Přejít na obsah

MS Hokej

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak, z toho, jak to vypada na ctvrtfinale, tak mi prijdou ty zapasy jasne, az na nas zapas s Amikama. Ten muze dopadnout vselijak, i kdyz verim, ze nasi vyhraji. Amikum se letos moc nedari, ale dokazou obcas prekvapit.

Jinak Finsko: Dansko je asi jasny vitez Finsko.

Kanada:Svedsko - to by Svedove museli hodne prekvapit nebo Kanadani zase hodne zavahat.

Nemecko:Rusko - ne, ze bych Nemcum neveril, ale myslim, ze je Rusove prejedou...

Tak se nechme prekvapit. Uz se tesim. Jen to bude zase v tak blbem case, ze clovek musi byt v praci. Jeste ze to semifinale a finale je aspon o vikendu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíš posledních 10 minut :-), už jsem to nevydržel a měl to puštěný v práci.

Taktéž v práci, sekalo se, přesto mi neunikla hláška komentátora, který pohyb puku ve skrumáži komentoval slovy .... Bylo tam dotyků jak o svatební noci....... :-)

Odkaz ke komentáři

Dnes ráno jsem se dozvěděl další výrazy z hokejového slovníku, tentokrát od Slavomíra Lenera k dnešnímu zápasu s USA: "...nesmíme hrát nahoru dolů..." a "...musíme hrát pět na pět..."... :lol2:   

Odkaz ke komentáři

Dnes ráno jsem se dozvěděl další výrazy z hokejového slovníku, tentokrát od Slavomíra Lenera k dnešnímu zápasu s USA: "...nesmíme hrát nahoru dolů..." a "...musíme hrát pět na pět..."... :lol2:   

a co je na tom nepochopitelného?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...