Bradkoun Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Ahá, ale občas to někdo počítá 15+5=19. Asi zrovna chyběl. Nebo má hned rezervaci, pak ji nemá, zapomněl fotku ... Nic ve zlém.
Radik Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Jak jsem si ale všiml, tak není up jako up. Resp. podle pravidel by měl být, ale.... že.... Napsat méně jak 5 dnů od posledního upu natvrdo další up se tu porušuje málokdy. Zdá se mi ale, že napsání dodatečné informace ve stylu "rezervace", "rezervace padla, opět volné", apod. za méně jak 5 dnů je tu téměř na denním pořádku, nebo se pletu? Přitom ve vlákně o upování je doslova toto (a červeně zvýrazňuji to, co mám na mysli): "Rad bych vas upozornil, ze podle pravidel je mozny up, zlevneni i jakekoli dodatecne informace ci fotky dovoleno pridavat az pet dni od posledniho prispevku. Pri poruseni nebudeme mazat jen vadny prispevek, ale cely inzerat." Ale opravdu se to dodržuje? Nic proti nikomu, ale zmíněná rezervace nebo i opomenutí ceny (nebo i fotek) v původním inzerátu a za půl hodiny jejich doplnění je rázem up podle červené části textu z pravidel jak vyšitý a inzerát tu vesele žije dál.
Radik Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 No, koukám, žes mě předběhl zatímco jsem měl rozepsaný svůj delší příspěvek na tohle téma. V 15. 8. 2015 v 10:38, Bradkoun napsal: Ahá, ale občas to někdo počítá 15+5=19. Asi zrovna chyběl. Nebo má hned rezervaci, pak ji nemá, zapomněl fotku ... Nic ve zlém.
NAO Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 No vy mně teda dáváte, i když do těch 20 bych to asi dal . Ale já se zeptat potřeboval, protože počítání lhůt zas tak jednoduché nebývá, jak mně už život poučil. Ne nadarmo se píše, že některé lhůty se počítají až ode dne následujícího po dni (sobota) a v jiných případech je počátek běhu lhůty určen okamžikem úkonu (již pátek). Ale vysvětlili jste mně to stručně a jasně a za to dík.
bohus76 Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 V 15. 8. 2015 v 10:50, Radik napsal: Jak jsem si ale všiml, tak není up jako up. Resp. podle pravidel by měl být, ale.... že.... Napsat méně jak 5 dnů od posledního upu natvrdo další up se tu porušuje málokdy. Zdá se mi ale, že napsání dodatečné informace ve stylu "rezervace", "rezervace padla, opět volné", apod. za méně jak 5 dnů je tu téměř na denním pořádku, nebo se pletu? Přitom ve vlákně o upování je doslova toto (a červeně zvýrazňuji to, co mám na mysli): "Rad bych vas upozornil, ze podle pravidel je mozny up, zlevneni i jakekoli dodatecne informace ci fotky dovoleno pridavat az pet dni od posledniho prispevku. Pri poruseni nebudeme mazat jen vadny prispevek, ale cely inzerat." Ale opravdu se to dodržuje? Nic proti nikomu, ale zmíněná rezervace nebo i opomenutí ceny (nebo i fotek) v původním inzerátu a za půl hodiny jejich doplnění je rázem up podle červené části textu z pravidel jak vyšitý a inzerát tu vesele žije dál.Rozhodující je vždy názor moderátora.
filo-boxer Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Je potřeba si taky uvědomit, že moderátoři nekontrolujou každý den všechny inzeráty, jestli náhodou někdo neupnul dříve. Takže to, že inzerát s předčasným UPem žije neznamená, že modům to je jedno, ale prostě si toho nikdo nevšiml. Záleží pak na tom, kdo si toho všiml, jestli na to mody upozorní, nebo ne.
vraby Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Kuwa a na mě se vždy příjde.......ne pohoda,nemůžete vidět fšechno.
Radik Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Já jsem si až doteď myslel (asi najivně ), že mají moderátoři nějakou admin funkci, která předčasný up alespoň vysvítí, a fakt mi přišlo, že je tohle tiše tolerováno. Být ale tlačítko "Odpovědět" dostupné až za 5 dní od vložení inzerátu / posledního příspěvku, bylo by po problému. Takhle to je pořád jen lidský faktor.
vraby Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Je to jen o lidech...modech. Nestíhaj vše,záleží na BONZÁKOVI. S Lukym jsme si to vyříkali.
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 (upraveno) Dneska snad posledni den horka, tak pak uz to bude v pohode. Tlacitko. To vraby: To te fakt tak sere, ze tady nemuzes prodavat ty svoje picoviny? Upraveno 15. srpna 2015 uživatelem Zmizík
Radik Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 No, bonzovat to už je na můj vkus pod úrovní tohodle fóra. Sám jsem tu zatím nic neprodával, tak mně to může bejt vlastně i fuk, ale jen mě zajímalo, jestli je to tichá tolerance, nebo nestíhačka - tím se to vyjasnilo a díky. V 15. 8. 2015 v 19:04, vraby napsal: Je to jen o lidech...modech. Nestíhaj vše,záleží na BONZÁKOVI. S Lukym jsme si to vyříkali.
filo-boxer Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 V 15. 8. 2015 v 18:54, Radik napsal: Já jsem si až doteď myslel (asi najivně ), že mají moderátoři nějakou admin funkci, která předčasný up alespoň vysvítí, a fakt mi přišlo, že je tohle tiše tolerováno. Být ale tlačítko "Odpovědět" dostupné až za 5 dní od vložení inzerátu / posledního příspěvku, bylo by po problému. Takhle to je pořád jen lidský faktor.Kdepak, žádné vysvícení se nekoná.
vraby Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 (upraveno) V 15. 8. 2015 v 19:09, Zmizík napsal: Dneska snad posledni den horka, tak pak uz to bude v pohode. Tlacitko.To vraby: To te fakt tak s..e, ze tady nemuzes prodavat ty svoje picoviny?Ktere myslis hovne? Nesmiruju jako ty. Opět jsi v p.......Jestli potřebuješ rád se sejdu,nemám prolém.Bude lepší se sejít,pokecáme Upraveno 15. srpna 2015 uživatelem vraby
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Udelam vsechno proto, abych se s tebou sejit nemusel. Ses nejakej labilni.
vraby Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 To jsem čekal. V klidu,kde se sejdem? Evidentne ti tady vadím,proč si to neříct z očí do očí mistře.
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Hele, budes si me muset najit. Uz se tesim, bude to jak ve filmu. Dobrou.
Hasič Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Je to divnej clovek, ten zmizik! Keca, votravuje a ma blby pripominky! Furt ...... Vid zmizik
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 (upraveno) Hasic, gratuluju k druhy souvisly vete tady na foru. Upraveno 15. srpna 2015 uživatelem Zmizík
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se