Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já se koupu s hodinkama maximálně tak 2x až 3x za měsíc...vlastně já se celkově koupu tak 2x až 3x za měsíc ;)

Hodinky jdou do sprchy vždy se mnou, dokonce i s koženým řemenem...to je potom smrádeček...

Jinak ty fotky jsou opravdu parádní...až se naučím fotit, tak si musím pořídit makráč :notworthy:

Odesláno

Kdybych nosil jedny hodinky, tak bych se s nimi asi i koupal, ale takhle stejně přijdu domů a sundám oblekovky a pak si vezmu hodinky podle přéležitosti. Navíc, když mám třeba hodinky na tenis tak si je stejně musím sundat, abych smyl pot pod nimi, tak proč si je nesundat předem. A na spaní by mě stejně škrtily.

Odesláno

já se s hodinkama taky nekoupu, nevidím důvod...jednak si potřebuju umýti ruku pod hodinkama a nějak se mi nelíbí představa jak na ně liju sprcháč a jsou celý od tý pěny. Jedině když jdu plavat, tak je nesundavám. A to ještě jenom ty které do vody patří a u kterých mi nevadí nějaký případný šrám. Všechny ostatní sundavám.

Odesláno

Před 30ti lety jsem jako kluk nosil PRIM SPORTy nejdříve na gumovém řemenu, pak na kovovém tahu. Byl jsem široko daleko jediný, kdo měl vodotěsné hodinky, a byl jsem na to hrdý. Takže jsem je nesundával ani ve sprše ani na spaní. To trvalo asi 2 roky. Pak jsem pod vlivem různých "módních" vlivů začal nosit různé digitálky, a ty rozhodně vodotěsné nebyly. Některé přestaly jít i na zpoceném zápěstí. Koupeli v hodinkách jsem odvykl.

Na dávné časy jsem se rozpomněl až letos v květnu, kdy jsem jel na pár dní na služební cestu a své nové Archimedy jsem nechtěl nechávat po dobu koupání bez dozoru. Ale sprchování s hodinkami mi přišlo dost neříjemné. Voda zatékající za tah, nemožnost pořádně osušit zápěstí... Alespoň jsem vyzkoušel vodotěsnost, která dopadla na výbornou. Ale od té doby už zase hodinky před koupelí odkládám.

P. S. A připojuji se se svým bezmezným obdivem k tvůrcům všech vodních fotek. Taky to musím vyzkoušet, ačkoli vím, že to tak skvěle nedopadne.

Odesláno

Mám téměř stejnou zkušenost. Dnes po letech opět pokukuju po sportech. Ty první II stály tenkrát cca 600kč, jestli se nepletu.

Ano, za tuto cenu jsem je kupoval, hádám někdy kolem roku 1978. Koupal jsem se s nimi jenom v bazénu/přírodě, určitě jsem je nemydlil ve vaně/sprše. O pár let později jsem je ztratil a protože zrovna nastupovala digitálková éra, byly to nadlouho moje poslední mechaniky...

Odesláno

Taky hodinky do sprchy nesundavám, dokonce si je tam někdy i schválně beru pokud je nemám na ruce. Ono u Monster a jejich záhybů je to i potřeba.  Někde tady koluje kartička o údržbě rolexů a tam se tuším píše, že jim roztok vody a mýdla nevadí. A i když je mi jasný, že Monstra nejsou Suby, tak snad to bude OK, a co jsem četl jinde tady, tak koupel monster je tu běžná praktika B)

Odesláno

Taky hodinky do sprchy nesundavám, dokonce si je tam někdy i schválně beru pokud je nemám na ruce. Ono u Monster a jejich záhybů je to i potřeba.  Někde tady koluje kartička o údržbě rolexů a tam se tuším píše, že jim roztok vody a mýdla nevadí. A i když je mi jasný, že Monstra nejsou Suby, tak snad to bude OK, a co jsem četl jinde tady, tak koupel monster je tu běžná praktika B)

Potápky s tlakovkou 20ATM+ by holt sprchu měly vydržet.. :lol2: 

Odesláno (upraveno)

Tojo, spíš mi trochu vrtá hlavou co udělá s těsněním mýdlový roztok, ale snad to bude OK B)

Upraveno uživatelem PNS
Odesláno

všechny hodinky nad WR 5 bar jsou povinny sprchu-vanu vydržet, pokud ne, odchod z domu

Odesláno

všechny hodinky nad WR 5 bar jsou povinny sprchu-vanu vydržet, pokud ne, odchod z domu

Absolutní souhlas, všechny hodinky občas vezmu do sprchy, tím se opláchnou. A musí to vydržet, jinak musí mazat k hodináři. Ale zatím všechny co mám bez problémů sprchu snáší.  Sprcha, vana, bazén...od 50at bez problémů.

Odesláno

Absolutní souhlas, všechny hodinky občas vezmu do sprchy, tím se opláchnou. A musí to vydržet, jinak musí mazat k hodináři. Ale zatím všechny co mám bez problémů sprchu snáší.  Sprcha, vana, bazén...od 50at bez problémů.

máš asi na mysli 5 atm? S 50 atm bych si dovolil jít do batyskafu k Mariánskému příkopu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...