1KeNnY1 Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 (upraveno) Dík, už tomu rpzumím. Líbí se mi právě ten model 38mm s akrylem. A co kalibr? Je spolehlivej, není to krám? Seagull ST19 je velmi spolahlivy chronograph pohyb. Doslova bombproof ak mam povedat a za tu cenu je proste bomba. Nieje problem ho zregulovat do COSC hodnot. Hlavne tento pohyb ma tusim 40 rokov, ak sa nemylim, odkedy bol navrhnuty. Funkcne je to kopia Venus pohybu Rezerva chodu bola cez 44 hodin u mojho modelu.Najviac sa mi paci, ze su hlucne, mam rad ked pocujem tykat hodinky Upraveno 21. května 2014 uživatelem 1KeNnY1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 yaronebyly by nějaké další zkušenosti a poznatky z provozu těchto hodinek? O strojku a přesnosti. Díky** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) Já mám hodinky s tímhle kalibrem právě na ruce - jsou bezva, jak jinak :-) Jdou pravidelně do plusu /nic co by nešlo seřídit/, ale to neřeším. Někde to tady popisuju /vlastně celou odvozenou řadu od ST19/, včetně fotek strojku.Koupil jsem to, abych se o tomto strojku přesvědčil na vlastní ruce.edit.: doplnění Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem gandalf 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Já mám hodinky s tímhle kalibrem právě na ruce - jsou bezva, jak jinak :-) Jdou pravidelně do plusu /nic co by nešlo seřídit/, ale to neřeším. Někde to tady popisuju /vlastně celou odvozenou řadu od ST19/, včetně fotek strojku.Koupil jsem to, abych se o tomto strojku přesvědčil na vlastní ruce.edit.: doplněníok, díky za info, a to byly nové nebo used? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Našel jsem obrázek strojku těch hodinek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Tak se hrdě hlásím do klubu !!! Jsem jejich vlastníkem, ode dneška, díky jednomu členu odtud. První dojem je pro mě ohromující, snad mě nadšení vydrží co nejdéle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Ten strojek je fakt bezva. Na mým se dokonce píše, že je testován na přetížení 8 g, ale nevim. Ale proč ne, nakonec oni číňani ten strojek kupovali pro letectvo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Tikaj ale sakra hlasite,mam je vedle svych vintage fortisu a omeg a neda se to vubec srovnat. Mam to ale rad. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Tikaj ale sakra hlasite,mam je vedle svych vintage fortisu a omeg a neda se to vubec srovnat. Mam to ale rad.Gratuluji k tomuto úlovku. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyP Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Já mám hodinky s tímhle kalibrem právě na ruce - jsou bezva, jak jinak :-) Jdou pravidelně do plusu /nic co by nešlo seřídit/, ale to neřeším. Někde to tady popisuju /vlastně celou odvozenou řadu od ST19/, včetně fotek strojku.Koupil jsem to, abych se o tomto strojku přesvědčil na vlastní ruce.edit.: doplněnípřesně tenhle strojek má i tady tolik /pro mě trošku nepochopitelně/ nenáviděný Ingersoll :-) Je naprosto v pořádku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 přesně tenhle strojek má i tady tolik /pro mě trošku nepochopitelně/ nenáviděný Ingersoll :-) Je naprosto v pořádku..Zkus se podivat na cenu tehle radoby vintazek a pak na Ingerssol,to je jen pro zacatek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Tikaj ale sakra hlasite,mam je vedle svych vintage fortisu a omeg a neda se to vubec srovnat. Mam to ale rad. Si mi narobil chute, niečo hlasno tikajúce je fajn nápad do wishlistu... přesně tenhle strojek má i tady tolik /pro mě trošku nepochopitelně/ nenáviděný Ingersoll :-) Je naprosto v pořádku.. Nenávidený a opovrhovaný nie sú synonymá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Si mi narobil chute, niečo hlasno tikajúce je fajn nápad do wishlistu... Nenávidený a opovrhovaný nie sú synonymá Vrele doporucuju. Je to proste neco jinyho,ten rozsypanej caj jako napis je proste bozi a fakt tikaj pocitove hlasitejc nez cokoli co mam v mechanice doma (poljoty,omegy,fortis,prim).ted merim presnost a jak dlouho jim vydrzi dech :-))).presnost je po 24 hodinach +5s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Přihodím pár fotek. Na něčem jiném než je původní hadr, který se mi nezdá moc kvalitní. První fota jsou na Rios Racing se zlacenou sponou a druhé na shark meshi. Hodinkám je občas vyčítáno, že mají místo pro stěžejky dál od pouzdra. Tudíž při použití něčeho jiného než NATA nebo ZULU vzniká nevzhledná mezera mezi pouzdrem a řemenem či tahem. Suma sumárum bude NATO asi nejleší varianta, ale volil bych něco kvalitnějšího než je originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 vypadaj fakt dobře,pro bicompax mám slabost obecně,s černým cifrem to je snad ještě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Jeronimo- na ty kuzi super,sam je mam ted na serizle 22 mm cerne kuzi. Na NATO se u me nikdy nevratej.Tak presnost +17s,doba natahu 46 hodin 36 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Panove stvete me, uz jeden seagull doma mam a ted takove pokuseni koupit dalsi kousek. Jsou to naprosto fascinujici hodinky.Kdybyste se jich nekdo zbavoval, tak na me vzpomente, pripadne uvitam info, kde je koupit za rozumnou cenu.Jeste otazka, ta korunka ma modrou "cepicku"? To je snad jedina nedokonalost po strojku u techto hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Ne, moje korunka je klasická, žádná modrá tam není. A jsou parádní, pro mě snad zatím jediná objevená chybka- lumi je prostě jedna velká nula ( v noci nevidíš vůbec nic ) na což nejsem zvyklej ani u svých vintážek, které alespoň svítí jako bludičky v temném lese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Jeste otazka, ta korunka ma modrou "cepicku"? To je snad jedina nedokonalost po strojku u techto hodinek. Na funglofkách je korunka a obě tlačítka potažený tenkou modrou folíí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se