Sacíbagr Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Dneska u vody s G Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Dnes to ubieha v praci moc pomaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Já bych ty páteční home office zrušil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 co ti brání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Měl jsem za zprávou 3 smajlíky, ale bohužel tu nějak nefungují :-) opravdu to nebylo myšleno jako povzdech ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Tak tyhle už jsi tu dlouho nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Tak tyhle už jsi tu dlouho nedal....díky místní ?policii? za upozornění a připomenutí pravidel?Nechceš tady raději dát dobrou fotku?Já se teda odmlčím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Tak má vlastně pravdu, furt si samý hodinky, chtělo by to něco jinýho, třeba tydle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 No, a nebo tydlencty: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Tak má vlastně pravdu, furt si samý hodinky, chtělo by to něco jinýho, třeba tydle. Jo, a ještě jsem se zapomněl zeptat: To zábradlí kolem displeje jsi nějak dokupoval nebo už jsi ty hodinky koupil tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Hodinky jsou zdejší od Longa. Naramek je z GB, cimz se hodnota hodinek cca zdvojnásobila (ale stalo to za to) a ta klec nebo co to je je dárek od bratra. Tady jiste někdo bude vědět kde to koupit, případně se brachy zeptám (ačkoli není zdejší, tak má tytéž). Ale teď je na prasečim srazu, tak asi nebude na příjmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Já to kupovat nebudu, páč se mi to na hodinkách nelíbí. Ale jenom mě to zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Orange KING Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Jo, a ještě jsem se zapomněl zeptat: To zábradlí kolem displeje jsi nějak dokupoval nebo už jsi ty hodinky koupil tak?@siwi - Ahoj, to zabradlie sa vola BULLBARS a da sa kupit na ebay od jaysandkays. Problem je, ze su z USA a postovne je dost drahe v pomere k cene, ale daju sa najst aj lacnejsie nahrady z Azie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Já to kupovat nebudu, páč se mi to na hodinkách nelíbí. Ale jenom mě to zajímalo.V pohodě, na hodinky bych si to taky nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 @siwi - Ahoj, to zabradlie sa vola BULLBARS ...Díky. Už jsem to na pár Géčkách viděl, ale vůbec jsem netušil, jak se tomu říká. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 G a Zlaté hory :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 G a zlatavý mok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se