Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

....že jo....já to řikám taky, ať ty nebo ty [5610 n. 5000] , člověk neřeší, že je má na ruce při práci, koupání, zima, vedro, toto, tamto... a je na ně pořád spoleh..

Odesláno
  V 15. 1. 2018 v 7:23, Žulda napsal:

Už od podzimu mám M, jen jednou, když bylo hezky a byl jsem na kole, tak se nabily na H. No a jak se mi moc líbí podsvícení a furt si svítím :) tak se vybily.

...no ale teď za toho zamračenýho počasí bude problém nažduchat je zase do plna..ne??

Odesláno
  V 15. 1. 2018 v 11:26, tovaryš napsal:

...no ale teď za toho zamračenýho počasí bude problém nažduchat je zase do plna..ne??

to je v podstatě vyloučeno. Je nutno se smířit s tím, že nabíjení do plna bude umožněno až od března-dubna a nebavíme se jen o přímém slunci, ale i jiných světelných podmínkách.

Odesláno

...a do té doby, než nastanou lepší světelné podmínky, lze je nějak udržet v použitelném stavu, když už [ LOW ] vyžadují nabití....ono třeba o víkendu se sem tam přímé slunce ukázalo ale bylo to v řádu minut...to asi na nějaký udržení v použitelnosti nestačí...

Odesláno
  V 15. 1. 2018 v 18:41, tovaryš napsal:

...a do té doby, než nastanou lepší světelné podmínky, lze je nějak udržet v použitelném stavu, když už [ LOW ] vyžadují nabití....ono třeba o víkendu se sem tam přímé slunce ukázalo ale bylo to v řádu minut...to asi na nějaký udržení v použitelnosti nestačí...

Za oknem to na udržení stavu stačí, na dobití je ta sluneční intenzita a minuty svitu celkem málo.

Odesláno

..a co PS ?     ....když by se nechaly v tomto stavu ve tmě v Power Savingu třeba do toho března/dubna, zkrátka až bude slunko, neumře ta baterka uplně???

Odesláno
  V 15. 1. 2018 v 18:51, tovaryš napsal:

..a co PS ?     ....když by se nechaly v tomto stavu ve tmě v Power Savingu třeba do toho března/dubna, zkrátka až bude slunko, neumře ta baterka uplně???

Ne, to bude ok.

Odesláno
  V 15. 1. 2018 v 19:06, 5etter napsal:

Tak buď PS, ale potom si je pár měsíců neužiješ, nebo přilepit izolačkou na okno a myslím, že za pár dnů by se mohly trochu nabít.

trochu ano, ale z LO na HI určitě ne.

Odesláno
  V 16. 1. 2018 v 8:01, Žulda napsal:

Dal jsem je na půl hodiny pod LED lampičku, jsou na M, to stačí.

To jsou same kompromisy. Jestli mas ty hodinky rad, vezmes si tyden volno a vyrazis do Alp, nekam nahoru, kde je azuro. Za par dni mas nabito. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...