Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Honzo dík, ale ty se mi nelíbí, to nechceme. Nikdo další neporadí, jestli se ty Citizeny nedají přece jen sehnat?

Odesláno

Takže čas se pomalu naplnil a tak otvírám starší vlákno. Dcerka se mi vyprofilovala a domluvili jsme se na následujících parametrech budoucích hodinek. Určitě mechanika-automaty, WR 100, raději kovový tah, na číslech po celém obvodu už netrvá-zjistil jsem, že při velikosti cifru kolem 30 je to utopie, velikost jak uvádím a nebrání se potápkovému výzoru, dokonce ho začala vyžadovat. Takže dle fotek se jí nejvíce zamlouvají Citizen PD3390 a je jedno, v jaké barvě, potom postované Seiko SYMF55K a nakonec Seiko SRP 365, které jsou už ale trochu větší. Bohužel, jen poslední jsou k mání. Oběma by se nám nejvíce pozdávaly Citizeny, mě kvůli ceně, protože si myslím,že je to adekvátní pro mladou slečnu na vstup do světa mechaniky a holce se líbí nejvíc, tak pokud má někdo nápad, kde je ještě sehnat v cenové relaci kolem 100 dolarů, budu dlužník, stejně jako u Seiko SYMF55K. Na poslední Seika mám zdroj. A ještě zkusím odkazy.

http://www.skywatches.com.sg/reviews/citizen-pd3390-52eb-automatic-day-date-100m-ladies-watch-lowest-price.htm

http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-5-superior-automatic-ladies-watch-symf55k1-symf55.htm

http://www.ebay.com/itm/Seiko-Men-JAPAN-5-SPORTS-Sport-Watch-NEW-Warranty-SRP365-SRP365J1-/360721493970?pt=Wristwatches&hash=item53fcad2fd2

Snad budou odkazy fungovat, nějak na ty posty nemám štěstí. Tak pokud někdo poradí, kde sehnat první dvoje hodinky, pokud je to ještě reálné, budu velmi vděčný. Moc děkuji.

Ty růžový Seika jsou super. Hezký hodinky, sportovně-elegantní,kvalitní značka a přitom jsou pořád holčičí. Ty Wengery se mi zdaj moc testosteronový.

Odesláno

Tak to by hodně šlo, ale zásadní problém, nesplňují základní podmínku, pohon je quartz a dcerka trvá na plynulém pohybu vteřinovky a pravidelném tikání. Ale být něco takového v mechanice a podobné cenové relaci, určitě by to šlo.

Odesláno

Ne, Toníku, to jsme nepřehodnotili, tikání a plynulý pohyb vteřinovky začíná být hlavní požadavek.

Seiko SYMG35 jsem měl ve hledáčku taky, ale mám trochu strach z WR50, holka má hodinky na ruce nonstop včetně vodních radovánek a budu u mechanik v jejím případě klidnější s WR100.

Odesláno

No nejsem v tomhle fundovaný, ale pokud bych si měl vybrat co se mi z těch dosavadních postů líbí a zamlouvá nejvíc, je to jednoznačně toto: http://www.ebay.com/itm/Seiko-Men-JAPAN-5-SPORTS-Sport-Watch-NEW-Warranty-SRP365-SRP365J1-/360721493970?pt=Wristwatches&hash=item53fcad2fd2#ht_2897wt_1006

Případně ty Seika ob příspěvek nade mnou. Ale k mladé holce spíš první variantu - jsou super.

Odesláno

No nejsem v tomhle fundovaný, ale pokud bych si měl vybrat co se mi z těch dosavadních postů líbí a zamlouvá nejvíc, je to jednoznačně toto: http://www.ebay.com/itm/Seiko-Men-JAPAN-5-SPORTS-Sport-Watch-NEW-Warranty-SRP365-SRP365J1-/360721493970?pt=Wristwatches&hash=item53fcad2fd2#ht_2897wt_1006

Případně ty Seika ob příspěvek nade mnou. Ale k mladé holce spíš první variantu - jsou super.

Taky bych to tak viděl, ale holce je 13 a je dost hubená, tak mám strach z té velikosti a u druhých z WR.

Odesláno

Karle a ten tah se nedá zkrátit? Já myslím, že v pohodě. Nebo myslíš, že i po zkrácení to bude pořád dlouhé?

Odesláno

Sphinxx: Tah je v pohodě, zkrátit půjde, ale je to, jak píše lucid.

ggrand: Nepadlo, je to asi 13,5cm. Vzhledem k Tvému obvodu (myslím zápěstí :D ) to bude asi v pohodě. Ale zkoušela manželčiny Srpy, které mají 36 bez a 38 s korunkou a bylo to fakt hodně. Sama říkala, že se jí to nelíbí.

• po měsících...
Odesláno

Ahoj kluci, tak čas se už naplnil a dcerka nakonec trochu ustoupila ze svých požadavků (nepožaduje WR100) a vybrala si konkrétní model od Seika, který jinak splňuje všechna ostatní kritéria. Navíc nestojí majlant a tak mi nebude líto, pokud si s mechanikama nakonec přeci jen nepadnou do noty. Problém je v tom, že když byly na Mywatcheshub k mání, tak jsem to zaspal a ani si nepoznačil model. Takže bych znalé seikaře požádal o pomoc při identifikaci a zároveň i o případný obchod, kde by se daly sehnat. Pokusím se sem postnout jediné foto, které se mi podařilo najít a pokud by to nevyšlo, tak se jedná o zmenšenou dámskou verzi oblíbených Seiko military SNK809. Moc děkuji za pomoc.

86974d1202346394-my-new-seiko-military-w

zdroj:watchuseek.com

Odesláno (upraveno)

Sorry,myslel jsem,že jsou to stejné hodinky /oboje/  :frusty:

Hleděl jsem,neviděl jsem.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Dík moc, ale já měl na mysli ty menší na obrázku vpravo, myslel jsem, že je to z mého vysvětlení zřejmé. Na Tvých postech jsou všude SNK809 a jiné barevné varianty, ty mohu sehnat kdykoliv.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...