Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Že to je na vyhození do koše.

Měla by na aukru být možnost komentářů... I když, každý svého štěstí strůjcem...

Odesláno

trošku OT, ale uživatelka rozprodává pozůstalost po hodináři...jedny pěkné let. ručičky, hafo pěkných korunek, nářadí, do kterého bych možná vletěl, kdybych věděl, na co je :) apod...

prodejce neznám, není to reklama, jen info

http://aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=9379180

parada. kupil som kameru Admiru za 400CZK ! Dik

Odesláno (upraveno)

Bacha, Suby nemaj lesklý střední dílky tahu a ta spona k nim taky nepatří.

to ne no, korunka na sponě nepřesahuje pojistku spony a to mi přijde divný, rolex tyhle detaily vyrábí dost přesně, takže by to tam fikly trochu jinak tomu nevěřim...

no a ani ta prohlubeň pod znakem na sponě není správn velká, je to nějaká fíkovka, otázka jestli jsou aspoň origo ty hodinky

Upraveno uživatelem lastam
Odesláno

Cortébert po repasi. Údajně původní strojek Arnex Time Co., cifr, ručky. To vloženo do nového pouzdra průměr 44 mm. Docela se mi líbí a uvažuji o koupi. Znalci, není to nějaký podvodný "číňan"?

post-3826-025973900 1318581268.jpg

post-3826-008697400 1318581270.jpg

Odesláno

Cortébert po repasi. Údajně původní strojek Arnex Time Co., cifr, ručky. To vloženo do nového pouzdra průměr 44 mm. Docela se mi líbí a uvažuji o koupi. Znalci, není to nějaký podvodný "číňan"?

No nevím, mně to jako původní strojek nepřijde. Já tam vidím Unitas...

Odesláno

No nevím, mně to jako původní strojek nepřijde. Já tam vidím Unitas...

Já taky, ale aby to nebyl čínský Unitas. Údajně by to měl být Unitas 6498 ze 70. let, brandovaný pro Arnex (USA).
Odesláno

Já taky, ale aby to nebyl čínský Unitas. Údajně by to měl být Unitas 6498 ze 70. let, brandovaný pro Arnex (USA).

Ještě jsem koukal, oni ten Unitas opravdu používali. Ten z Tvých fotografií je v pořádku.

Odesláno (upraveno)
To je nejaky smecko. Na prvni fotce jsou hodinky s lestenymi strednimi dilky, na druhe fotce jsou stredni dilky klasicke matne. Spona je nova verze, ale na pohled se zda ponekud "forova". Cely to sm.di prusvihem stejne jako pohadka, ze hodinky dostal jako cast platby za auto a schovaval je pro synovce, co si je nakonec nezaslouzil a agresivni styl inzerenta.

EDIT: Minimalne druha fotka jsou pravy rolady. Takze tu (mozna i ostatni a nevsiml, ze jsou to jiny suby) nekde stahnul na internetu a hodinky budou fik jak bic.

Upraveno uživatelem skalis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...