Přejít na obsah

MS Hokej

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dnešní hokej stál československy za ho.no. Koukal jsem dopoledne na opáčko Bostonu kvůli Jardovi a potom na naše s Dány a bylo to srovnání jako extraliga versus okresní přebor. Naši nemají žádné nasazení a úplně postrádají tah na branku a hlad po gólech - úplně plytká hra bez náboje a jen souboje u mantinelu, které ještě prohrávají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele nech je. Je toho hodně co by nám toho chtěli o tom Lotyšsku napsat, ale nemají čas. Víš koho komentář mě tady včera chyběl : People !

p.s to co jsme uhráli my včera jako národní mančaft se hodně moc rovnalo tomu co uhráli Slováci. Hráli jsme hrozně, Ti naši klucí se tam ploužili jako já v příletovém terminálu, když jsme poprvé přiletěl do Thajska a ve vzduchu nespal

Nebyl to jistě silový hokej s nahozeními,ale bohužel to jistojistě nebyl ani ten chytrý hokej o kterém píšeš. Ta plichta nás myslím bude hodně mrzet, vždyť my jsme přestali d7,8 minut před koncem  s jednobrankovým vedením v utkání kde nám šlo o hodně úplně bruslit a Ti Dánové  si tam dělali co chtěli.

UF !!!

No vida! Uz jste tady :-)

Odkaz ke komentáři

Hele nech je. Je toho hodně co by nám toho chtěli o tom Lotyšsku napsat, ale nemají čas. Víš koho komentář mě tady včera chyběl : People !

p.s to co jsme uhráli my včera jako národní mančaft se hodně moc rovnalo tomu co uhráli Slováci. Hráli jsme hrozně, Ti naši klucí se tam ploužili jako já v příletovém terminálu, když jsme poprvé přiletěl do Thajska a ve vzduchu nespal

Nebyl to jistě silový hokej s nahozeními,ale bohužel to jistojistě nebyl ani ten chytrý hokej o kterém píšeš. Ta plichta nás myslím bude hodně mrzet, vždyť my jsme přestali d7,8 minut před koncem s jednobrankovým vedením v utkání kde nám šlo o hodně úplně bruslit a Ti Dánové si tam dělali co chtěli.

UF !!!

No vida! Uz jste tady :-)

No vždyť ja vím :-) Ja jen tak kočkuju :-)

Odkaz ke komentáři

Tedy včerejší výsledky musely udělat velkou radost všem sázkovým kancelářím, spousta tiketů asi skončila v koši. Docela mě baví, jak se novináři snaží tvrdit, že se týmy srovnaly a nejsou slabí soupeři. Mám na věc odllišný názor, ty "lepší" týmy nejsou schopné najít motivaci a hrají děsivě, přece až čtvrtfinále je zajímavé a o něco jde. Včera jsem viděl zápas s Dány od půlky druhé třetiny a bylo to naprosto zoufalé, neschopnost dostat se k soupeři před bránu, udržet se v pásmu a k tomu ještě vystřelit. Přesilovka 5:3 a oni dvakrát zopakují naprosto stejnou kombinaci, jako přes kopírák. Lojza může brečet, jak chce, ale ten tým si vybral on. Nejsem s těch co tým jednou miluje a podruhé proklíná, prostě to zatím letos moc nejde a na cenu rohlíků to tak, jako tak nemá vliv. Snad se zmátožímne a to čtvrtfinále si zahrajem, už tu byly MS, kde jsme ho neměli jisté, dostali se do něj a postoupili, stejně tak v něm prohráli po suveréních výkonech ve skupině. Je to prostě turnaj a hlavně jen sport :D

Odkaz ke komentáři

Tedy včerejší výsledky musely udělat velkou radost všem sázkovým kancelářím, spousta tiketů asi skončila v koši. Docela mě baví, jak se novináři snaží tvrdit, že se týmy srovnaly a nejsou slabí soupeři. Mám na věc odllišný názor, ty "lepší" týmy nejsou schopné najít motivaci a hrají děsivě, přece až čtvrtfinále je zajímavé a o něco jde. Včera jsem viděl zápas s Dány od půlky druhé třetiny a bylo to naprosto zoufalé, neschopnost dostat se k soupeři před bránu, udržet se v pásmu a k tomu ještě vystřelit. Přesilovka 5:3 a oni dvakrát zopakují naprosto stejnou kombinaci, jako přes kopírák. Lojza může brečet, jak chce, ale ten tým si vybral on. Nejsem s těch co tým jednou miluje a podruhé proklíná, prostě to zatím letos moc nejde a na cenu rohlíků to tak, jako tak nemá vliv. Snad se zmátožímne a to čtvrtfinále si zahrajem, už tu byly MS, kde jsme ho neměli jisté, dostali se do něj a postoupili, stejně tak v něm prohráli po suveréních výkonech ve skupině. Je to prostě turnaj a hlavně jen sport :D

Sohlasím s Tebou ve všem. Je to hrůza, vybral si je Lojza sám, zatím chybí týmový duch i motivace, ale byly právě turnaje, kdy se výkony ukázaly právě až po skupině. Jsem zatím z výkonu našeho týmu zklamán, ale stále věřím....Doufám, že po dnešním zápase nebudu bít hlavou o stůl. Jo, a tak trochu mě štve omlouvání hráčů, že jsou z NHL, mají širší kluziště, delší hokejky, větší puk apod. Podmínky jsou pro všechny země stejné.

Odkaz ke komentáři

ja som co sa tyka hokeja laik...ale zdielam nazor ze tymi su vyrovnane a absolutne nieje jasne lepsi tim..rusi taktiez maju slaby tim ale vela robi taky psychicky dojem..akysi strasiak a viacero timov ma respekt pred nimi...amerike robi problem ich vlastna ńadutost a na tej padaju...myslim ze hokejove timi su velmi vyrovnane..

Odkaz ke komentáři

Ako tu niekto povedal, kludne by to stacilo raz za 4 roky a turnaj by mal inu uroven. Aj ta motivacia by bola ina. Predsalen, keby nam mal teraz  Frantik 4 roky pisat, ze su Mistri, tak by to malo inu vahu, ako ked to bude platit len rok. Titulov by ste sice nemali 18, ale trebars jeden, dva ako z Nagana a my by sme mali jeden bronz. A prisli by najlepsie vybery.

Odkaz ke komentáři

Horší hokej může předvést pouze Mongolsko s Grónskem, tohle je fakt zoufalost, která nemá nic společného s vrcholným hokejem...Wasserpolák zase předvádí svůj mystický výběr!

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...