revue gt Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 B52 průlet, otočka a už sedí. Za chvíli B1.Můžeš mi napsat, odkud přiletělo a kde dělalo otočku ? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Fotka kedy som sa musel nad Ba otocit a vratit z treningoveho navigacneho letu. Lietadlo zlin 142. Nad Ba mi zacal striekat olej na predne okno. Mal som obavy ze by to mohol byt olej z motora preto sa moje oci zamerali na tlak oleja ze keby mi padol tak proste okamzite idem na zem. Rucicka sa stale drzala v zelenom tak si hovorim letim dalej. Po pristati odhaleny problem zo simeringom na liste vrtule ktory pustal olej a ten mi striekal na okno. Cez okno nebolo skoro nic vidiet skoda ze som to neodfotil. Pan pan som nevyhlasil kedze sa dalo letiet. Ale v pripade poklesu tlaku som hlasenie pan pan mal pripravene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Můžeš mi napsat, odkud přiletělo a kde dělalo otočku ? Dík Přiletěla z Faifordu v Anglii kde startovala v 10:50, jednou obkroužila letiště Ostrava - Mošnov před přistáním. Foto . .foto . . na to je potřeba, ten, že - foťák, ne? Tak ten nemám, byl jsem si to jen v klidu poslechnout a jel jsem na poslední chvíli.B1 mobilem skrz dalekohled ale tady je krátké video průlet B52 a B1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 11. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 9/11 kamikadze https://tribunist-com.cdn.ampproject.org/c/tribunist.com/military/this-f-16-pilot-was-ready-to-give-her-life-on-911-now-shes-telling-her-incredible-story/amp/ F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Něco málo z dnešního dne v Ostravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Ale bylo pěkně hnusně . . . tak jsem udělal ošklivý fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 (upraveno) v tom se přece nikdo soudný v životě nemůže vyznat, to mi neříkejte Upraveno 16. září 2017 uživatelem M10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 No zrovna tady toho zase tak moc neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 (upraveno) Právě jsem to chtěl napsat. Asi nejsem soudný :-)) Upraveno 16. září 2017 uživatelem ava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Dnes to bolo ozaj celé zle. Teda hlavne počasie. Chcel som tam ostať do zajtra ale má byť ešte horšie. Škoda no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 V Prievidzi havaroval pri letovej ukážke Cmelak z Dubnice. Jeden mŕtvy. Neviem či v tej Dubnici sú prekliaty alebo retardovany ale pri letovej ukážke v čmeliaku traja ľudia ??? Inak príčina havárie pád po krídle v prudkej zatacke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 (upraveno) http://m.topky.sk/cl/10/1656675/FOTO-Tragedia-pred-ocami-divakov-v-Prievidzi--Zrutilo-sa-lietadlo--pad-neprezil-jeden-clovek Upraveno 17. září 2017 uživatelem enslow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 To su trosku prisilne slova "retardovani" ci nie?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Pilot, ktorý si zoberie na palubu civilov pocas dysplaj ukážky a ešte k tomu aj havaruje patrí do väzenia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Dakujem za nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Sú tu ďaleko skúsenejší piloti ako ja napr. Zaujímal by ma aj ich pohľad na túto nešťastnú udalosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Co bys chtěl slyšet? Při různých leteckých exhibicích se často stávají nehody, protože se dělají píč.viny, piloti se chtějí předvést a občas to přepísknou, a nejedná se jen o taková sranda letadla, na takovou utaženou zatáčku dojel třeba i B 52 a do lesa to poslal i A320. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 To mi je úplne jasné ale ostáva mi záhadou prečo mal na palube pri leteckej ukážke pasažierov. To mi hlava neberie. To je ako keby A380 na siafe robil ukažku s pax alebo B1 Lancer robil prelet naložený bombami. Pre mňa nepripustne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 No, jsem si jistej, že v těch letadlech vždycky nějaká V.I.P. sedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 To su trosku prisilne slova "retardovani" ci nie?... V poho, vždyť Enslow ještě nabídl druhou možnost. Ještě mohou být "prekliaty". Podle mne to byl pitomec, protože si vzal při předváděčce pasažéry. No, a pak to utrh ..... Co jako k tomu ještě??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se