Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

gratulujem paradne hodky, ten sportovy remen im pekne sadne, no zaklad je tah, ten urcite dokup! a 150? origo to kde maju? kupim 10ks!! :D

Odesláno

G-watch (Aupark) ale je to cena za kaučuk pravděpodobně, dnes jsme psal ať mi pošlou cenník řemínků. 

Cegy: to je ilustrační foto čistě :)

pak mi ho přepošli, taky potřebuju nějaké nové obutí..

Odesláno

Radimk: určitě pošlu jakmile pošlou, v sobotu jsme je tam kupoval a už jsem to tu i psal, že na tři kusy Breitlingů měli slevu 30% takže z 5000?+ nakonec cena 3000?. Jeslti jezdite obcas do blavy, skocte se tam podivat.

Napadá vás prosím nějaký Winder který by se k nim hodil?

Odesláno

Ceny pro ty které to zajímalo, ceny jsou z Watch De Luxe (Aupark - Bratislava)

Ceny Vami žiadaných produktov sú nasledovné:

Profesional III: ref.162A   550?

Rubber Breitling Diver Pro III: čierny/modrý  ref.152S/158S  130? s prackou (treba inu pracku ako máte)

Barenia-Calf (Leather):
hladká čierna koža so svetlým prešitím ref. 435X   130? (cana bez pracky-tuto pracku už máte a netreba ju znova kupovať). Potom je aj verzia na preklapaciu sponu  ref 436X, ktorej cena je 360?

Odesláno

Díval jsem se poslední dobou po nějakých předmětech Breitling a objevil jsme tuto stránku. Modle má 40cm, je ručně barvený a vyroben z masivního dřeva s tím, že cena je 2700Kč + 600 poštovné z Francie. Třeba se někomu zalíbí, kdyby někdo chtěl objednávat (jsou různé modely Breitling plane), tak dejte vědět, můžeme se podělit o poštu. 

http://www.replicart-wood.com/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_query=breitling&submit_search=Search

post-26647-0-63883500-1368919413_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dodatečná gratulace, hodinky jsou super a je vidět, že si je užíváš...každopádně skvělá je i ta aplikace, předpokládám, že je to tvoje práce...Nechceš ji naprogramovat i pro Blackberry  :whistle:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...