 No dnešek mne přesvědčil o tom, že máme fakt dobré mužstvo. Má jen tři drobné chybky - A) Obrana má trochu mezery a teda nic moc Útok máme dost bezzubý, nedali jsme za 120 minut ani jeden gól ze hryC) No a brankář měl taky pár slabších chvilekAž tyhle drobnosti odstraníme, tak možná budeme schopní i vyhrávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 Tak to je parádní chrakteristika, pár maličkostí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 4. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 Ale aspon mate povestne ceske stesticko a jeden gol ste dali. My dnes ani to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 (upraveno) Já teda nějaký pátek hokej sleduju všeobecně, o fotbale moc nepíšu, páč tam nemám až takový přehled... K věci, dneska jednoznačně prohra po zásluze, všude o krok pozadu, málo důrazu, nedohrávání osobních soubojů, další problém je střelba, není ranka, není branka - na 18 sřel se v moderním hokeji nedá takřka vyhrát, když soupeř má dvojnásobek. To, co Hadamczik mlel, že utkání bylo vyrovnané od druhé třetiny, tak jsem asi koukal na jiný zápas... Na brankáře bych neřekl jediné křivé slovo, ze 40 střel pustil dva goly, ani za jeden nemohl, u druhého mu jasně před ním přejeli dva hráči - zatím klobouk dolů před Salákem a jen díky němu byl stav přijatelný.První gol padl po chybě Hejdy, pokud se nepletu, kdy odjel nesmyslně a soupeř tam byl sám. K týmu celkově - absolutně nechápu systém skládání lajn... Respektive nechápu lajnu "Hudler, Tlustý, Voráček" - všechno jsou to střelci, kteří potřebujou do lajny nějakého bořiče. Vždycky jsou v lajně "mozek, důraz, rychlost"... Ne, my máme v lajně 3x rychlost - 3x střelec... Dále se nebudu vyjadřovat k bekům z NHL, Hejda a Michálek jsou momentálně nejhorší beci. K zamyšlení je hra 5:5, nedat za 2 zápasy gol při této hře je na pováženou. Doufám, že Hertl dozraje a bude mít lepší koncovku, protože potenciál má opravdu velký, dneska se mi líbil i Tenkrát. Podruhé za sebou je nejlepší hráč utkání Voráček, nejvíce bruslí, nejvíce se nabízí pohybem, dohrává souboje - velice mu pomohla sezona po boku JJ a ukazuje, že letošní skvělá sezona nebyla náhodnou. No, modlím se za to, at dorazí Zidlický, protože v současné době nemáme obránce, který umí číst hru, podporovat utok a tvrdě vystřelit... Jo a hlavní problém je a bude, že nemáme jedinou výraznou osobnost (starší) - Cajánek, Straka, Nedvěd, někdo, kdo už něco zažil - chybí tam aspon jeden čtyřicátník! Musím říci, že naopak je mi líto Slováků, kteří dneska hráli fantastické utkání a škoda, že v první třetitě nedali dva, tři goly, šance na to měli. Fini z hovna upletli bič. Tak zase příště! Edit: Za necelé dvě hodky hraje JJ, tak snad mi Boston udělá větší radost! Upraveno 4. května 2013 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 Já teda nějaký pátek hokej sleduju všeobecně, o fotbale moc nepíšu, páč tam nemám až takový přehled... K věci, dneska jednoznačně prohra po zásluze, všude o krok pozadu, málo důrazu, nedohrávání osobních soubojů, další problém je střelba, není ranka, není branka - na 18 sřel se v moderním hokeji nedá takřka vyhrát, když soupeř má dvojnásobek. To, co Hadamczik mlel, že utkání bylo vyrovnané od druhé třetiny, tak jsem asi koukal na jiný zápas... Na brankáře bych neřekl jediné křivé slovo, ze 40 střel pustil dva goly, ani za jeden nemohl, u druhého mu jasně před ním přejeli dva hráči - zatím klobouk dolů před Salákem a jen díky němu byl stav přijatelný.První gol padl po chybě Hejdy, pokud se nepletu, kdy odjel nesmyslně a soupeř tam byl sám. K týmu celkově - absolutně nechápu systém skládání lajn... Respektive nechápu lajnu "Hudler, Tlustý, Voráček" - všechno jsou to střelci, kteří potřebujou do lajny nějakého bořiče. Vždycky jsou v lajně "mozek, důraz, rychlost"... Ne, my máme v lajně 3x rychlost - 3x střelec... Dále se nebudu vyjadřovat k bekům z NHL, Hejda a Michálek jsou momentálně nejhorší beci. K zamyšlení je hra 5:5, nedat za 2 zápasy gol při této hře je na pováženou. Doufám, že Hertl dozraje a bude mít lepší koncovku, protože potenciál má opravdu velký, dneska se mi líbil i Tenkrát. Podruhé za sebou je nejlepší hráč utkání Voráček, nejvíce bruslí, nejvíce se nabízí pohybem, dohrává souboje - velice mu pomohla sezona po boku JJ a ukazuje, že letošní skvělá sezona nebyla náhodnou. No, modlím se za to, at dorazí Zidlický, protože v současné době nemáme obránce, který umí číst hru, podporovat utok a tvrdě vystřelit... Jo a hlavní problém je a bude, že nemáme jedinou výraznou osobnost (starší) - Cajánek, Straka, Nedvěd, někdo, kdo už něco zažil - chybí tam aspon jeden čtyřicátník! Musím říci, že naopak je mi líto Slováků, kteří dneska hráli fantastické utkání a škoda, že v první třetitě nedali dva, tři goly, šance na to měli. Fini z hovna upletli bič. Tak zase příště! Edit: Za necelé dvě hodky hraje JJ, tak snad mi Boston udělá větší radost! Páči sa mi Tvoj rozbor...a beriem ho rozhodne na milosť. Smekám F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Tak bohužel ani JJ neměl den, třetí pětka mu nesluší, menší ice-time, byl u dvou inkasovanych golu, do prdele, ze jsem byl vzhůru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Skoda reci. Nechapem ja ti ludia (hraci) vobec mozu dostavat nejake peniaze a ze nie su nemale. Mohli by sa uz konecne na to vykaslat tak hraci ako fanusikovia a zacat robit nieco zmysluplnejsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Jojo, ted je to všude samej kritik, ale v semifinále budou plny náměstí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Za mna teda urcite nie. Ked, tak budem v krcme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 My náměstí nemáme (naštěstí) Jojo, ted je to všude samej kritik, ale v semifinále budou plny náměstí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Vůbec by mi nevadilo, kdyby bylo MS jednou za 4 roky jako u fotbalu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Jojo, ted je to všude samej kritik, ale v semifinále budou plny náměstí :-)Vždyť já je chválil, já jsem napsal, že máme fakt dobré mužstvo ... ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se