Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

cena kup teď je 33 900

To je strašně moc. Iztapa prodával japonskou limitku za 30. Tyhle 3510.50.00 jsou na ebay za 1000 dolarů. Já je koupil před cca 6 lety za 910 USD. Tehdy byl dolar 16 korun

edit: ještě bych případného zájemce upozornil, že servis automatického strojku v těchto hodinkách je dražší než kalibru 861 v moonwatchích, myslím 14k.

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

To je strašně moc. Iztapa prodával japonskou limitku za 30. Tyhle 3510.50.00 jsou na ebay za 1000 dolarů. Já je koupil před cca 6 lety za 910 USD. Tehdy byl dolar 16 korun :)

Jj, taky myslím...co jsem sondoval před časem, kdy jsem si na ně myslel, tak ta cena se pohyboval za velmi slušný stav kolem 1500 USD

Návštěvník Kamil
Odesláno

To je strašně moc. Iztapa prodával japonskou limitku za 30. Tyhle 3510.50.00 jsou na ebay za 1000 dolarů. Já je koupil před cca 6 lety za 910 USD. Tehdy byl dolar 16 korun

edit: ještě bych případného zájemce upozornil, že servis automatického strojku v těchto hodinkách je dražší než kalibru 861 v moonwatchích, myslím 14k.

Tak mu je za 15 nech a ještě vyděláš. :D

Odesláno (upraveno)

odhad finalni ceny. docela by ses divil, za kolik se nakonec nektery prodaji... posledne tam byly jedny rolady 14060tky (tusim, ze rok 2003) s odhadem 55-70 a nakonec sly za 67...

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

odhad finalni ceny. docela by ses divil, za kolik se nakonec nektery prodaji... posledne tam byly jedny rolady 14060tky (tusim, ze rok 2003) s odhadem 55-70 a nakonec sly za 67...

plus feečko - kolik to je 25%? takže cena tak akorát, ne?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...