t2 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Tohle mi připomíná to co Casio v 90. letech značilo jako "metalic finish". Je to ještě větší ojebávka než pokovený plast. Tady se už ani nepokovuje, jen se nastříká "stříbřenka" na plast.
geometr Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Tak myslíš, že to bude stejná technologie. Hledal jsem a podle obrázků a jednoho videa, je to matný, takže jestli ne rovnou ze stříbrného plastu, tak asi nastříkaný, pokovený asi ne, ale těžko říct. Synek je chce k narozeninám a tahle kombinace by se mu možná líbila víc než komplet černé, nechci mu to ale ukazovat, dokud nebudu vědět . Kdyby to bylo jen nastříkaný, tak to ne.
geometr Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 (upraveno) Našel jsem o nich nějaký povídání tady:http://duraderos.blogspot.cz/2017/01/opinion-y-prueba-del-casio-f-91-wm.htmlJe to to barvení, u stříbrných je to pouzdro pod tou metalízou šedé (u zlatejch takové nějaké béžové). Takže by nejspíš dopadly, jako ty na Tvé fotce. Tak nic, koupim mu klasiku. Upraveno 22. března 2017 uživatelem geometr
filo-boxer Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Fujtajbl, chlapci, kupujte stainless steel!
Frostie Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 V 22. 3. 2017 v 21:05, filo-boxer napsal: Fujtajbl, chlapci, kupujte stainless steel! když budou k mání, rádi koupíme, ale pouze full stainless steel (i ty dnešní mají ocelové dýnko )
filo-boxer Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 (upraveno) Ja vim, prudim . Ale da se koupit spousta peknych vintage digi komplet v kovu, treba ted jsou na ebay zase pekne Casio W-39 k mani. Upraveno 22. března 2017 uživatelem filo-boxer
Frostie Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 V 22. 3. 2017 v 21:25, filo-boxer napsal: Ja vim, prudim . Ale da se koupit spousta peknych vintage digi komplet v kovu, treba ted jsou na ebay zase pekne Casio W-39 k mani.JJ, to ano.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Nejhorší na tom je, že kolikrát funkčně velice zajímavé a povedené digitálky Casio nakonec pohřbí plastovým pouzdrem....kdyby aspoň dělali ty plastový pouzdra jen černý a nesnažili se o vzhled kovu - to je ta největší lacinost a ubohost. Stejně to prostě nedokážu pochopit, že spoustu typů obyč. tuctových analogových quartzek dělají klidně s kovovými pouzdry a u digitálek jako kdyby to dělali schválně, jako kdyby chtěli úmyslně ty jejich staré dobré fanoušky co nejvíc naštvat a zklamat
casiotron Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Jojo, přesně to mě nedávno taky napadlo. Tvrzené sklo, ocel, screw back a v tom laciný analog nebo ana/digi. A pak super digi nejen že v plastu, ale v křehkém plastu.
Jiří_99 Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Dva dny non-stop na ruce, práci zvládly, sprchu též. Už jsem je i pokřtil. Vůbec nevím kdy a kde, ale schytaly vlásečnici na skle. Ovšem nosím je na vnitřní straně zápěstí, takže se to dalo čekat.Musím uznat, že mají něco do sebe. Malinké a lehké, že o nich na ruce vůbec nevím. Vzhled taky na jedničku. A ta vodotěsnost tam taky nějaká bude..
geometr Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Asi si udělám F-91W víkend, kdo má furt nosit ty těžký kovový složitý hodinky. A zapnul jsem si i to hodinový pípání, abych věděl, jak ten víkend rychle utíká. Dneska už je asi mydlej v Číně.
Frostie Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 V 8. 4. 2017 v 8:14, geometr napsal: Dneska už je asi mydlej v Číně.F91Wback.jpgMydlej je všude. Měl jsem asi 7 kousků a rozbor je následující: 2x Thailand3 x China1 x Korea1 x Malaysia
geometr Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Já mám furt ty jedny,ale přibudou druhé, tak uvidíme.Zjevně podle Tvého malinkého zcela nereprezentativního vzorku vede Čína :-)
Frostie Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 (upraveno) V 8. 4. 2017 v 8:48, geometr napsal: Já mám furt ty jedny,ale přibudou druhé, tak uvidíme.Zjevně podle Tvého malinkého zcela nereprezentativního vzorku vede Čína :-)Proč zcela nereprezentativního? Můžeme tady udělat anketu, myslím, že to bude cca půl napůl China x Thailand... Upraveno 8. dubna 2017 uživatelem Frostie
geometr Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 (upraveno) Při tom množství kusů, které se vyrobí :-) Jsa vzdělán mimo jiné částečně v oblasti pravděpodobnosti a statistiky z titulu mé profese, si nemůžu někde dovolit napsat, že 7 ks tohoto modelu je statisticky významný vzorek :-) Upraveno 8. dubna 2017 uživatelem geometr
Frostie Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 V 8. 4. 2017 v 8:56, geometr napsal: Při tom množství kusů, které se vyrobí :-) Jsa vzdělán mimo jiné částečně v oblasti pravděpodobnosti a statistiky z titulu mé profese, si nemůžu někde dovolit napsat, že 7 ks tohoto modelu je statisticky významný vzorek :-)to ne, ale já jsem spíš psal, že se to nevyrábí jen v Číně
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se