Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dlouho hledaný a nedostupný model s pozitivním displejem. GX 56, modul 3221. HKG, Ebay.

post-15103-0-69670800-1518601998_thumb.jpg

Odesláno
  V 14. 2. 2018 v 9:53, Frostie napsal:

Dlouho hledaný a nedostupný model s pozitivním displejem. GX 56, modul 3221. HKG, Ebay.

Mas na ne ruku :) Na srovnavaci fotce vypadaji obri...

Odesláno
  V 14. 2. 2018 v 10:09, Ibe napsal:

Mas na ne ruku :) Na srovnavaci fotce vypadaji obri...

Obří... To je relativní. Měl jsem 5610, rozměrově podobné modelu vlevo na tvé fotce a byly mi malé... Tyto jsou akorát, ruku mám 23 cm, v tabulce níže pár TTD k nim.

post-15103-0-01515200-1518603231_thumb.png

Odesláno
  V 14. 2. 2018 v 10:22, Olin.uj napsal:

Frostie ..tak jsou doma s pozitivním dislejem..vypadají moc dobře!!

Konečně, po, letech. Kdybych se spokojil s negativním displejem, mohly být doma dávno. Ale k čemu hodinky, na které bych pořádně neviděl...
Odesláno

Před několika léty jsem si koupil ana digi Casio EFA 131..moc se mi líbily.. jsou to moje jediné hodinky, kde je negativní displej. Od té doby mám kladný vztah pouze ke klasice.. Tak ať dělají radost:-)

Odesláno

Díky všem, půjdou z ruky akorát na stolek při spaní, jinak jsem za ně moc rád.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno
  V 14. 2. 2018 v 9:53, Frostie napsal:

Začínám mít chuť si je zase pořídit, fakt...byly to super hodinky...jediná situace, kdy mi ta velikost vadila, bylo při oblékání zimní bundy, kdy se mi nechtěly vejít pod manžetu bundy a pořád mě to tahalo, což se mi nikdy nestalo u jakýchkoli jiných hodinek. Naopak si vzpomínám, že v létě na dovolené v Řecku, kde se chodilo buď v plavkách nebo max v tričku, byly naprosto super a dodneška se rád dívám na ty fotky, kdy jsem je měl na ruce. Jeden můj kámoš kdysi prohlásil, že jsou to jediný hodinky, co na mně viděl, který na mně vypadají dost velký...tu větu si pamatuju a myslím, že v budoucnu je ještě jednou budu mít  :-)

Pokud by člověku nevadil negativní displaj, na Ebay se dají za docela levný peníz pořídit nové...já sice vím, že s pozitivním displejem jsou nejlepší, nicméně oči mám dobré a negativ bych zvládl taky..tak třeba do nich časem půjdu.

Odesláno

Páteční hodinky (a.k.a Pateky):

KOdqONf.jpg

Už se těšim až skončí tohle zavrtávání do ruky - mám na cestě řemen z jiných Gček, který prý jiným od tohoto pomohl, a pro sichr i adaptéry na NATO :-)

EDWDZq8.jpg

Odesláno
  V 10. 2. 2018 v 12:26, Dafit napsal:

Dnes jsem je vzal do lesa. Tady jim je hej.

Tvoje fotky, Tvých hodinek mám rád a začínám je nutně potřebovat, snad to ustojím :D ... jsou super.

Odesláno (upraveno)
  V 16. 2. 2018 v 7:45, Mr. Igelit napsal:

Páteční hodinky (a.k.a Pateky):

KOdqONf.jpg

Už se těšim až skončí tohle zavrtávání do ruky - mám na cestě řemen z jiných Gček, který prý jiným od tohoto pomohl, a pro sichr i adaptéry na NATO :-)

EDWDZq8.jpg

Mam ty same a nosim je volneji a je to bez problemu :) Upraveno uživatelem Ibe
Odesláno
  V 16. 2. 2018 v 10:13, Ibe napsal:

Mam ty same a nosim je volneji a je to bez problemu :)

Mám je taky volnější - na fotce to tak nevypadá, protože je tam stín, ale jinak tam prostrčím prst až ke kloubu... Kdybych dal další dírku, tak se mi točej okolo ruky (zkoušel jsem to).

Dám vědět až dorazí řemen - má o jeden vrub míň, což by měl být ten můj kámen úrazu. Případně až dorazí adaptéry.

Bylo mi divné, že u DW-5600E jsem tenhle problém neměl, ale pak jsem se dočetl, že mají oproti M5610 větší L2L, což všechno vysvětluje. Tento detail mi při zkoumání všech YT videí, recenzí a popisů všech funkcí jaksi unikl :-)

Odesláno
  V 20. 2. 2018 v 10:11, Olin.uj napsal:

Máš je opravdu pěkné..

nos stav, říkali...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...