Honza.manta Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Honzo, to je přímo Tvoje Manta? To my jsme ke svatbě dostali tenhle originál . Jojo, použili fotku ze srazu a nechali mi udělat tyhle parády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Toto mám doma na stene. Železná konštrukcia. Quartz. Aktuálne aj s vianočnou ozdobou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 Už několik let máme doma na stěně toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 co pamatuju tak tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Tohle jsem dostal od kamarádů k padesátinám P1080801.jpgtrochu opožděně jsem si toho všiml, za mne gratulace jak k jubileu, tak i ke krásnému dárku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 (upraveno) no ja mam uz nejakej ten rok tyto :-) Upraveno 31. prosince 2013 uživatelem tyfo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmickey Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2014 tyfo, ty jsou super, co je to zac?diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Kdyz das do vyhledavace "Wheel wall clock" tak se ti toho ukaze dost, ja to kdysi koupil na eBay neco kolem tisicovky, neni to sice uplne super provedeni je to plast ale jsem s tim spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuclik Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 Jsem mimo jiné (elektro)technik :-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Po osmi letech odešly do věčných lovišť kuchyňské hodiny. Protože mi doma neprošly Junghnasky ani Mondainky a chtěl jsem alespoň hodinářskou značku, padla volba na Seiko. Opět se ukazuje, že za ty peníze nemá konkurenci. Hliník + sklo, plynulý chod vteřinovky... Jsem moc spokojený . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Ty jsou výborný! Kde jsi kupoval? Mám totiž za úkol koupit hodiny do kuchyně jako svatební dar. Ale taky nejdřív zkusim navrhnout J nebo M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 J a M jsou jiná liga Kupovaný normálně v Čechách. Konkrétně tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 už tam nejsou! škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Špatný link, omlouvám se. Teď by to mělo být OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 jediné čo u nás visia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaro Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Mě taky chybělo nějaké to tikání v obýváku , tak jsem začal alespoň "pendlovat"... jsou to takové moje nástěnné "skeletony" ... Mechanické kyvadlové hodiny AMS 302Materiál: KovV celou hodinu cinknouNatahují se 1x týdněRozměry bez kyvadla a závaží: š:140mm, v:250mm, h:110mmCelková výška: 680mm Komplet balení zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Možno niekoho zaujmú drevené nástenné hodiny. Jeden LINK, inak sa toho dá nájsť dosť, aj na youtube. Na tom linku je aj príklad rôznych druhov ozubených kolies, aspoň uvidíte, kam chodí Maurice pre inšpiráciu pre svoje "mysteriózne" komplikácie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaro Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Možno niekoho zaujmú drevené nástenné hodiny. Jeden LINK, inak sa toho dá nájsť dosť, aj na youtube. Na tom linku je aj príklad rôznych druhov ozubených kolies, aspoň uvidíte, kam chodí Maurice pre inšpiráciu pre svoje "mysteriózne" komplikácie Jo, říká se jim lihýřové hodiny a jsou co si je vyrábějí... Do interiéru dřevěné chalupy ideální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bithas Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Obývák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se