Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

zadny trolling, bavim se ted o designu, ne o znacce...

napred si udelej domaci ukol a nastuduj si vintage rolady, nez zacnes placat shitozni nesmysly o hnusnejch roladach a nejskvelejsich stajnech...

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno (upraveno)

zadny trolling, bavim se ted o designu, ne o znacce...

hmm Jiřík je znalec :-D jestli tady vydrží rok tak si pak přečti co jsi psal dnes a budeš se stydět za svou hloupost. Vydržís tady ale asi jen den dva. I to je moc. Upraveno uživatelem SCIFI
Návštěvník Jagman
Odesláno

Mě by teda taky zajímalo proč to "sklo" trčí tak ven však je to nesmysl ne to musí dostavat hrozně?

Odesláno

ajaj, co je hloupeho na tom, napsat, ze je neco skarede? nemyslim, ze za rok se mi ten sajz zacne libit, nezajima me, ze jsou to rolady, to sklo je proste pruser.....

Odesláno

hele vy rolexaci ale dovedete byt natvrdli, jen jsem rekl, ze sklo na techto konkretnich hodinkach je priserne skarede, nemyslim si, ze jsem sam pro koho je tento design neprijatelny, ze za to nekdo dal petku v dolarech je jina vec, asi nejaky sberatel, urcite to nebude nosit, vzdyt by byl vsem normalnim lidem pro smich, to museli sklari vyfouknout do formy nebo co.......... :clap:

Odesláno (upraveno)

, to sklo je proste pruser.....

naopak to je parádní, "plexi" je prostě podle mě daleko přitažlivější než safír, který ty skvělé lomené odlesky světla prostě nenahradí.

CCC-104-3.jpg?t=1297904932

CCC-104-4.jpg?t=1297904932

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

...asi nejaky sberatel, urcite to nebude nosit, vzdyt by byl vsem normalnim lidem pro smich...  :clap:

Poučení pro moderátory: Tohle se stane, když zamknete vlákno fanouškům Invicty a oni začnou prohlížet zbytek fóra...

Odesláno

Poučení pro moderátory: Tohle se stane, když zamknete vlákno fanouškům Invicty a oni začnou prohlížet zbytek fóra...

:lol2: tak ted jsi me dostal. Doufam, ze jsem svym vybuchem smichu nikoho nevzbudil...

Odesláno

presne jak pises, co je toto za stupidni forum, clovek napise, ze se mu neco nelibi, zepta se, jestli je to normalni a misto odpovedi ho mistni vseznalci bazici po uznani jen proto, ze maji koupene jedny, dvoje, troje...... rolady, ktere jsou temto mnou zminenym, designem na mile vzdalene, hned rozcupuji, vsiml jsem si, ze nekteri si to tady monopolizuji, a o jinych "sitoznich" znackach se clovek nemuze ani zminit, ok ve vlakne invicta jsem psal, ze si hodlam koupit dalsi invicty okolo 1ke, diky tomuto foru jsem nasel muhle glasshute, ktere asi vyhraje http://www.chronoshop.cz/muhle-glashutte-29er/muhle-glashutte-29er-big-weiss proste se mi libi designove a pokud me neoslovi v pristich par dnech neco jineho, pujdu do nich, aaaaa uz vas slysim, neni to rolex.........jo a oboje moje invicty, ktere mam se mi libi vic, nez ty napuchle rolady, jo prominte, jsem neznalek, ale nejsem si jist, jestli se s pribyvajicima vedomostma meni i vkus, myslim, ze ne, vypoukle sklicko je proste designovy shit.

Odesláno

presne jak pises, co je toto za stupidni forum, clovek napise, ze se mu neco nelibi, zepta se, jestli je to normalni a misto odpovedi ho mistni vseznalci bazici po uznani jen proto, ze maji koupene jedny, dvoje, troje...... rolady, ktere jsou temto mnou zminenym, designem na mile vzdalene, hned rozcupuji, vsiml jsem si, ze nekteri si to tady monopolizuji, a o jinych "sitoznich" znackach se clovek nemuze ani zminit, ok ve vlakne invicta jsem psal, ze si hodlam koupit dalsi invicty okolo 1ke, diky tomuto foru jsem nasel muhle glasshute, ktere asi vyhraje http://www.chronoshop.cz/muhle-glashutte-29er/muhle-glashutte-29er-big-weiss proste se mi libi designove a pokud me neoslovi v pristich par dnech neco jineho, pujdu do nich, aaaaa uz vas slysim, neni to rolex.........jo a oboje moje invicty, ktere mam se mi libi vic, nez ty napuchle rolady, jo prominte, jsem neznalek, ale nejsem si jist, jestli se s pribyvajicima vedomostma meni i vkus, myslim, ze ne, vypoukle sklicko je proste designovy shit.

tvl jsi se zbláznil tady kidat špínu na milované Rolády? To je jako by jsi v 12. století před inkvizicí prohlásil, že věříš v jiného boha...

Já tady v jednom vláknu hledám pro sebe ideální potápky a když jsem popsal co se mi líbí, byl jsem okamžitě napadnut uctívači korunky ve znaku, že se mi líbí design Rolád a že chci jen nějaký levný kopie. A to jsem přitom stanovil jasné rozdíly a věcy, které se mi na Roládách nelíbi.

Nemá to smysl, hádat se s fanatikama, nech jim jejich svět nebo vlezou do toho našeho a Roládu rozdrobí všude kam vlezou... ;-))

Odesláno

Chlapi já vás chápu, ale tohle není ideální vstup na forum nilkde, ani tady. To jestli se vám hodinky líbí ne ne, není rozhodující, hodnotit design proč ne, pokud se vám hodinky nelíbí (tak jako se nelíbily mě a stovkám dalším majitelům Rolex) tak máte na výběr spousty jiných krásných hodinek. Jediné, na co jsme zde hákliví jsou různé napodobeniny světových značek a to vyvolá vždy nějakou odezvu, to časem pochopíte.

Odesláno

ale to ja chapu prece, ja jen, ze to sklo se mi nelibi atd. a voni hned, ze jsem neznaly atd.. ano jsem neznaly, kdybych se o to zajimal pred 10 lety, dnes bych mel pravdepodobne nekolikatery rolady, ale byly by z rad tech estetictejsich, ponevac, pokud chci hodinky nosit, musi se mi predevsim libit vzhledove, prece si nevemu skaredou manzelku jen pro to, ze ma jmeno, ikdyz nekteri clenove tohoto fora, tak zrejme uvazuji, co naplat, ze pred kamaradama budete blbec s opici za zady......kdyz ona ma ale jmeno a treba je i dobra vnitrne, ale pri soulozi stejne myslite na jinou, takze asi tak.

Odesláno

No vono kdybys to napsal jinou formou, než shit apod., tak by to taky vyznělo trochu jinak. A je jedno, jestli se jedná o rolády nebo primky. Každá značka tady má vcelku silné zastoupení různých členů a pokud někdo po 14 dnech píše v tomto duchu, tak se není čemu divit, že se někdo ozve.

Odesláno

ale to ja chapu prece, ja jen, ze to sklo se mi nelibi atd. a voni hned, ze jsem neznaly atd.. ano jsem neznaly, kdybych se o to zajimal pred 10 lety, dnes bych mel pravdepodobne nekolikatery rolady, ale byly by z rad tech estetictejsich, ponevac, pokud chci hodinky nosit, musi se mi predevsim libit vzhledove, prece si nevemu skaredou manzelku jen pro to, ze ma jmeno, ikdyz nekteri clenove tohoto fora, tak zrejme uvazuji, co naplat, ze pred kamaradama budete blbec s opici za zady......kdyz ona ma ale jmeno a treba je i dobra vnitrne, ale pri soulozi stejne myslite na jinou, takze asi tak.

1. tady na foru neni zadne pravidlo, ktere by rikalo jeden prispevek = jedna veta ;)

2. kritizoval's vysku plexi na 1680tkach. namisto toho, aby sis na internetu nasel duvod, proc je tak velke, radeji naplacas dalsich x prispevku na tema, jak jdou rolady shitozni, jak jejich design stoji za ... a jak stajny jsou mnohem lepsi.

co se rolad tyce, asi az tak shitozni nebudou, kdyz ta jejich fabrika vyrabi kazdy rok vice jak 700,000. mozna se ti nemusi libit ty stare vintage modely, ktere vlastne ani nemaji safir ale 'pouze' plexi. kazdy ma jiny vkus, me se napriklad nove modely vubec nelibi a radsi bych si koupil ty 1680tky s tou bradavici nebo puchyrem, ci jak to chces nazvat.

doporucil bych ti nejdrive si projit nejenom mistni forum, ale i par dalsich serveru o hodinkach, aby's pochopil trochu vic, co jsou hodinky...

Odesláno

já si říkal kde se vyrojily :-)
Odesláno

ale to ja chapu prece.....

Nevím jak dalece, co chápeš. Tvé názory Ti nikdo neupírá. A to, že něco neznáš, je v pořádku, nikdo nezná všechno, ale nazývat něco hnusem je pro to, že se mi to nelíbí, bude přirozeně urážet ty, kterým se to naopak líbí. Uniformní vkus je naštěstí minulosti. Chtělo by to ale více tolerance a neposuzovat svět pouze přes své vlastní ego. 

Odesláno

jj napsal jsem, ze se mi nelibi toto trcici sklo a hujeri hned do me ze prej tomu nerozumim, tak vim, co se mi libi a co ne, k tomu neni treba nic studovat, ja se zeptal proc tomu tak je a odpovedi se mi nedostalo, ze jsem napsal shit design? a co? takto to na me pusobi, nadruhou stranu chapu, ze se to nekomu libi, ponevac jinak by to neprodali za 5k usd. chtel jsem jen pochopit, co vyrobce vede k tomu vyrabet neco tak ohavneho a nepraktickeho, myslel jsem ze mistni """"odbornici""""" mi to reknou...

Odesláno

lucid a smerem naopak se to jako delat muze? kdyz nekdo kdo ma rolady kritizuje a pise o hodinkach, co se libi jinemu ze jsou totalni shit????? tomu nejak nerozumim kluci

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...