Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Návštěvník vitasonny
Odesláno

Jsou moc hezký , určitě neměn pásky!! Takhle jsou orig a super. Jako by sis na autě stále dokola měnil kola- blbost, prostě něco sis vybral a tak jsi to ty a tvý hodinky, na nošení ti tohle stejně na ruce přiroste nejlíp. Neřeš pásky, oni to vyřešili v Brejtlu za tebe a ty sis vybral to co máš, tak se ti to líbí a to je fajn ne?

Odesláno

Fotil jsem něco do recenze a tady je pár fotek :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po měsících...
  • Po roku...
Odesláno

Pánové, devíti dnech nošení (na noc odkládám do hodinkovnice a o víkendu je nosím sporadicky) odchylka 0,0 vteřin ! Klobouk dolů - takhle přesné mám snad jenom Spring Drive....

Odesláno

Pánové, devíti dnech nošení (na noc odkládám do hodinkovnice a o víkendu je nosím sporadicky) odchylka 0,0 vteřin ! Klobouk dolů - takhle přesné mám snad jenom Spring Drive....

To říkám furt, že to kluci umí dobře vytunit :-) moje malinko přibrzdili, jsem na třech sekundách denně do plusu za každé situace"

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Hodinky parádní a protože s hodinkami většinou spím,(mimo jiné) zeptám se jakou mají lumi. Díky všem za Vaše poznatky ohledně lumi.

Upraveno uživatelem Petr29

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...