Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Kdyby s timhle designem prisel Vostok, tak OK, ale tahle retrospektiva mi na Fortis moc nesedi, ikdyz proti gustu... Sve kupce si urcite najdou.

Odesláno

Me tyhle docela k fortisu sedi, tedy alespon k odkazu na hodinky z 70-80let...

Ale je fakt, ze je to u fortisu stagnace jak prase. Uz mi ty jejich posledni modely hodinek pripadaji jako, kdyz se na skodovkach favorit a felicie delali akcni modely "line". Proste o nicem. 

Odesláno

Retro je to celkem hezky, ale zacina mi vadit odklon Fortisu od funkcnosti k lehce fashion designum. U par limitek mi to nevadi, ale s podobnejma modelama ze roztrhnul pytel...

Odesláno

Me to teda prijde jako povedeny retro na léto. Design peknej.

A to ze se Fortis priklani k podobnym modelum je proste fakt, s tim se da tezko neco delat.

Odesláno
  V 12. 8. 2013 v 13:41, Frantik napsal:

Me to teda prijde jako povedeny retro na léto. Design peknej.

A to ze se Fortis priklani k podobnym modelum je proste fakt, s tim se da tezko neco delat.

Ja to jako fakt chapu a respektuju to, ale libit se mi to nemusi.)

Odesláno
  V 11. 8. 2013 v 12:20, People napsal:

neviem, co si mysliet.

To je někdy lepší než si myslet,že stojej za bačkoru a ony jsou ve skutečnosti docela dobrý.

Retro v moderním kabátě a na gumě mi moc nesedí,mám rád retro spíš ve smyslu připomenutí klasické výroby hodinek v určitém období,nebo ještě lépe odkaz na nějaký ten vintage model.V tom případě ovšem nechápu,proč se mi tenhle model od Fortisu zdá docela koukatelnej a evokuje ve mně dobu dávno minulou tím nejsympatičtějším dojmem.Navíc,tak jak je u Fortisu zvykem,tam dokázali narvat day-date,sice jako pěst na oko,ale využití a oblibu tato komplikace jistě má.

Odesláno
  V 12. 8. 2013 v 14:55, Daemonultimate napsal:

To je někdy lepší než si myslet,že stojej za bačkoru a ony jsou ve skutečnosti docela dobrý.

Retro v moderním kabátě a na gumě mi moc nesedí,mám rád retro spíš ve smyslu připomenutí klasické výroby hodinek v určitém období,nebo ještě lépe odkaz na nějaký ten vintage model.V tom případě ovšem nechápu,proč se mi tenhle model od Fortisu zdá docela koukatelnej a evokuje ve mně dobu dávno minulou tím nejsympatičtějším dojmem.Navíc,tak jak je u Fortisu zvykem,tam dokázali narvat day-date,sice jako pěst na oko,ale využití a oblibu tato komplikace jistě má.

No, abych pravdu řekl , tak právě ta  rozhozená kompikace day-date je u mě příklad toho, proč se mě ty hodinky nelíběj. Jinak, kůži na ně a hurá do prodeje.

Odesláno
  V 12. 8. 2013 v 15:12, Daemonultimate napsal:

člověče,ještě je nemáš a už je prodáváš  :lol2:

Néé, špatně pochopeno, to byla rada výrobci :clap: . Zamyslel jsem se nad těma v černém..........

Odesláno
  V 12. 8. 2013 v 15:13, kuncák7 napsal:

Néé, špatně pochopeno, to byla rada výrobci :clap: . Zamyslel jsem se nad těma v černém..........

jo,jo,jo,jen aby  ;)

chvílema mám chápání dobrý,ale baví mě vybrat to s tím humornějším podtextem,no v tomto případě snad možná k pláči když si uvědomím,jak silný chronobundus za vším stojí.

Jinak samozřejmě souhlasím s Tebou,date bych ještě zkousnul ale to day,nevim nevim,mám s nim problém u všech modelů od Fortisu kde se vyskytuje,líbí se mi pěkně pohromadě.Tady bych ho určitě vynechal.

• po měsících...
Odesláno
  V 8. 6. 2013 v 14:54, People napsal:

40mm, safir, ETA 2836-2, 38 power rezerva.

velmi cierno biele, ale neni to katastrofa.

zdroj: http://montre24.com/news/2013-06-08/3138/

Nuda, šeď. Muj subjektivni pocit.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...