Wanderer Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Tak jak koukám, v USA bude podobná nabídka na každém rohu. Předpokládám, že s tím prvním sicem by u Texana neměl být problém, protože to je pro lítání s instruktorem, který má vzadu plné vybavení. http://www.examiner.com/article/extra-300l-and-t-6-texan-flights-for-40-off-offered-at-gauntlet-warbirdshttp://www.gauntletwarbirds.com/detail.asp?productId=16http://www.incredible-adventures.com/warbirds.htmlhttp://www.warbirdalley.com/fly.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Tak spíš než Farnborough je lepší Duxford a Flying legends (zrovna minulý víkend) a nebo Air Tattoo we Fairfordu.Od Fairfordu je kousek muzeum v Cosfordu a přímo v Duxfordu je muzeum - za války mmch odtamtud lítali nějakou dobu i naše squadrony.lítaly...su blb, pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Mě se letos (dnes a včera) ve Farnborough líbilo. Nejdrsnější byla A380 a Super hornet - to už je solidní rachot. Nechci si ani představit jak by zněl sonický třesk Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Mě se letos (dnes a včera) ve Farnborough líbilo. Nejdrsnější byla A380 a Super hornet - to už je solidní rachot. Nechci si ani představit jak by zněl sonický třeskSent from my iPhone using TapatalkRazovou vlnu jsem zazil pri pruletu jednadvacitky v cca stopadesati metrech v Linich. Byl jsem na vezi. Tam to odneslo jedno okno a tri nebo ctyri okna v hangaru. Dost dlouho mi z toho hucelo v usich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Tak to treba prísť sem na SR. U nás lietajú nadzvuky dosť často a dokonca to asi ako v jedinej krajine na svete (banánistán) vyhlasujú dopredu v rádiu. Rozhonová trať je niekde od Popradu na východ. Raz som to zažil aj ja keď lietali z Malaciek. Otvorilo mi zle zaistené okno v byte a bola to taká silná explózia ako keby niečo veľké vybuchlo. Vyšiel som na okno a pozrel na oblohu a videl som kondenzačnú čiaru a vedel som čo sa stalo. Ale ľudia na celej ulici stáli, aj autá, a pozerali do všetkých strán čo sa stalo asi.. Fakt to bol zážitok Vo Vietname to amíci vraj používali dosť často. V malej výške to vie narobiť škodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Hele, tady jsem našel ten let ve Spitfiru. Ale žádná láce teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Cifra to je, to jo, ale zase Spitfire, to je esence elegance... Na ten sáhnout a už si neumývat ruce. Seděl jsem jenom pár minut v Mustangu na stojánce a pocit to byl úžasnej, ten motor vepředu, vrtule, úplně byl cítit ten výkon, jak je to nedupané koněma. Rozhled na křídla a dozadu, úplně stejnej jak ze simulátoru... Letět v tom, to musí být úžasný pocit. Já bych do toho ty prachy snad i vrazil... No večer si aspoň zalítám v simulátoru na complu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Což mi připomíná.. hezkej dárek:)http://www.zazitkovelety.cz/akrobaticky-let-stihackou-mig-29-45-minut/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Keď si pozriete koľko stojí let na delfíne alebo albíku tak ten Spit nevyjde ani až tak draho. A mig 29 je už iná raketa aj cenou samozrejme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Keď si pozriete koľko stojí let na delfíne alebo albíku tak ten Spit nevyjde ani až tak draho. A mig 29 je už iná raketa aj cenou samozrejme.V tom sipitfajru se neletí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 (upraveno) Ajo, bandi má recht. Podvod! Upraveno 18. července 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Sákryš...jsem to jen tak přelítl vokem apřišlo mi, že to je ten dvousic, co s ním letěl May. Tak soráč všem co šli rozbíjet prasátka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 (upraveno) ... co s ním letěl May.vsichni tri ... Upraveno 18. července 2014 uživatelem Toams Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 (upraveno) No on taky jeden z nich letěl s U2, ale to se bohužel koupit nedá :-( ....nebo teda dá se dostat do stejné výšky v Rusku s Migem 25, ale asi na pul minuty, pak dojde benzin... Upraveno 18. července 2014 uživatelem Pirx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Když už jsme u těch zážitků, tady je pár mých fotek ze zadního sedadla dvoumístné těžké stíhačky Sopwith Strutter. Sice si nekokážu představit, že bych se v tom ve 3km postavil, chopil se kulometu na lafetě a střílel dozadu, ale zážitek super. Měl jsem samozřejmě leteckou kuklu a brýle, strašně tam foukalo od vrtule, na brýlích občas přistály kapky oleje z motoru, na ramena zima, na nohy teplo, čerstvý vzduch s charakteristickou vůní běžícího hvězdicového motoru, vpředu kulomet, lana se třepetají, kolem těla jenom pár trubek, plátno a za okrajem kokpitu jenom vzduch a hloubka, 200km/h se vám zdá jako šílená rychlost, s pilotem se můžete dorozumět několika posunky a to jen když se na vás otočí, protože je mezi váma nádrž a nedosáhnete na něj... Prostě romantika. Už je to nějaký rok, na letiště jsem jel na motorce, ale ten den a let si pamatuju do posledního detailu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 18. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Když už jsme u těch zážitků, tady je pár mých fotek ze zadního sedadla dvoumístné těžké stíhačky Sopwith Strutter. Sice si nekokážu představit, že bych se v tom ve 3km postavil, chopil se kulometu na lafetě a střílel dozadu, ale zážitek super. Měl jsem samozřejmě leteckou kuklu a brýle, strašně tam foukalo od vrtule, na brýlích občas přistály kapky oleje z motoru, na ramena zima, na nohy teplo, čerstvý vzduch s charakteristickou vůní běžícího hvězdicového motoru, vpředu kulomet, lana se třepetají, kolem těla jenom pár trubek, plátno a za okrajem kokpitu jenom vzduch a hloubka, 200km/h se vám zdá jako šílená rychlost, s pilotem se můžete dorozumět několika posunky a to jen když se na vás otočí, protože je mezi váma nádrž a nedosáhnete na něj... Prostě romantika. Už je to nějaký rok, na letiště jsem jel na motorce, ale ten den a let si pamatuju do posledního detailu. Parádny zážitok, Wanderere :-) Dík za zdieľanie! F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Nádhera. Aj výška celkom dobrá. To musel byť krásny zážitok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Špica zážitok . Mám rád motory, možno práve preto jeden z mojich najzaujímavejších zážitkov okolo lietania bol krátky let vetroňom. Ticho, žiadne motory, iba svišťanie vzduchu. Kto máte príležitosť, určite ju nevynechajte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 21. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 Sa to dnes ku mne dostalo, tak že sa podelím :-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 (upraveno) moc me neuklidnuje muj vypocet, ze pri tempu letani z poslednich tri let mam pri zivotnosti 85 let za zivot 0.4% sanci na leteckou nehodu... http://zpravy.idnes.cz/experti-potvrzuji-bezpecnost-letani-dwl-/zahranicni.aspx?c=A140729_143954_zahranicni_js#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box EDIT, spatny vypocet Realne je to pravdepodobnost 0.096% a s timto rizikem uz dokazu zit Upraveno 29. července 2014 uživatelem uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se