siwi Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Stále G-Shock Jak dlouho vydrží zhruba svítit ten iluminátor od stisku tlačítka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Nemeril sem, ale dyl než na Polygonech. Nemám s čím jiným srovnávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Standard je 1,5 sec, některé modely mívají nastavitelné volitelně i 3 sec (modul 3159 nemá) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Já jen, že jsi to stihl vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 (upraveno) Tak jsem to měřil a jsou to 3s, mimochodem dle návodu je tam modul 3178, dá se nastavit délka na 3s nebo 5s Upraveno 2. dubna 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Tak o to lépe. GX 56 a jiné modely mají právě těch 1,5 s 3 dec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 (upraveno) Jinak musím pochválit to nato, se kterým jsou dodávány. Parádně se na něm nosí. Právě kvůli tomu jsem je kupoval, protože nemám rád gumu, byť sebelepší. Upraveno 2. dubna 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Jinak musím pochválit to nato, se kterým jsou dodávány. Parádně se na něm nosí. Právě kvůli tomu jsem je kupoval, protože nemám rád gumu, byť sebelepší.Tak to je velmi pozitivní info! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Thajská výroba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Očista kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Večerní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Na ruce byly, ale myslím, že tentokrát jsem to s tou velikostí trochu přehnal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Chtěl jsem to sem nahrát už včera večer, ale usnul jsem u toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Posledních pár dnů:Trocha ledua kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Tatra nezná bratra. Nevím, jestli to není spíš do vlákna "Kdo s čím jezdí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 ..na tédle plastové stoosmačtyřicitce byvaly suprový bouračky... ...opravdická už taková sláva neni ale zas lepší jak 815 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Hlavně je to Made in Czechoslovakia, žádná polská novovýroba. Při jedné z bouraček cca před třiceti lety jsem asi rozladil geometrii, tak to trochu táhne doleva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 ...tahle je původní?? ..tak to je pecka...já měl taky akorát s oranžovou kabinou...všechny rozčilovalo to rachocení plastových kol.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Posledních pár dnů:Trocha leduz20180403_171052.jpga kafex20180406_111538.jpg Zajímavej bezel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 je to original G 5600EB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se