Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nemam ziadne suvislosti a mozno je to uplne mimo, ale viem, ze developerska/realitna lobby ma dlhe prsty. Zelam vam, aby toto letisko neskoncilo ako Vajnory.. na druhu stranu, zaujem týchto spekulantov je o ine letisko, medzinarodne. Najradsej by rozparcelovali aj Ivanku, nezastavia sa pred nicim..

Upraveno uživatelem abraka111
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
  • po měsících...

Cyrile, tys taky konečně sedl do něčeho normálního a ne je na ten zmuchlanej hadr s vrtulkou na zadku? :-D

Jojo, Honzo. Něco přes rok. Motorový padáky jsem na hřebík určitě nepověsil, ale letadlo je příjemná změna. Je to jako chopper nebo cesťák. Každý poskytuje něco jiného. I když právě to moje éro je z těch cesťáků spíš to pomalejší. Chtěl jsem lítat STOL a tak ho mám. Možná časem přesedlám na něco rychlejšího, ale cestovka 120-140 km/h mě zatím stačí. Pádovku na plynu mám někde kolem 35-40km/h (pomalejc se zatím bojím) a bez klapek to natažený, umí letět i 85 km/h. Zkoušel jsem Stinga, Sport Cruiser a Alto, ale je to pro mě  jako pro začátečníka moc rychlý. Nepotřebuju nikam cestovat, lítám abych letěl. Takže mě to takhle vyhovuje. I tak je to proti PPG nebo MPG, který maj 45-60 km/h rychlý až dost.     

Odkaz ke komentáři

Jednoznačne kozel

Pravděpodobně vinou ?únavy materiálu? došlo při vzletu k odlomení kola příďového podvozku. Při přistávacím manévru letoun dosedl na letištní plochu jen s konstrukcí odlomeného kola. Vzápětí vyjel mimo zpevněnou plochu do trávy, kde skončil zapíchnutý přídí v zemi. Při přistání tak kromě odlomeného kola byla poškozena ještě vrtule letounu ale naštěstí nedošlo k žádným zraněním. 

Odkaz ke komentáři

Pravděpodobně vinou ?únavy materiálu? došlo při vzletu k odlomení kola příďového podvozku. Při přistávacím manévru letoun dosedl na letištní plochu jen s konstrukcí odlomeného kola. Vzápětí vyjel mimo zpevněnou plochu do trávy, kde skončil zapíchnutý přídí v zemi. Při přistání tak kromě odlomeného kola byla poškozena ještě vrtule letounu ale naštěstí nedošlo k žádným zraněním. 

Hm. Kazdej se muze jednou splest :-) 

Odkaz ke komentáři

Btw, ak by ste nepoznali: http://synergyaircraft.com

Celkom sikovna firma z Montany, ako konzultant ju pomaha rozbiehat aj kamarat zo SR. Trhom su pre nich letecke skoly - neviem ako v CR a SR - no v USA maju hodne zastaraly "vozovy park", a na nove Cessny a pod. cash nemaju...a oni su schopni byt v niecom lepsi ako Cessna, a zaroven o 1-2/3 lacnejsi.

F.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...