Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

libo-li Londžiny Českých pilotů?????Tady můžete...ale ta cena...ehm.....:

http://70s-watches.com/a_to_m/xlong.html

Docela by mě zajímalo,zda jak je uvedeno v popisu je oficielně používaný název pro tenhle druh ručiček mercedes. Mám je na leteckých Orisech, ale tohle pojmenování neznám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Našel jsem hračku, která by se líbíla NIGHTinGALEOVI.

Člověče, to už je moc velká divočina i na mě. Připomíná mi to terč na koločích. Takový ten dřevěný, střílelo se do něj šipečkama a barevným koncem. To už je dávno :)

Chlapi, vemte si příklad ze Snowa!!!

Ten hodí nejen link, ale i fotku.

Když hodíte jen link, tak je to k ničemu. Za pár týdnů už se při kliknutí na link nezobrazí ani prd (natož hodinky). Díky.

Odkaz ke komentáři

Docela by mě zajímalo,zda jak je uvedeno v popisu je oficielně používaný název pro tenhle druh ručiček mercedes. Mám je na leteckých Orisech, ale tohle pojmenování neznám.

No podľa mňa sú na tých MVS katedrálové ručičky. Mercedes je toto:

DSCN4146.jpg

Upraveno uživatelem maxs
Odkaz ke komentáři

Jak jsem tu včera psal o genevoice z ebay tak má na prodej (něco napřímo, něco v dražbě) několik CCM Braun kitů ze seminářů pro amatérské hodináře. Pouzdro se skly, ručky, 2 ciferníky, korunka, řemínek, 6497 (soigné) mě nejasného původu, ale na pohled pěkný, to vše za 133 EUR nebo protinabídce, z Německa, bez daně. Levněji se to podle mne nedá sehnat všechny ty díly. Takže pokud si někdo chce zahrát na hodináře, lepší příležitost už nebude. Tady. Jeden mám doma, už jsem ho stačil zmrvit.

IMG_2071.JPG

Odkaz ke komentáři

V jednom pražském bazaru jsem našel hodinky Bulova Automatic, prý ze 60. let. Provedení nerez ocel, černý ciferník, datum. Na internetu je fotka úplně stejných hodinek, ale v horším stavu: jsem tu dnes nový, neumím vložit rovnou obrázek, snad to vyjde takto:

Jinak je tato nabídka na str. britské eBay:

http://cgi.ebay.co.uk/1960S-BULOVA-BLACK-D...id=p3286.c0.m14

Ten Thajec za hodinky chce 99 liber plus poštovné. V onom pražském bazaru mají hodinky, které vypadají zcela nenošeně, nepoškrábaně, po jednom mírném máchnutí ruky se rozběhly. Chtějí za ně Kč 5500.-

Mám otázku: je to slušná cena?

post-4065-1222776257.jpg

Odkaz ke komentáři

Cena je povedal by som primerana... proste komu tie hodinky chybaju v zbierke tak ten za ne tie peniaze da.... ak by sme sli po parametroch a chceli hodinky "len" na nosenie tak sa da za tie peniaze vybrat myslim aj lepsie.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...