nooski Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Ze skywatches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Nebo si F91 nech a klukovi kup W59 - mají ideálně krátký řemínek, akorát na dětskou ruku.To ne, já mám svý, už s patinou. Krom toho chce vyloženě tyhle, nepřesvědčil ho ani illuminator u F-105. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Když tůůly, tak tůůly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 asi tu už bolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 (upraveno) Taky dobra Název topicu je adekvátní Upraveno 8. května 2017 uživatelem number.beast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 asi tu už bolo 0004JRZGOQPESUVU-C116-F4.jpgněkolikrát, slovně i obrazem...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Čekalo mě ve schránce překvápko, na které jsem se hodně těšil. Tolik radosti za pár kaček, fajné jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Super Gratuluju, ja zatím čekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Jedna starší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Čekalo mě ve schránce překvápko, na které jsem se hodně těšil. Tolik radosti za pár kaček, fajné jsou. DSCF8747.jpgGRATULUJEM ! ja mám len W59 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Dík chlapi... Překvapilo mě, že symbol zvonku značí hodinový signál a budík ty čárky vlevo. Máte to tak taky nebo je chyba v matrixu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Dík chlapi... Překvapilo mě, že symbol zvonku značí hodinový signál a budík ty čárky vlevo. Máte to tak taky nebo je chyba v matrixu? To je standardní značení již cca 35 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 No vida. Intuitivně jsem to nastavil naopak Jsem myslel že mám nějaký unikát, no nic teda Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 No vida. Intuitivně jsem to nastavil naopak Jsem myslel že mám nějaký unikát, no nic teda Dík. Vše je v nejlepším pořádku v souladu s plánem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Já u těch svejch starejch nemám pod displejem, pod nápisem "RESIST" (pod písmenem S) to písmeno "U" a tady na těch všech posledních fotkách to vidím a i na těch, co jsem teď kupoval, je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Já u těch svejch starejch nemám pod displejem, pod nápisem "RESIST" (pod písmenem S) to písmeno "U" a tady na těch všech posledních fotkách to vidím a i na těch, co jsem teď kupoval, je.Nad tím jsem občas také spekuloval. Myslím, že to pravděpodobně souvisí i se zemí konečné asembláže - Japan, China, Thailand... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Jste me nakazili.Uz je mam objednane. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Já mám to "U" na F105 i 5600,oboje Čína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Já mám to "U" na F105 i 5600,oboje Čína.Normálně jsem se musel kouknout na ty svoje (F105) a mám tam taky "U" a jsou china. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Jsou malinkýýý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se