Jump to content

Co je kde na prodej a za kolik

H-B

Recommended Posts

před 58 minutami, papun napsal:

Vím, že to je šedivka, ta cena je dost dobrá ale. Jsou nějaké zkušenosti s tím obchodem. Tady jsem našel jen dost staré info.

https://www.zaminutu.cz/p/casio-ga-b2100-1aer/?gclid=CjwKCAjwzo2mBhAUEiwAf7wjkj_y5UCam3djrV1W4ihwS2ysLWUl7LELBB_zRmauEvx4UYNSaKY5WRoCMp4QAvD_BwE

Objednával jsem tam asi před půl rokem Casio Duro s pepsi lunetou a vše naprosto v pohodě. Rychlé doručení, bezproblémová komunikace, prostě běžný moderní eshop. 👍

Edited by petr4612

před 2 hodinami, petr4612 napsal:

Objednával jsem tam asi před půl rokem Casio Duro s pepsi lunetou a vše naprosto v pohodě. Rychlé doručení, bezproblémová komunikace, prostě běžný moderní eshop. 👍

Ještě mě tak napadlo. Kdyby ty hodinky byly fejk, tak zrovna u tohoto modelu by to asi lehce odhalilo to bluetooth ne? Bo fejk by asi těžko nějaké měl ne? Nerad kupuju u sedaku, ale tady je ten rozdíl ceny docela významný...

před 3 hodinami, papun napsal:

Ještě mě tak napadlo. Kdyby ty hodinky byly fejk, tak zrovna u tohoto modelu by to asi lehce odhalilo to bluetooth ne? Bo fejk by asi těžko nějaké měl ne? Nerad kupuju u sedaku, ale tady je ten rozdíl ceny docela významný...

No řekl bych, že fejk bude mít problém s originální aplikaci, ale popravdě mě ani nějak nenapadlo, že by šlo o padělek. Myslím, že v této cenové relaci to jsou zbytečné obavy. Pokud se ti nebudou zdát, tak je přeci můžeš ve 14ti denní lhůtě vrátit...😉

před 52 minutami, MirBen napsal:

Roupama už zase nevím co, tak slídím po netu. To co hledám pro sebe jsem nenašel, ale našel jsem mj. tohle: https://www.chrono24.cz/certina/certina-ds-ph200m--id22490486.htm 

Kulervoucí dealbraker to asi není, ale nějaká kačka dolů oproti koupi v ČR může potěšit.

Prepac ze sa pytam ale co je na tom inzerate zaujimave? Su to super hodinky, ale maju ich vsade a bezne sa daju v akcii zohnat pod 600€, dik ;)

Před hodinou, Plattfuss napsal:

Prepac ze sa pytam ale co je na tom inzerate zaujimave? Su to super hodinky, ale maju ich vsade a bezne sa daju v akcii zohnat pod 600€, dik ;)

Jen sa pýtej. Všude je mají? To asi jo. Běžně v akci za 600 ojro? Nevím jestli bezne v akci, ale proc ne. Na první dobrou vidím, ze standardně kolem 800. 

Jo a není zač! 😉

Před hodinou, MirBen napsal:

Jen sa pýtej. Všude je mají? To asi jo. Běžně v akci za 600 ojro? Nevím jestli bezne v akci, ale proc ne. Na první dobrou vidím, ze standardně kolem 800. 

Jo a není zač! 😉

dnesny screenshot z notoricky znameho Olferta:

Screenshot_20230731-171903656.jpg

Jo a není zač! 😉

Inak su to podla mna dost nedocenene hodinky za super cenu, kupoval som ich hned ako vysli cca 2018 a doteraz ma neomrzeli, ak sa ti pacia, nenechaj sa odradit mnou ani inymi mudrosralkami a kup ich ;)

Jo a není zač! 😉

TVL, slovní obrat: "Jen sa pýtej" je v jakém jazyce?

Na e-shopu SUUNTO mají SUMMER ADVENTURE OFFERS.

Up to 40% off a selection of watches using the following code:

-40% off Suunto 9 Peak Pro Titanium, Suunto 9 Peak Titanium and Suunto 9 Peak with code ADVENTURE40

-30% off Suunto 9 Peak Baro Titanium, Suunto 9 Baro and Suunto 9 Peak Pro with code ADVENTURE30

-25% off Suunto 5 Peak with code ADVENTURE25

Suunto je OK👍mám už druhé 9 baro, pred tym 9 a na všetky bežné športové aktivity úplne postačujú. Nemá to síce také fičuriny ako Garmin ale využívam to vylučne ako sporttester takže spokojnost.

• 2 weeks later...

SWC Bunker pro ty, co se jim nechce platit clo a DPH, i s titanovým tahem. Tak dobrý hodinky, že hned po prodeji, jsem si je musel koupit znovu 😁 Cena/Výkon bezkonkurenční.

https://www.seriouswatches.com/collections/new/products/swiss-watch-company-swc-bunker-black-bracelet-pre-owned

Pro ty co zkusí cenový návrh:

https://www.chrono24.cz/all/reminek-swiss-watch-company-swc-bunker-black--bracelet-pre-owned--id30097300.htm#gref