Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale ani Casio s tym uplne neskoncili. Doteraz ho pouzivaju v roznych modeloch…

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Moc pěkný a vypadají jako nový - nebo nový i jsou? DW-6600 jsem neměl a měl bych to napravit. Tohle jsou konkrétně DW-6640 ke 40. výročí G-Shock?

Odesláno

Ano, jsou to ty nové ke 40. výročí.

Před hodinou, Chilliluk napsal:

Moc pěkný a vypadají jako nový - nebo nový i jsou? DW-6600 jsem neměl a měl bych to napravit. Tohle jsou konkrétně DW-6640 ke 40. výročí G-Shock?

Odesláno

Jsi napřed. Dnes jsou v hodinkové módě bioplasty a ty už máš v hodinkách přímo biofarmu!👍

A teď vážně: Fakt "pochodují"? Protože kdyby jo, byl by to krásný podnět pro "vědecký výzkum".

Odesláno
před 43 minutami, jendazhor napsal:

Jsi napřed. Dnes jsou v hodinkové módě bioplasty a ty už máš v hodinkách přímo biofarmu!👍

A teď vážně: Fakt "pochodují"? Protože kdyby jo, byl by to krásný podnět pro "vědecký výzkum".

Pokrok holt nezastavíš... 😄

Jinak opravdu to tam pochoduje, udělal jsem video. Je teda fakt, že jsem měnil baterku, tak jestli se mi to tam během výměny nějak dostalo. Trochu mě ale děsí, kdo jsou a odkud přicházejí. 😄

Odesláno

Hezký, jsou to "digitální nomádi". Čistě technicky: buď se ti tam tyhle potvůrky, co vypadají jako mšice, dostaly opravdu při výměně baterie, a pak by to nebyl zase takový zázrak, nebo, a to by bylo zajímavější, se ti tam musely dostat skrze nějaké těsnění nebo přímo prasklým tělem. To by ovšem znamenalo, že ty hodinky už moc vodotěsné nebudou.
A teď přijde ta zajímavější část. Pozorovat, jak dlouho v tom digi-terárku vydrží naživu. Protože jestli to dají nějakou delší dobu, tak se zřejmě budou živit přímo těma hodinkama. A to by pak byli zajímaví borci.
Pokud máš štěstí, mohl sis do hodinek nastěhovat přímo želvušky (velikost max do 1 mm). Mé oblíbené mikroskopické živočichy. Pro jejich v podstatě nezničitelnost (a taky už jsou to kosmonauti). Ale pohyb tvých potvůrek želvuškám úplně neodpovídá. Jsou moc rychlé. Škoda.
Kdo chce další bio-digi zpravodajství? Já se hlásím!

Odesláno

To jsou trpaslíci, ty potvory vám vlezou všude! A jak rychle se množí...

Ne teď vážně, taky bych se přimlouval za další sledování a informování.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tak s těma potvorama je to fakt zajímavý. Při výměně baterie mi to nepřijde skoro možný, ale na druhou stranu jak jinak? Každopádně jsem se zase přesvědčil o tom, že jsou pořád věci, co mě dokáží v životě překvapit. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...