Jump to content

Co je kde na prodej a za kolik

H-B

Recommended Posts

Z nějaké slitiny určitě bude. Prodejce o složení bude vědět úplný kulový. Můj názor: vypadá dobře, za tu cenu bych do něj šel. No, a pokud se obáváš nějaké alergické reakce, tak na začátek bych ho měl na ruce třeba jen půl hodiny. A pozoroval bych se 🙂 V případě problému neváhej, a odeber se do umírací jámy (Madagaskar 2)

před 12 hodinami, Bert napsal:

Z nějaké slitiny určitě bude. Prodejce o složení bude vědět úplný kulový. Můj názor: vypadá dobře, za tu cenu bych do něj šel. No, a pokud se obáváš nějaké alergické reakce, tak na začátek bych ho měl na ruce třeba jen půl hodiny. A pozoroval bych se 🙂 V případě problému neváhej, a odeber se do umírací jámy (Madagaskar 2)

🤣 No snad nedopadnu jako Melman. To by se muselo stát něco horšího, třeba ztráta všech hodinek najednou ☠️
Ještě o něm popřemýšlím. Chtěl bych ho ne na Huawei... taky to zapínání je trochu oldschool... tak uvidím.

Díky!

V 23. 6. 2023 v 10:22, petr4612 napsal:

Ta cena 16.5tis. Kč byla původní cena bazarového kusu. Pokud jim něco leží déle na skladě, tak zlevňuje. Sleduji království hodin delší dobu. Občas se jim objeví pěkné kousky za zajímavé ceny. Na tyto Titanova Mida jsem se byl i podívat. Byl to full set v moc pěkném stavu, ale nakonec jsem vzal TH Aquaracery, které tam měli. Obchod mohu doporučit. Velmi příjemný a profesionální pan hodinář. 👍

Souhlasim, komunikace s panem Matoušem na vybornou. 🙂

Rošťáci, já to mám levnější 😁

Screenshot_2023-06-30-15-42-16-547_com.chrome.beta.jpg