tobtob Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 na tom remeni su hodne podarene. Na tah by som sa vykaslal, ked stretnes niekoho s rovnakymi, takmer urcite ich bude mat na tahu.
Návštěvník vitasonny Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 moc pěkná kombinace..
Nice.j Odesláno 25. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2013 Nevím zda bych založením nového tématu neporušil nějaké podmínky, zde je soutěž o originální kšiltovku Breitling http://www.mensmagazine.cz/clanek/soutez-o-originalni-ksiltovku-breitling
Návštěvník vitasonny Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Jsou moc hezký , určitě neměn pásky!! Takhle jsou orig a super. Jako by sis na autě stále dokola měnil kola- blbost, prostě něco sis vybral a tak jsi to ty a tvý hodinky, na nošení ti tohle stejně na ruce přiroste nejlíp. Neřeš pásky, oni to vyřešili v Brejtlu za tebe a ty sis vybral to co máš, tak se ti to líbí a to je fajn ne?
Micey Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 (upraveno) vitasonny: Hele upřímně, měls někdy hodinky? Jo a brajtle jsou to pěkný. Upraveno 26. června 2013 uživatelem Micey
Nice.j Odesláno 30. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Fotil jsem něco do recenze a tady je pár fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wizard-ov Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Pánové, devíti dnech nošení (na noc odkládám do hodinkovnice a o víkendu je nosím sporadicky) odchylka 0,0 vteřin ! Klobouk dolů - takhle přesné mám snad jenom Spring Drive....
African Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Pánové, devíti dnech nošení (na noc odkládám do hodinkovnice a o víkendu je nosím sporadicky) odchylka 0,0 vteřin ! Klobouk dolů - takhle přesné mám snad jenom Spring Drive....To říkám furt, že to kluci umí dobře vytunit :-) moje malinko přibrzdili, jsem na třech sekundách denně do plusu za každé situace"
Petr29 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 (upraveno) Hodinky parádní a protože s hodinkami většinou spím,(mimo jiné) zeptám se jakou mají lumi. Díky všem za Vaše poznatky ohledně lumi. Upraveno 24. dubna 2015 uživatelem Petr29
belkov Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Po nasvícení svíti jako baterka. Lumi vydrží citelna v pohodě az do rána .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se