jendazhor Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Pokračuju v mírnění následků nákupní horečky výnosem starých kousků. Vlastně by mě zajímalo, jak tehdy ta titanová tvarově složitá těla a tahy vyráběli. Jestli odléváním, nebo obráběním, nebo nějakou postupnou kombinací. 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Zase jedny starší klasiky v titanu. Po výměně baterie. Byla to nějaká noname čínská, ale dala přes 2,5 roku. MRG-110T, rok 1996. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 20. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu Ve virtuálním kokpitu F-117. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Dopol: Odpol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Tak koukám, že ten superkontrastní displej mají všechny první Frogy. Nepřestává mě udivovat. Jsou to obludy, ale když si je člověk nasadí na ruku, má pocit, že tam má opravdu Něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Dopol: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu Happy MTG Saturday 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu Dozimetr nemám, ale doufám, že to nebude mít následky. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu Hezky. UVidíme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ree Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu Za good cenu nešlo odolať… 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu před 30 minutami, t2 napsal: Co to tam máš za skvrnky u té desáté hodiny? Ale jinak pěkné G-300. Taky jedny mám, bohužel nefunkční kvůli vyteklé baterii a vzhledem k tomu, že k tišťáku se nedá dostat bez sundání těch ruček, se mi do opravy moc nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu To je odraz světelné výzdoby. Nedalo se tomu vyhnout, jsou to zavěšená "vánoční" světélka a jsou v několika řadách. Pohnout o milimetr by znamenalo, že mi další řada vleze na trojku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu Heavy Metal Weekend 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Kdo další vystoupí v místním Oktagonu? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Namísto pobytu v přírodě ploténka 12 mm ven, takže plastíky jen pod střechou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno čtvrtek v 19:23 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 19:23 Nevím, jestli je dotyčný členem fóra... Každopádně chtěl bych i tady poděkovat pánovi, který mi k zakoupeným 2 bezelům přibalil zdarma ještě další 2, pak zelenou sadu pásek + bezel, 2x bullbar a 3 další neorigo pásky . Asi se toho chtěl zbavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se