tano Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Kde jsou ty negativisti tady? :-) Naši skvelej zapas :-) Tady, uz mlcim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 takhle se hraje hokej.kluci z ligy si hrají o smlouvy a chtějí se ukázat. Je to skvělá práce.zase jde vidět , že hraje jeden tým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Včera jsem slyšel první třetinu ještě z rádia po cestě domů a řííkal jsem si, že jse, rád, že na to nekoukám. Pak jsem konečně od půlky druhé třetiny zasedl k telce a nestačil se divit. Nejlepší hokej českého nároďáku za posledních x let. Srdíčko, bojovnost, nasazení. Tohle nebylo o hokejovosti, tohle bylo o mančaftu. Krásnej hokej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Po hodne dlouhy dobe jsem videl celej zapas narodaku a podali velice sympatickej vykon, prvni tretina trochu trapenka, ale pak uz dost dobry...takhle se mi reprehokej naposled libil v Bratislave 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Škoda,že jim tam Francouz nepřihodil ještě toho jednoho fíka přes celý kluziště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lm Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 pod Vůjtkem ta hra vypadá nějak jinak - lépe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Slovensko super, rozhodčí trochu sjetej, ale nevadí, jen tak dál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Shit, tak jsem to asi zakřikl :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evL Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Afri, asi si to fakt zakrikol....Pod, pochval teraz Nemcov, aby sme to v tej tretej tretine nejako otocili Nic, kazdopadne 2. tretina nic moc z nasej strany.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Kluci slovenští hrajete jalovec...Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Kluci slovenští hrajete jalovec.to si este velmi pekne a mierne napisal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 to si este velmi pekne a mierne napisal. Zdenko Cíger byl super plejer, ale jako trenér toho Vašeho super talenta zatím neukočíroval. Já bych ho posadil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Takovejch golu dneska a ja nevidel ani jeden,z wc proste na tv nedohlidnu,sakra. Dnes je me slovaku dost lito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Byl to pro ně debakl.Asi měli den (super) blbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 SVK-BLR 1:3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 SVK-BLR 1:3Vraby, prosím o průběžné aktualizace, jsem ještě v práci a na net ( mimo práci ) nemůžu, moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Vraby, prosím o průběžné aktualizace, jsem ještě v práci a na net ( mimo práci ) nemůžu, moc.OK to je můj dnešní tip. Jinak prní třetina 0:0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 SVK-BLR 1:0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Nemate nekdo tip kde se to da sledovat online? CT mimo uzemi CR nefunguje. Zkousel jsem ziveprenosy.cz, ale tam se to co chvilku seka. Vytocilo me, ze IIHF ma ofiko kanal na youtube, ale pro US nedostupne! WTF!? Pak jsem vygooglil jeste jeden odkaz, ale tam to smrdelo virama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 2 : 0 pro bratry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se