Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
A tady na ebay zase jedna podezrele nizka cena za Zenithky. V cem je hacek? Prodejce ma feedback vice, nez slusny...

Háček vidím v tom hnusným nápisu "elite" - to si snad nikdo nemůže koupit ani za to dvanáctikilo... Leda to zamatlat nějakým štetečkem.

Odesláno (upraveno)
Háček vidím v tom hnusným nápisu "elite" - to si snad nikdo nemůže koupit ani za to dvanáctikilo... Leda to zamatlat nějakým štetečkem.

A nebo zkusit pozadat autorizovanej servis o vymenu, coz zvedne vyslednou cenu.

EDIT: K tem steelfishum - ma docela pekny fotky, pekne se na ne kouka.

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno
A nebo zkusit pozadat autorizovanej servis o vymenu, coz zvedne vyslednou cenu.

EDIT: K tem steelfishum - ma docela pekny fotky, pekne se na ne kouka.

Anebo to vyrejt...

Jinak mám "podezření", že The Watchery má něco společnýho s Proworthem - alespoň podle hodně podobné nabídky a cen.. A u Prowortha se dá občas něco koupit za více než slušnou cenu.

Odesláno

V Praze v Kotvě v Details, maj slevu 50% na Tissot T-touch, tak sedm modelů.Moc se v nich nevyznám takže nevim jestli jsou to ty nový nebo je to ten předchozí model, každopádně ale i s tahem (titan..?) tam vyjdou na deset a kousíček. Jinak taky maj různý barvy cirfů, oranžový, zelený, černý. Na léto, solidní hodinky řekl bych.

Odesláno
To je asi nějaká sranda, ne?!? ;)

Není to sranda, mám třeba i peněženky od Breitlingu a trochu jsem doma uklízel a myslím že by se to někomu třeba hodilo. Vše je samozřejmě originální přímo z distribuce těchto značek.

[odkaz smazán...]

Odesláno (upraveno)

To myslíš vážně nám tady nabízet kšiltovku výrobce Shanghai Tang s vyšitým logem výrobce hodinek jako originál?!?

Toto je normální obcházení zdejších pravidel prodeje a to ještě s takovýmto šuntem.

Kde je moderátor?!?

BAN!!!

Upraveno uživatelem rorda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...