Tristan123 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 pekne sedia na ruke, ano má to svoju históriu,má pekný a dobrý strojček takisto s príbehom, nato im sekne neviem ako na tom budú na koži kvôli celkom dlhým nožkám , chcelo by to vidieť naživo ale aj tak GRATULUJEM dobrý výber Ked si z BA tak ti ich mozem ukazat. Za tie peniaze co stoja, neurobis chybu. Ak ich chces dat na kozu tak by som v tom az taky problem nevidel. Ale subjektivne tie nozky sa mi az tak dlhe nevidia. Ked to porovnam so svojimi starymi IWC ktore mam na kozi tak mi to prijde stejne. A na IWC mi to nevadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Ked si z BA tak ti ich mozem ukazat. Za tie peniaze co stoja, neurobis chybu. Ak ich chces dat na kozu tak by som v tom az taky problem nevidel. Ale subjektivne tie nozky sa mi az tak dlhe nevidia. Ked to porovnam so svojimi starymi IWC ktore mam na kozi tak mi to prijde stejne. A na IWC mi to nevadi.budúci týždeň dáme si coffee v BA ? prípadne SZ rád ich vyskúšam a zatiaľ ich foť je ich tu určite viac ale nechvália sa s tým ale podla mňa by to zaslúžili ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 I na kůži se nosí dobře. Jediné, na co jsem si musel trochu zvyknout, je jejich výška/tloušťka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 I na kůži se nosí dobře. Jediné, na co jsem si musel trochu zvyknout, je jejich výška/tloušťka... to asi strojček ale to by mi nevadilo, daj foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Mně to, když jsem je měl pár dní na ruce, taky extra nevadilo, jen jsem si musel trochu zvyknout. Mám ty menší se safírem a průměr 38mm ca tloušťka 14mm je trošku disproporce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Mně to, když jsem je měl pár dní na ruce, taky extra nevadilo, jen jsem si musel trochu zvyknout. Mám ty menší se safírem a průměr 38mm ca tloušťka 14mm je trošku disproporce... daj foto aj z predu práve tieto so safírom ma zaujímajú, prípadne wristshot ... vďaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Ne že bych ti nechtěl udělat radost nebo se sám pochlubit, ale dostatečné technické vybavení na vlastní obrázky, bohužel, nemám, ty předchozí jsou ze zdejšího inzerátu, co jsem hodinky koupil. A myslím, že se safírem nebo bez něj budou vypadat úplně stejně, aspoň na obrázcích. A těch je v tomto vlákně dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 A jsou doma přátelé... ještě je na cestě hnědá a zelená kůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Tak gratuluju. Tohle vlákno sleduju. Až přijdou ty remeny, tak se pochlub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Tak gratuluju. Tohle vlákno sleduju. Až přijdou ty remeny, tak se pochlub.Díky, teď jsem je nazul na toto co bylo doma a přijde mi to krutý celkem....tak ty řemeny půjdou možná na něco jinýho, uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Docela mi to k nim sedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 vyzeraju paradne. je to uplne nieco ine nech ti sluzia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Mně to k nim nesedí podobně jako nemusím nato, jsem sice zavilej kůžičkář, ale podložka se hodí jen k určitému typu hodinek a tihle rackové to dle mého soudu nejsou. Ale - musí to vyhovovat hlavně tobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Díky té podložce nevidíš ten "kolotoč" vespod, což je i trochu škoda.Uvidíš sám, co ti sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Mně to k nim nesedí podobně jako nemusím nato, jsem sice zavilej kůžičkář, ale podložka se hodí jen k určitému typu hodinek a tihle rackové to dle mého soudu nejsou. Ale - musí to vyhovovat hlavně tobě. Uvidíme jak budou vypadat ty řemeny co přijdou, tohle je nejakej Mavex, co jsem měl na traktorech...sundal jsem teda podložku na zkoušku... Já jsem totiž zas normálně zavilej kaučukář a tahař, tak se v těch kůžích trochu topím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 mne sa to paci, ja by som to nechal aj s podlozkou. je to ine, preto sa mi to paci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Kua to jsou ale krasavice!Jen to Nato je trochu mimo generaci. Uplně nejvíc nejpěknější by byly na nějaké "tann" jemné kůži..I když písková hadra možná taky. Určitě nic výrazného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 mne sa to paci, ja by som to nechal aj s podlozkou. je to ine, preto sa mi to paci. Jj, vrátil jsem se k podložce už za ty tři minuty, já byl vždycky ?jinej? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Díky té podložce nevidíš ten "kolotoč" vespod, což je i trochu škoda.Uvidíš sám, co ti sedí.No přesně, ale to neuvidim ani na NATO. Ale koneckoncu kvůli tomu kolotoci jsem to kupoval. Navíc je tam ten cervenej bordel pres dynko, to je děsná skoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se