Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

je tady porad schanka po Bondovkach, tak tady  se vcera objevili 2221080 za 40 a vypadaj docela k svetu, zel az v Bardejove SK

https://obleceni.bazos.cz/inzerat/88233138/Hodinky-Omega-Seamaster-222180-r-2008.php

Myslíte, že sú OK ? ja by som ich aj snáď skočil pozrieť do BJ (cca 40 km) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to co je na fotkach je stopro cajk a vypadaj ve vybornem stavu, hrany paradne ostre, jestli je chces vzit, tak mrkni aby sedelo cislo na karticce a na pouzdru, a rovou je i otevri a mrkni na strojek, jeho fotky najdes na googlu.

Myslíte, že sú OK ? ja by som ich aj snáď skočil pozrieť do BJ (cca 40 km) 

Odkaz ke komentáři

Ta cena je šílená, myslím, že nějakých 44, byla poslední ceníkovka po slevě.. 

Já se jich před lety, nemohl zbavit za 27 :)

Tak před lety byly i Moony za 40, Autávky za 30 a Suby za 80. Dneska ani těch 40 není nic šílenýho...holt mít možnost být ve službě jejího veličenstva něco stojí :)

Odkaz ke komentáři

Tak před lety byly i Moony za 40, Autávky za 30 a Suby za 80. Dneska ani těch 40 není nic šílenýho...holt mít možnost být ve službě jejího veličenstva něco stojí :)

Vše co jsi jmenoval, dle mě, roste na ceně v celku oprávněně, ale baterkáče??? To asi nepochopím :)

Upraveno uživatelem semi001
Odkaz ke komentáři

Osobně ty ceny/poptávku po bateriových bondovkách chápu. Sám je mám v automatu a ta plynulost vteřinovky, tikající duše .... atd.... jako dobrý. Ale sám bych ty bateriovky zvažoval: vzít je na ruku i po pár dnech v šuplíku, neřešit nastavení času a data, vyšší přesnost ... prostě pohoda a klid.

A machr index furt vysoký (a neznalé okolí tu baterku ještě ocení víc).

Odkaz ke komentáři

jako vsechno hezky, ale za quartz strojek kde je umolousanej krystal vs mechanicky strojek rozdil 15k Kc je usmevny :-)

Kdo chce proste presny hodinky, koupi si baterkace za par tisic a ma vystarano :-)

ale zase kdo chce machr index na fterinovce, good luck :-) ovsem co na to licovani fterinofky na indexy :-)

Odkaz ke komentáři

Wizard má recht, prostě už je v quartzu nedělaj a spousta lidí je vezme radši než mechaniku (takovýmu nehodinkáři je fuk co je uvnitř). Já bych je v mechanice nechtěl. Mně ten umolousanej krystal tak nějak vyhovuje. Naopak vlastně nechápu, proč je přestali dělat

Odkaz ke komentáři

1. Brosnan nosil kvarcky v Golden Eye.

2. Kvarcky bondofky maji jednu podstatnou vyhodu a to rychle prehazovani hodin bez zastaveni sekundovky pri povytazeni korunky o jednu pozici (podobne jako treba rolex gmt). To jsem u jinych kvarc nevidel. Navic Omega kvarcky pomerne vynikaji svou presnosti (jestli jsou termokompenzovane, to uz nevim).

Odkaz ke komentáři

seamatery se delali jenom v 1120 (ETA 2892-A2 - 2531.80) nebo v Coaxialu pozdejsi obdobi (2220.80) nebo quartzu 2541.80 (tistene indexy), 2221.80 (aplikovane ) a 212.30.28.61.01.001 (cerne, aplikovane), takze co se tyce Bondovek, tak 3:2 pro quartz :-)

automaty super, ale maj kratsi rucicky :-) a nemaj aplikovane indexy a logo. a Coaxial nechci :-) a co ja vim co jeste :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...