seh1 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 To mas stejne dobry. U me vetsinou doprava ze zahranici tez cini cca 3-5 dnu, za zbytek muze CP, ale to uz je do jineho vlakna.Jojo, Česká posta...tohle ale naštěstí Česká neprivezla, tak možná proto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PipingRock Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Dávám odkaz na zkušenosti, různé verze a různé výrobce:http://forums.watchuseek.com/f72/1963-chinese-air-force-style-watches-thomas-others-821627.html Vďaka za link, veľa som z toho nezmúdrel. Akurát najčastejšia chyba mi prišla, že korunka pri náťahu nedrží a vracia sa späť. Zaujímavé je, že časť súčiastok pravdepodobne vyrábajú na švajčiarskych strojoch, ktoré kúpili v Rusku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 První mobilovka. Zatím parádní dojem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Moc hezky, uz se tesim az sem tech fotek das vic. Prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Zkusím zítra v práci, místo oběda ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 (upraveno) Zdá se, že jsi dal přednost jídlu To je sice rozumné, ale my tady napjatě čekáme!!! Mně by zajímal hlavně průhled na strojek. Na některých fotkách na netu je na skle obrázek, někdy je sklo čisté. V žádném eshopu jsem si nevšiml možnosti volby. Jen plné/s průhledem. Tak by mě zajímalo, jak to tedy je. Upraveno 21. února 2018 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 (upraveno) Sem se nedostal ani do kanceláře natož na oběd. Jedna starší.Průhled je stejný jako zde:https://www.poljot24.de/en/bestseller.html Upraveno 21. února 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 vydarene foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 vydarene foto To druhý není moje, zdroj viz odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 ale prve je, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 (upraveno) První ano, ta je moje. Jinak po pár hodinách na ruce nemůžu říct ani popel. Nemám výhrad a hodinky jsou opravdu velmi nezvyklé a oku lahodici.Chrono i nátah naprosto OK, chrono tlačítka krásně "lupaji". Možná bych snesl i tu 42 mm verzi, ale tam ten cifr je opravdu jinej tím rozložením. Upraveno 21. února 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 (upraveno) Sem se nedostal ani do kanceláře natož na oběd. Jedna starší.Průhled je stejný jako zde: Ty barvy jsou fantastické, chce to fotit na denním světle.Ta druhá série fotek (příspěvek 133) je barevně méně vydařená.Sympatické je, že tam nemáš ty čmáranice na skle dýnka, které byly na těch mých (nějaké foto a RECENZE). Upraveno 22. února 2018 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Hezke fotky, stale se ujistuju, ze je budu zase potrebovat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Ač malou oklikou jsem se k těmto zajímavým hodinkám konečně dohrabal taky (a to jsem předtím ani nečtl tohle vlákno...) Nejdřív jsem v prodejním vlákně o pár minut propásl tyto safírové s průhledem, krátce nato se situace opakovala u hodinek s pevným dýnkem a včera najednou ecce! - rychlejší ale vstřícný kupec se mi ozval, jestli o ně mám ještě zájem. A mám, po víkendu by měly dorazit. Moje první číny a zároveň první s průhledem na strojek, jsem zvědav a moc se těším. Takové čínské ?? (= moonwatch)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Tož už jsou doma (a na ruce), udělaly radost a s ohledem na to, že jsou prakticky nové, doufám, věřím, že tomu tak bude i nadále. Děkuju všem v tomto "obchodním řetězci" zainteresovaným! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Tož už jsou doma (a na ruce), udělaly radost a s ohledem na to, že jsou prakticky nové, doufám, věřím, že tomu tak bude i nadále. Děkuju všem v tomto "obchodním řetězci" zainteresovaným! Tak sem hod foto. A mas ty mensi nebo vetsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Jsou to ty menší 38mm a obrázků je tu už habaděj. Řetěz se zdá být zaja.j - Dokusan - Sborez - já a kruh se uzavřel. Hodinky jsou vzhledově zajímavé/moc hezké, průměr akorát, z mého pohledu poměrně vysoké (uvádí se 14mm.) Doteď jsem měl asi čtvrt roku na ruce pouze Igeny a ve srovnání s nimi je to trochu nezvyk. Ciferník velmi přehledný s příjemnou světle krémovou barvou a dlouhé hůlkové ručky přecházejí z tmavomodré do kobaltově modré, podle dopadu světla. Lehce klenutý safír, průhled na strojek je třešničkou na dortu. Chronograf funguje a nuluje v základní poloze. U mě dobrý! http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/114951-seagull-1963/?hl=%2Bseagull+%2B1963http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/115521-seagull-1963-375-mm-safír/?hl=%2Bseagull+%2B1963https://www.poljot24.de/en/seagull/seagull-1963s.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Trochu to tady oživím s dovolením. Zaplaceno a snad už budou brzo na cestě. Tady se tváří, že jich mají skladem mrak: https://www.chrono24.com/cz/seagull/1963-chronograph-transparent-case-back--id9253630.htm?SETLANG=cz_CZ&SETCURR=CZK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se