Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
To bude fejk jak Brno. Caran d´Ache za 46 dolarů "Buy it now" :lol2:

Tahle propiska normalne stoji cca 20 USD takze nevidim duvod proc by to mel byt fejk.. Byt to zlaty pero asi by bylo 50 USD podezrely, ale plastova propiska za litr mi jako ultra vyhodnej kauf neprijde, ale pro majitele Rolad by mohla byt zajimavym doplnkem.

Odesláno
Tahle propiska normalne stoji cca 20 USD takze nevidim duvod proc by to mel byt fejk.. Byt to zlaty pero asi by bylo 50 USD podezrely, ale plastova propiska za litr mi jako ultra vyhodnej kauf neprijde, ale pro majitele Rolad by mohla byt zajimavym doplnkem.

Aha, tak já netušil, že CdA dělá i takový plastový šunty. Tak to tedy beru zpět.

Odesláno

Nevím, jsetli to není zmíněno ještě i jinde, ale Chris Ward opět pořádá výprodej - z toho jsou zajímavé zejména řemeny - s překlápěcí sponou, dostačující kvalita, od 5-ti liber...

Odesláno
Nevím, jsetli to není zmíněno ještě i jinde, ale Chris Ward opět pořádá výprodej - z toho jsou zajímavé zejména řemeny - s překlápěcí sponou, dostačující kvalita, od 5-ti liber...

Pokud bude někdo objednávat, dejte vědět, asi bych se přidal.

Návštěvník Snow
Odesláno

Zachovalé Speedmastery od prověřeného prodejce jmryshi.

OMEGA Speedmaster 3510.62

Odesláno (upraveno)

Toto jsem našel na polském aukru allegro.pl...

Ceny v polských zlotých:

3 200, 4 500, 6 900, 160 000 :eek:

a to jsem projel jenom malou část všech těch stránek.

post-5298-1247190887.jpg

post-5298-1247190895.jpg

post-5298-1247190902.jpg

post-5298-1247190908.jpg

Upraveno uživatelem Diamondking
Odesláno
Pokud by chtel nekdo nevsedni AP, navic s pro firmu neobvyklym typem strojku (quartz) ma sanci tady za zatim 900 USD od prodejce od ktereho jsem mel celkem dost nakupu a vzdy naprosto v pohode.. http://cgi.ebay.com/Audemars-Piguet-AP-Qua...93%3A1|294%3A50

Ty voe, to jsem nemel videt. Ale asi si je necham ujit. Hodinek je to luxusni, ale rucky me moc neberou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...