Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

Dlouhodobe ma tendle eshop fajn cenu na todleto, i s dopravou cca 1330 dolaru, tedy s vyclenim doma za cca 38k CZK a novy. Na tahu o nejakej litr drazsi. U nas za 110 myslim:))

https://www.watchmaxx.com/oris-watch-01-771-7744-4354-07-5-21-45

Za tyhle prachy prima hodinky pro vetsi ruku.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 59 minutami, Micey napsal:

No, zkusenost.. objednal sem hodinky, zaplatil hodinky, prisly hodinky. Takze za me asi dobry:)

To sem vlastně chtěl vědět :punk: Ještě bych byl rád, kdyby se ti pokazily, jak by vypadala reklamace...zkusím doktora, to by mohlo klapnout :lol2:

Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, nickolas napsal:

To sem vlastně chtěl vědět :punk: Ještě bych byl rád, kdyby se ti pokazily, jak by vypadala reklamace...zkusím doktora, to by mohlo klapnout :lol2:

https://www.mydealz.de/deals/oris-divers-sixty-five-automatikuhr-chronograph-43mm-kal-sw510-doppelt-gewolbtes-ar-saphirglas-2296265

tu to germani rozoberaju... vyzivna je hlavne diskusia pod clankom (pripadne zapni v prehliadaci prekladac)

v pripade reklamacie musis zvycajne posielat hodinky spät do US, co je velka sranda... ale su za 1/3 cennikovej sumy... a teda si to riziko zvazi kazdy sam... jeden z diskutujucich odporuca kupit hodinky rovno dve :) ... a teda statisticky by mali aspon jedny byt bezchybne... a druhe mozes stale predat :)

Odkaz ke komentáři

S timadle šedivkama je to pade na pade no, v případě problému. Jednou mi jomashop zaplatil komplet servis stroje v Onyxu (asi desítka), na základě videa a vysvětlení problému. Podruhý trvali na poslání, což ale nedává smysl - nejhorší varianta je, že to vemeš k Rudovi, on ti udělá za pár litrů servis a aspoň máš na rok záruku:)

Odkaz ke komentáři

No právě ta reklamace zůstává otázkou. Často to tyhle obchody dělají tak, že si to strčíš do servisu sám a oni ti pošlou nějaké kačky. Každopádně si to musí vyhodnotit hlavně kámoš, který si tam něco vyhlíd. 

Edit: píšem s Majsym zároveň...přesně, buď a nebo...

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři

Zde akce na MARATHON (sleva, kovový tah, k tomu, doiprava a VAT v ceně)

https://manage.kmail-lists.com/subscriptions/web-view?a=HhCEpS&c=NXSmSh&k=934cb56a622c33ebc494b2c816e5d40d&m=01HNHKYQQBJMBVDH26BJXW37N4&r=3aVrVuHY

Product image

Description

Quantity

Price

1

Marathon Knitted Toque - Winter Hat

1

x

Free

1

Marathon x Bergeon Spring Bar Tool

1

x

Free

1

22mm Stainless Steel Bracelet (For Jumbo Dive) GWP

Marathon M-Cog

1

x

Free

1

46mm Arctic Edition Jumbo Day/Date Automatic (JDD)

1

x

Kč 57,281.00

Cost summary

Subtotal

Kč 57,281.00

Shipping

Free

Total

Including Kč 9,941.34 in taxes

CZKKč 57,281.00

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Mě dnes v Corialu zaujalo hned několik modelů Citizenu. Opravdu za cenu (bez slev) kolem 7-8.000 řady C7, Tsuyosa nebo divery Challenge jsou prostě neskutečně povedené, výborně zpracované, krásné hodinky.

Cena mě zaujala u titanových chronografů na fotce. Jsou nádherné a když jsem viděl cenu 4.600, tak jsem si málem sedl na prdel. Přijít finanční krize do domu, vše prodám, koupím tyto a vsadím se, že bych byl dlouho zatraceně spokojenej OW parchant 😃

20240211_112142.jpg

Odkaz ke komentáři

Vyskočily na mě Hamiltony za pěknou cenu

Jen nevím, jak to tam mají se zárukou, tváří se ,,manufacturer warranty", ale když přijdete s čistou warranty card a fakturou z ashfordu, tak se v AD v ČR asi moc tvářit nebudou.

350$ + doprava+clo+dph

https://www.ashford.com/hamilton-h70535061.html

ashford1.jpg

ashford2.jpg

Upraveno uživatelem Dawdler
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Dawdler napsal:

Vyskočily na mě Hamiltony za pěknou cenu

Jen nevím, jak to tam mají se zárukou, tváří se ,,manufacturer warranty", ale když přijdete s čistou warranty card a fakturou z ashfordu, tak se v AD v ČR asi moc tvářit nebudou.

350$ + doprava+clo+dph

https://www.ashford.com/hamilton-h70535061.html

ashford1.jpg

ashford2.jpg

Se zárukou se to má asi tak, že když jsem naposled objednal Glyciny jako dárek, a po měsíci jim upadla luneta, psalo se na servis Glycinu, který odmítl odeslat protože nebylo nakoupeno přes AD v EU. Nakonec to vyřešil Onyx dílem na míru naprosto ukázkově, super rychle, a já už na Ashfordu od té doby nenakoupil🙃.

Odkaz ke komentáři

Myslím, že buď nebyla oražená vůbec, nebo tam bylo international, bohužel už nemám u sebe abych ověřil.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...