montemar Odesláno 10. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2013 (upraveno) cervenam se... .. ja fotil jen zakladni fotku, ostatni praci odvedl ajfoun.. Upraveno 10. července 2013 uživatelem montemar
johnholmes Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 nesprchuju se s hodinkami, nikdy jsem k tomu nenasel padny duvod to delat. a asi by mi pri sprchovani nejspis prekazeli
nickolas Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 Já se koupu s hodinkama maximálně tak 2x až 3x za měsíc...vlastně já se celkově koupu tak 2x až 3x za měsíc Hodinky jdou do sprchy vždy se mnou, dokonce i s koženým řemenem...to je potom smrádeček... Jinak ty fotky jsou opravdu parádní...až se naučím fotit, tak si musím pořídit makráč
misoo Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 #gshock #kruhy ve vode paradna foto
misoo Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 ked uz, tak uz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
El Nano Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 @misoo: jednak díky za chválu, příště si na to vezmu ale lepší foťák a ne jenom kompakt a druhak dobrej kyklop
Tomas_2002 Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Kdybych nosil jedny hodinky, tak bych se s nimi asi i koupal, ale takhle stejně přijdu domů a sundám oblekovky a pak si vezmu hodinky podle přéležitosti. Navíc, když mám třeba hodinky na tenis tak si je stejně musím sundat, abych smyl pot pod nimi, tak proč si je nesundat předem. A na spaní by mě stejně škrtily.
organic Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Koupu se s nima denně, aspoň vymáchám hadr :-) SAM_1437_.jpgPěkné bříško
El Nano Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 já se s hodinkama taky nekoupu, nevidím důvod...jednak si potřebuju umýti ruku pod hodinkama a nějak se mi nelíbí představa jak na ně liju sprcháč a jsou celý od tý pěny. Jedině když jdu plavat, tak je nesundavám. A to ještě jenom ty které do vody patří a u kterých mi nevadí nějaký případný šrám. Všechny ostatní sundavám.
siwi Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Před 30ti lety jsem jako kluk nosil PRIM SPORTy nejdříve na gumovém řemenu, pak na kovovém tahu. Byl jsem široko daleko jediný, kdo měl vodotěsné hodinky, a byl jsem na to hrdý. Takže jsem je nesundával ani ve sprše ani na spaní. To trvalo asi 2 roky. Pak jsem pod vlivem různých "módních" vlivů začal nosit různé digitálky, a ty rozhodně vodotěsné nebyly. Některé přestaly jít i na zpoceném zápěstí. Koupeli v hodinkách jsem odvykl. Na dávné časy jsem se rozpomněl až letos v květnu, kdy jsem jel na pár dní na služební cestu a své nové Archimedy jsem nechtěl nechávat po dobu koupání bez dozoru. Ale sprchování s hodinkami mi přišlo dost neříjemné. Voda zatékající za tah, nemožnost pořádně osušit zápěstí... Alespoň jsem vyzkoušel vodotěsnost, která dopadla na výbornou. Ale od té doby už zase hodinky před koupelí odkládám. P. S. A připojuji se se svým bezmezným obdivem k tvůrcům všech vodních fotek. Taky to musím vyzkoušet, ačkoli vím, že to tak skvěle nedopadne.
Delaney Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Mám téměř stejnou zkušenost. Dnes po letech opět pokukuju po sportech. Ty první II stály tenkrát cca 600kč, jestli se nepletu.
Artesia Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Mám téměř stejnou zkušenost. Dnes po letech opět pokukuju po sportech. Ty první II stály tenkrát cca 600kč, jestli se nepletu. Ano, za tuto cenu jsem je kupoval, hádám někdy kolem roku 1978. Koupal jsem se s nimi jenom v bazénu/přírodě, určitě jsem je nemydlil ve vaně/sprše. O pár let později jsem je ztratil a protože zrovna nastupovala digitálková éra, byly to nadlouho moje poslední mechaniky...
PNS Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Taky hodinky do sprchy nesundavám, dokonce si je tam někdy i schválně beru pokud je nemám na ruce. Ono u Monster a jejich záhybů je to i potřeba. Někde tady koluje kartička o údržbě rolexů a tam se tuším píše, že jim roztok vody a mýdla nevadí. A i když je mi jasný, že Monstra nejsou Suby, tak snad to bude OK, a co jsem četl jinde tady, tak koupel monster je tu běžná praktika
gougy Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Taky hodinky do sprchy nesundavám, dokonce si je tam někdy i schválně beru pokud je nemám na ruce. Ono u Monster a jejich záhybů je to i potřeba. Někde tady koluje kartička o údržbě rolexů a tam se tuším píše, že jim roztok vody a mýdla nevadí. A i když je mi jasný, že Monstra nejsou Suby, tak snad to bude OK, a co jsem četl jinde tady, tak koupel monster je tu běžná praktika Potápky s tlakovkou 20ATM+ by holt sprchu měly vydržet..
PNS Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 (upraveno) Potápky s tlakovkou 20ATM+ by holt sprchu měly vydržet.. Tojo, spíš mi trochu vrtá hlavou co udělá s těsněním mýdlový roztok, ale snad to bude OK Upraveno 10. srpna 2013 uživatelem PNS
PNS Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 S hodinkama v koupelně často, ale koupu jenom je, špína, co z těla sama neodpadne, nestojí za pozornost http://forum.chronomag.cz/uploads/post-3210-0-04546000-1369160597.jpgA když už jseš tady gougy, doufám že přihlásíš svoje fotky do kalendáře 2014
Frostie Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Potápky s tlakovkou 20ATM+ by holt sprchu měly vydržet.. všechny hodinky nad WR 5 bar jsou povinny sprchu-vanu vydržet, pokud ne, odchod z domu
PetrM Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 všechny hodinky nad WR 5 bar jsou povinny sprchu-vanu vydržet, pokud ne, odchod z domuAbsolutní souhlas, všechny hodinky občas vezmu do sprchy, tím se opláchnou. A musí to vydržet, jinak musí mazat k hodináři. Ale zatím všechny co mám bez problémů sprchu snáší. Sprcha, vana, bazén...od 50at bez problémů.
Frostie Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Absolutní souhlas, všechny hodinky občas vezmu do sprchy, tím se opláchnou. A musí to vydržet, jinak musí mazat k hodináři. Ale zatím všechny co mám bez problémů sprchu snáší. Sprcha, vana, bazén...od 50at bez problémů.máš asi na mysli 5 atm? S 50 atm bych si dovolil jít do batyskafu k Mariánskému příkopu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se