NIGHTinGALE Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2008 Zajimave ZODIAC SUPER SEAWOLF automatic Neznáte někdo význam toho divného číselníku? Lépe řečeno těch čísel spojujících sousedící indexy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2008 Neznáte někdo význam toho divného číselníku? Lépe řečeno těch čísel spojujících sousedící indexy... Měl by to být nějaký dekompresní koeficient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 (upraveno) Zajimave ZODIAC SUPER SEAWOLF automatic Snížím se k zde oprávněně opovrhovaným vzdechům, jsou skvělé a jako příznivec této firmy teď ještě hůř nesu můj prachbýtný finanční stav, jinak by už byly na cestě k novému páníčkovi, tak tedy snad příště, alespoň vím na co čekat, zatím si je vytisknu a vystřihnu z papíru . Opravdu nevím zda Ti mám poděkovat za odkaz . Upraveno 1. dubna 2008 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
INA Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 Tak koukam, ze puvodne zalozene vlakno s pozadavkem na zalozeni sekce "Co je kde zajimaveho a za kolik" se pomalu meni v onu samotnou sekci, nebot ta stale chybi... Me by napriklad take zajimaly osobni zkusenosti tech, kteri nakupuji / nakupovali hodinky v e-shopech. Ja sem docela tvor neduverivy vuci nakupovani novych hodinek na netu a radsi si skocim do "kameneho" obchodu. Na druhou stranu, skoro vsechno ostatni zbozi resim pres net, ale tam nehrozi ze me poslou "nosenou" ci padelanou plazmu a navic kupuji v overenych obchodech, kde neni problem s prip. reklamaci. Prave v hodinkach jsem trochu paranoidni, protoze jak uz vidim na netu vetsi rozdil (30% a vice) mezi cenou tam a v obchode (a tim nemyslim predrazene obchody v CR), tak to mam automaticky za fake. Navic v e-shopu (vetsinou) nedostanu ani zaruku od vyrobce, protoze to neni (vetsinou) autorizovany prodejce... Uz jsem tady na foru procital nejake ty narky z nepodarenych nakupu, ale chtelo by to nejak shrnout a rozdelit na duveryhodne e-shopy a naopak varovat pred temi neduveryhodnymi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 Uz jsem tady na foru procital nejake ty narky z nepodarenych nakupu, ale chtelo by to nejak shrnout a rozdelit na duveryhodne e-shopy a naopak varovat pred temi neduveryhodnymi. Tady máš pár důvěryhodných. Před nákupem je dobrý si o prodejci něco zjistit - na mezinárodních fórech je spousta informací. http://www.watchfinder.net/edealers.htm#europe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraart Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 Tady máš pár důvěryhodných. Před nákupem je dobrý si o prodejci něco zjistit - na mezinárodních fórech je spousta informací. http://www.watchfinder.net/edealers.htm#europe Je jich tam ale hodně málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 Je jich tam ale hodně málo. Sorry, ale to byl jen příklad. Přidej si Chronoshop . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraart Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2008 (upraveno) Sorry, ale to byl jen příklad. Přidej si Chronoshop . Dík už se stalo Ne vážně, jde spíše o ty prodejce, kteří jsou mimo. Když někdo začíná jako já, tak může lehce naletět. Proto raději budu číst toto fórum ještě nějakou dobu, než se odvážím na větší nákup (i když je to hrozně těžký být na tomto fóru a nic nekupovat ). Proto díky všem, že něco napíšou a já už raději budu mlčet. Upraveno 2. dubna 2008 uživatelem miraart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Zajímavá sleva na EPOS chrono http://www.watchseller.com/epenchwhdiss.html http://www.watchseller.com/epenchwhdibl.html http://www.watchseller.com/epenchbldibl.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 6. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2008 Sinn Laurin a Klement Edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 (upraveno) Omega Speedmaster na aukru Upraveno 9. dubna 2008 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 (upraveno) Omega Speedmaster na aukru Nějak mě nesedí ten rok výroby 1968....v tom roce vypadalo dýnko trochu jinak....i ten text....vyrobeno pro kosmonauty...mě utvrzuje v tom, že se nejedná o sběratele, ale obchodníka....tyhle hodinky se nevyráběly pro kosmonauty, ale byly vybrány NASA po náročných testech, ze kterých Speedmastery vyšly vítězně. Tou dobou se už dlouho dobu vyráběly...... jinak ta cena je zajímavá, ale není to kup hned, ale dražba... Upraveno 9. dubna 2008 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 ... jinak ta cena je zajímavá, ale není to kup hned, ale dražba... Já tam vidím Kup teď za 45 tisíc Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 Já tam vidím Kup teď za 45 tisíc Kč. Jo, máš pravdu, přehlídnul jsem se. Ale to dýnko mi nějak nesedí....na rok 1968, a už samotný název aukce STOPKY OMEGA??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 že se nejedná o sběratele, ale obchodníka.... Ano kdyz se podivas na dalsi aukce toho prodejce, je evidentni, ze je to smelinar s hodinkama, ale cena mi prijde zajimava. S tim dynkem mas samozrejme pravdu, to jsem si nejak nevsiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 To dynko mi pripada tak nejak custom-made, zatim jsem ho na zadnych moonwatchkach nevidel a designove se velmi lisi od dynek se kterymi se prodavaly Co jsem videl speedy z 69 tak mely dynko takovyhle: Tady na tech strankach http://pippick.com/speedypro/speedypro2.htm by mely byt speedy moonwatche z 1968 a dynko maji taky stejny ale co ja vim..vsechno muze byt vselijak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 Inspirován dnešní diskusí o Omegách přidávám jedny tentokrát vskutku echt . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 Druha moznost http://cgi.ebay.com/Omega-Speedmaster-Limi...1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 Druha moznost Omega Speedmaster Limited Edition 50th Anniversary Vskutku dobrá cena, a to se vyplatí . P.S. dovolil jsem si Tvůj odkaz udělat trochu estetičtější, dobře vím, že si na krásno potrpíš . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 (upraveno) Vskutku dobrá cena, a to se vyplatí . P.S. dovolil jsem si Tvůj odkaz udělat trochu estetičtější, dobře vím, že si na krásno potrpíš . Jsem zvedavej za kolik se nakonec prodaji, myslim, ze za 2000 USD to nebude a pokud ano tak to bude vyborna koupe! PS: Jak se ti povedlo upravit muj odkaz? Ti nekdo pomahal ze ano? V tom bude mit prsty urcite YPO Ja sem davam vetsinou odkazy tak jak jsou, je to asi nejrychleji identifikovatelny ze se jedna o odkaz, ale takhle je to zase hezci..no vsechno ma svoje pro a proti EDIT: Jsem debil, uz vidim ze to bylo upraveny jenom v citaci.. Upraveno 9. dubna 2008 uživatelem spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se