Pavel87 Posted May 23, 2023 Report Share Posted May 23, 2023 (edited) Díky za vysvětlení, jak je to případně s platbou DPH, když bych si třeba i někde na jiném portálu koupil na Slovensku hodinky? Edited May 23, 2023 by Pavel87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro_mt Posted May 23, 2023 Report Share Posted May 23, 2023 Uz ti to pisali vyssie, v ramci EU sa DPH neplati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman-ZA Posted May 23, 2023 Report Share Posted May 23, 2023 Nic neplatis. Myslel som skor na to, ze to klasicky eshop s osobnym vyzdvihnutim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggi Kali Posted May 23, 2023 Report Share Posted May 23, 2023 Jo, vraveli mi, ze maju marzu len 20% tak potom tie ceny su take ake su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karloss Posted June 6, 2023 Report Share Posted June 6, 2023 Supr hodinky za supr cenu. Prodejce neznam, ale sam jsem kupoval ty same v o dost horsim stavu za 7k. Diky titanu jsou lehke a diky kratkym nozkam se daji nosit i na mensim zapesti. Funkci vic nez clovek bude kdy potrebovat, atd. proste jedny z mych oblibenych : https://ostatni.bazos.cz/inzerat/169903501/hodinky-citizen-global-rc-jy8020-52e.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel87 Posted June 7, 2023 Report Share Posted June 7, 2023 (edited) před 13 hodinami, Karloss napsal: Supr hodinky za supr cenu. Prodejce neznam, ale sam jsem kupoval ty same v o dost horsim stavu za 7k. Diky titanu jsou lehke a diky kratkym nozkam se daji nosit i na mensim zapesti. Funkci vic nez clovek bude kdy potrebovat, atd. proste jedny z mych oblibenych : https://ostatni.bazos.cz/inzerat/169903501/hodinky-citizen-global-rc-jy8020-52e.php Zajímavé, akorát teda ta čitelnost nebude kdo ví co, ale zase výměnou za ty funkce Edited June 7, 2023 by Pavel87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karloss Posted June 7, 2023 Report Share Posted June 7, 2023 před 7 minutami, Pavel87 napsal: Zajímavé, akorát teda ta čitelnost nebude kdo ví co, ale zase výměnou za ty funkce Citelnost je kupodivu v pohode, protoze, kdyz se clovek podiva na zapesti tak vidis jasne ty hlavni tluste rucky a tu drobotinu pod tim nevnimas. Dneska jsem koukal, ze je typek ma uz za 4k, jestli to neni nejaky podvodnik, tak je to supr kauf. Kdybych je uz nemel, tak bych je koupil hned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rendell Posted June 19, 2023 Report Share Posted June 19, 2023 asi nejlevnější Timex Marlin s Miyotou. https://hodinkovna.cz/panske-hodinky-timex-marlinr-automatic-tw2t22700 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemon Posted June 20, 2023 Report Share Posted June 20, 2023 Ak by niekto potreboval, poskytnem zľavový kupón 20% na STRAPCODE, platný 7 dní Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr0t3l Posted June 20, 2023 Report Share Posted June 20, 2023 V Eurovea Bratislava v maličkej predajni menom Fade majú výpredaj Timexov za 49 EUR, pred pár dňami tam boli aj dva kusy Q Reissue, celé čierne a Pepsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 https://kralovstvihodin.cz/produkt/mido-ocean-star-captain-v-ref-m026-430-47-061-00/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 Koukám už jsou asi fuč.. nicméně i za těch 16,5 bez slevy je to nějak málo..ony tak normál stoji?? Krásný hodinky v titanu na oranž gumě s 80h rezervou za 14,5 dost dobrý Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggy Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 To su 3 rocne hodziny bez zaruky, takze tych 16.5 bola asi pôvodná cena v tom bazari uz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr4612 Posted June 23, 2023 Report Share Posted June 23, 2023 (edited) před 19 hodinami, Spongebob napsal: Koukám už jsou asi fuč.. nicméně i za těch 16,5 bez slevy je to nějak málo..ony tak normál stoji?? Krásný hodinky v titanu na oranž gumě s 80h rezervou za 14,5 dost dobrý Ta cena 16.5tis. Kč byla původní cena bazarového kusu. Pokud jim něco leží déle na skladě, tak zlevňuje. Sleduji království hodin delší dobu. Občas se jim objeví pěkné kousky za zajímavé ceny. Na tyto Titanova Mida jsem se byl i podívat. Byl to full set v moc pěkném stavu, ale nakonec jsem vzal TH Aquaracery, které tam měli. Obchod mohu doporučit. Velmi příjemný a profesionální pan hodinář. Edited June 23, 2023 by petr4612 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tlotlo22 Posted June 24, 2023 Report Share Posted June 24, 2023 Ahojte, našel jsem až podezřele levný tah Oktagon se zajímavými, 8úhelníkovými dílky za 350,- Myslíte, že bude nevalné kvality? Vzhledem k výběru ze 3 "barev" a uvedení materiálu kov asi jo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allfred Posted June 24, 2023 Report Share Posted June 24, 2023 Ahojte, našel jsem až podezřele levný tah Oktagon se zajímavými, 8úhelníkovými dílky za 350,- Myslíte, že bude nevalné kvality? Vzhledem k výběru ze 3 "barev" a uvedení materiálu kov asi jo. Kde jsi to našel, jestli to není tajné? Za ty peníze bych to klidně zkusil. Odesláno pomocí tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted June 24, 2023 Report Share Posted June 24, 2023 před 56 minutami, tlotlo22 napsal: Ahojte, našel jsem až podezřele levný tah Oktagon se zajímavými, 8úhelníkovými dílky za 350,- Myslíte, že bude nevalné kvality? Vzhledem k výběru ze 3 "barev" a uvedení materiálu kov asi jo. Tlotlo, toto vlákno se jmenuje: Co je kde na prodej a za kolik. Tvůj příspěvek informuje o tom, co a za kolik. Už ale ne o tom, kde .... Zkus to příště lépe. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
par-pa Posted June 24, 2023 Report Share Posted June 24, 2023 @Allfred obrázek je link do eshopu, stačí kliknout Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allfred Posted June 24, 2023 Report Share Posted June 24, 2023 [mention=68286]Allfred[/mention] obrázek je link do eshopu, stačí kliknout Ha, tak teď jsi mě dostal. Toho jsem si vůbec nevšiml. Díky. Odesláno pomocí tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tlotlo22 Posted June 24, 2023 Report Share Posted June 24, 2023 před 13 minutami, Bert napsal: Tlotlo, toto vlákno se jmenuje: Co je kde na prodej a za kolik. Tvůj příspěvek informuje o tom, co a za kolik. Už ale ne o tom, kde .... Zkus to příště lépe. Díky. Ahoj Berte, jak píše par-pa, link jsem dal do obrázku. Vede do reminky-pasky.cz. Jestli je to tak špatně, tak se omlouvám! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts