zhrado Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 To je v Peenemünde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Jj presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Co pak jsi prováděl Bobe, že jsi byl adept na pilota V1 od Berta Těším se na čtvrteční report z NDR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Máš to pěkný, Cyile !Jaký máš výkony - cestovka, spotřeba, délka startu/přistání ?DíkyDíky. Zenair CH-701 Sky Jeep. Americká stavebnice v různých fázích rozestavěnosti, nebo jen plány. Co si kdo objedná.To moje stavěli mechanici z Kunovic, něco málo jsme potom předělávali sami. Je tam 912 Rotax ULS (100ps). Cestovka 110 až 150km/h, optimálně 120km/h. Nepřekročitelná 177km/h. Pádovka s klapkami 55, bez klapek (flaperony) 63km/h. Na roztočeným motoru se dá "letět" i 30 km/h. Bez motoru ale padá jak šutr, takže nouzáky jsou příjemnější až při 85-100km/h. Spotřeba 11-20litrů N95/100 na hodinu, záleží jak topíš pod kotlem. Dvě nádrže po 38litrech v křídlech, takže dolet na český poměry v pohodě, jen je třeba dávat bacha na celkovou váhu...jako u všech ULL. Délka startu a přistání potom závisí na míře zkušeností, odvahy, velikosti pneumatik, síle protivetru, použitém motoru, vrtule a td a td. Vzlet od 15 metrů, přistání podobně. STOL pilotáž ale vyžaduje speciální trénink a techniku a ne každý si na to troufne. Dá se s tím ale samozřejmě lítat i klasickým způsobem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Koukám podle těch rychlostí nouzáku, takovej pluh na vzduch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Výrobňa vztlaku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Kde to zrovna jsem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Kde to dnes jsem? Kde to zrovna jsem? Kamaráde, začínám mít o Tebe tak trochu strach. Raději zajdi za svým obvoďákem ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Kamaráde, začínám mít o Tebe tak trochu strach. Raději zajdi za svým obvoďákem ...... Ale no tak...Do Chotěboře jsem jel na přání manželky, protože chtěla vidět akrobacii naživo.A dnes? V Táboře v AK se vyskytl cestou z Porta Martin Šonka, tak jsem neodolal...Co mám dělat, když mě nechceš vzít na vodu? Musím koukat do oblak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 6. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 V sobotu je v byvalom rudom Letove, dnes Latecoere Czech Republic, den otvorenych dveri (11-16h)Viac info na "fejse" https://www.facebook.com/latecoereCZ/ Vystupi aj "zvaz ceskych bohemu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 To je v Peenemünde? Tak tomu říkám " plivač ohně " parádní záběr, blahopřeju http://www.planes.cz/cs/photo/1223362/spitfire-lf-mk-xvie-g-mxvi-private-sliac-sld-lzsl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Díky. Sem tam sa podarí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 7. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Jo a v sobotu toho v Letnanoch bude este viac... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Dny Nato Ostrava o víkendu, změna příletů velkých letadel z úterý na zítra, B52 přilétá v 14:30, B1 v 14:45 a KC135 mezi 14 a 15, jdete někdo koukat na přílety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolonada2 Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 louka u Malýho Pěčína (to má problém i google najít) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Nad nato days rozmyslam ale program je celkom slaby oproti minulemu roku. To bola topka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 B52 průlet, otočka a už sedí. Za chvíli B1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Fotky, fotky, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Skoda ze B1 nema letovu ukazku. Na siafe bol iba prelet a dovolim si tvrdit ze z toho lietadla ide strasny strach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Nesmíš se bát Mikuláše v létě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se