Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

Někdo z místních Rolex expertů - jak se vám pozdávají? Čísla na papírech sedí (čekám, až mi pošle i fotku výrobního mezi nožičkama), rok výroby taky. na co dát bacha? Ideální asi jím navrhované předání u Bechyněho, ale i tak jakákoliv rada vítána:)

Upraveno uživatelem DaLo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, jestli už se to tady někde nepsalo ale dnes úspešně potvrzeno :smile_anim:

V Planeo Quick Time s přízemí v Paláci Flora mají na hodinky 30% slevu.

Z hodinek komplet (asi) sortiment Casio (G-Shock, ProTrek...), něco málo Citizen, Tissot, Wenger, Doxa (bohužel ne SUB..), Gant a spoustu těch módních.

Podle paní prodavaček se budou stěhovat.

Takže jestli máte někdo v plánu G-Shocky jako já, neváhejte :rolleyes:

BTW, zlevněno i stříbro a nějaký šperky...

Odkaz ke komentáři

Včera jsem byl u Dušáka na Arkádách. Mají tam ve výprodeji Colty na tahu ve quartzu za 54k. Jinak paní byla velmi příjemná a ukázala mi, co jsem chtěl. Šel jsem mrknout na Superoceany, jaký je rozdíl mezi 42/44. No, 42 mi příjde málo, 44 ok. Ptal jsem se, jak to je u nových Superoceanů s prodejností a žádný šlágr to není.

Odkaz ke komentáři

V záplavě faků a fakovych prodejů s fotkami z italské a německé ebaye, konečně jedny právé a nefalšované R z domácích luhů a hájů.

Prodejce se dokonce nebál nahodit cenu od koruny ( narozdíl od pár reálných R prodávaných v minulosti za nereálné ceny ). Už teď je

cena na 50k a do konce zbývá 6 dní. Tak kdo z Vás dá milované polovičce hodinky po paní Rosákové :) ?

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři

V záplavě faků a fakovych prodejů s fotkami z italské a německé ebaye, konečně jedny právé a nefalšované R z domácích luhů a hájů.

Prodejce se dokonce nebál nahodit cenu od koruny ( narozdíl od pár reálných R prodávaných v minulosti za nereálné ceny ). Už teď je

cena na 50k a do konce zbývá 6 dní. Tak kdo z Vás dá milované polovičce hodinky po paní Rosákové :) ?

http://aukro.cz/rolex-damske-hodinky-s-dokumentaci-i3058093506.html

Odkaz ke komentáři

Nechci vypadat jako dealer Planea... (viz předchozí strana) šel jsem dnes zase kolem a pánové, ode dneška na vše 50% dolů...

Tak jestli chcete někdo Gčka za půlku, moc neotálejte...

Stejně tak ostatní Casia, probrané Citizeny, Doxy, Tissoty a modní značky...

Odkaz ke komentáři

docela slušná cena za doprodejový model Maurice Lacroix Chrono (quartz) chrono za EUR 550,-- (dostupné zajímavé oblekovky)

http://www.uhreneltern.de/Uhren_Herren/Maurice_Lacroix/Les_Classiques/Maurice_Lacroix_Quarz_Chronographe_Herren_Uhr_LC1138-SS001-110_i557_3360_0.htm

pár hodinek i řemenů už jsem tam kupoval, takže z mé strany prověřený obchod

post-17647-026502300 1362341781.jpg

Odkaz ke komentáři

poslední kousek sportovních potávek Raymond Weil 8650 (Quartz) na www.amazon.de za dobrou cenu (EUR 585)

http://www.amazon.de/Raymond-Weil-8650--ST--05207/dp/B003QP49BW/ref=sr_1_132?s=watches-outlet&ie=UTF8&qid=1362343462&sr=1-132

post-17647-090692000 1362343947.jpg

post-17647-002042600 1362343961.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak opět Aukro - tedy levá. Hodinky byly vydraženy za 51.000 a opět jsou znovu v prodeji,

stejný prodejce a le tentokráte to zkouší prodat o 25.000 dráž. A já měl alespoň chvíli

pocit, že už je to normální aukce, bez levoty. Jsem naivní :(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...