Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

Tohle už je přepálená cena, ale pokud je někdo chcete, tak za ní ty své klidně prodám a při platbě v hotovosti dokonce slevím 5% :D

Taky se ty černý pokouší prodal skoro půl roku... Za cenu přes 20kKč je to síla, ale mně se to líbí - vintage Seika jako bys je koupil právě na krámě. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na horademoda zlevnili červenou variantu DS2. Za 510?: ETA Precidrive +/-10s za rok (na WUS zatím reportují odchylky kolem 3-4s), safír s AR, baterka 2roky+, možnost stopovat s přesností 1/100s, WR100...

Viděl jsem je na Floře a v Koscomu(aktuálně 18 490Kč) - minimálně ta limitka se mi celkem líbí (byť za jinou cenu) a mezi baterkáčema je to pro mě jasná volba. Možná je pořídím jako referenční časomíru :D

Upraveno uživatelem VitekB
Odkaz ke komentáři

Dušák Arkády Pankrác - 40% na část sortimentu, Rado, Omega (PO Chrono na oceli, na oranžovém a černém řemínku), Omega Constellation Double Eagle, 1x Speedmastery, 2x moc pěkné dámské Constellation a 2x dámské Breitling.... Toť vše co mě upoutalo ;-)

Odkaz ke komentáři

Ted mi prisel email od luftwaffe (pardon, lufthansa) webshop a maji tam zde uz nekolikrat probiranou hruzu za 'jedinecnou' cenu, takze kdyby nekdo potreboval casomiru s koulema... :)

https://www.worldshop.eu/product/Uhr-Kraft-UHR-KRAFT-Dual-Timer-Special-Edition/1742527?1&et_cid=494&et_lid=666

post-22460-138972398729.jpg

Odkaz ke komentáři

GMT master 1675 (1971) ve velmi dobrem stavu (jen bez tahu) za $4,550:

http://www.network54.com/Forum/207673/message/1389735707/FS+Rolex+1675+1971-2

Už jsou prodaný, ani né dvě hodiny po vystavení tam má poznámku, že čeká na platbu...to bylo rychlý...

Odkaz ke komentáři

sword hands jsou hned za dvojnasobek... oboje mimo muj budget, houzel ;) pokazde, kdyz jsu na VRF, zacina se u me projevovat pavlovuv reflex a mam poslintany display :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...