Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, pokud máš rád čínský jebky, které překupují dva čeští nýmandi hrající si na hodináře, tak do nich jdi. Pokud však máš vyšší IQ než automatická pračka, tak se od těchto "skvostů" drž raději dál.

• Like 1
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 minutami, Bert napsal:

No, pokud máš rád čínský jebky, které překupují dva čeští nýmandi hrající si na hodináře, tak do nich jdi. Pokud však máš vyšší IQ než automatická pračka, tak se od těchto "skvostů" drž raději dál.

Jj to jsem jsi myslel...:-)

Odesláno (upraveno)

Po nějakém čase zase něco zajímavého na Ocaratu.

Značku jsem neznal, ale po googlení má docela pěknou historii.

Ještě myslím, že nahoře zmiňují 10% slevu pro nové zákazníky.

https://ocarat.com/montre-icon-history-automatic-ms-221-ssrd-bk-gb-mondia-111185.html?_gl=1*c91e45*_up*MQ..*_ga*NjU5MDU3MzU1LjE3NjA2OTczMDA.*_ga_8KKCX19F19*czE3NjA2OTczMDAkbzEkZzEkdDE3NjA2OTczMDgkajUyJGwwJGgxMDc0NDU1MDg1

Screenshot_20251017-124622.png

Screenshot_20251017-125021.png

Upraveno uživatelem Dawdler
Odesláno (upraveno)
před 14 minutami, Jehlan napsal:

Jo ty jsou pěkný čoveče..

Tady na tahu za lepší peníz.

https://www.timestore.cz/timex-tw2y47600uk?gad_source=1&gad_campaignid=20397153091&gbraid=0AAAAADaJEleNxTae9VY0ZbpGAykmuI0Jr&gclid=Cj0KCQjw9czHBhCyARIsAFZlN8SghRTMB7XGPPC6OpIUEod_U0FlN3ckgxmJhkd0AjHLRqhpxvkwTskaAtY_EALw_wcB

Aha bacha...ty jsou trošku jiný, promiň!

Upraveno uživatelem Spongebob
Odesláno (upraveno)

@Spongebob jj, to je TW2Y47600 (skladem),

ale já jsem objednávalTW2Y47900 ...mají na "hodinky-365" a "Irismo"

PS: tah je v řešení, mám slíbené info 🙂 

Upraveno uživatelem Jehlan
Odesláno
před 19 hodinami, Pavel87 napsal:

Bal bych se toho plastového “skla”, když vezmu jak jsem schopný doškrábat brýle…

Plast jde právě vyleštit :) ale ano, safír by byl samozřejmě lepší..

• Like 1
Odesláno

Já jsem fanda plastu, za mě je to plus. Safír v téhle cenovce neuděláš v pěkném tvaru a navíc prostě ten plast má lepší optické vlastnosti (je hezčí).

• Like 1
Odesláno

Nechci plevelit, ale jsou to quarz hodinky za 4k a safír se dává na dražší kousky. Samozřejmě, že je safírové sklíčko pro své vlastnosti u těchto dražších hodinek lepší volbou. 🙂 jinak by tady miliardáři chodili s Vacheronama, Patekama a  Hublotama s Plexiglasem. ( ale nehaňme jinak dobrý materiál, vždyť je používán i na kokpity stíhaček 😉)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...