jendazhor Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2020 Psychedelická barevná kombinace. A mě se líbí.
jendazhor Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2020 (upraveno) Je to tu nějaký chcíplý. Tak jsem nechal proletět pěnkavu. Upraveno 13. prosince 2020 uživatelem jendazhor
Olin.uj Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2020 Moc pěkný a neokoukaný G-čka.. Vždy jsem dáš hodinky, které jsou většinou ve tvé režii.. 90tky..
jendazhor Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2020 Ale pozor. Tím, že Casio teď udělalo reedici modelů AW-500 (třeba tady a tady), dostaly se vlastně do mainstreamu. Takže jdu s těma svýma původníma vlastně s dobou Abych se přiznal, začínám mít problém vybrat, které hodinky nasadit na ruku. Ty nejstarší moc nenosím, nechci jim nějakým nedopatřením ublížit. Ale právě kusy z devadesátek, nebo modely těsně kolem roku 2000, jsou pro mě takoví mlaďoši, o které se moc nebojím. Mám jich asi moc. Ovšem jakékoliv snahy o redukci počtu narazily na mé citové a historické vazby k nim. Takže všechny pěkně zůstávají k dispozici. A to sem nedávám G-Shocky (a ne Géčka - i tam je spousta pěkný kousků) čistě analogové, bez displejů, které se mi na ruce objevují čím dál častěji. Holt horšící se zrak přináší na ruku ručky (jasně, jak jinak...) namísto displejových čísílek. Někdy však nedokonalé oči kompenzuju většími číslíčky.
lub Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2020 silvestrovská řežba. tyhle géčka používám na dvě věci - na práci se dřevem a na plavání. tam se hodí target ve stopkách.
quattroRS Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2021 V 10. 1. 2021 v 19:15, jendazhor napsal: Dnes skoro italský sněhule. Hmmm, tak tieto som ešte asi nikdy nevidel, teda, aspoň si nepamätám Ale sú veľmi pekné
quattroRS Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2021 Kedysi dávno: Casio G-Shock GW-M5610-1ER
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se