travex Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Ted jsem snad mesic v kuse nosil 5610. Ode dneska se budou stridat s Rangemany.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Byl jsem dopo v terénu a už jsem si je dnes na ruce nechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 (upraveno) Ted jsem snad mesic v kuse nosil 5610. Ode dneska se budou stridat s Rangemany..5610-ky nabity jen na "M"? Styd se!Jinak samo gratulace ke kocourum, bez nich nelze vubec byt ;-).Edit: A synchronizace kocouru nic? :-P Upraveno 9. října 2018 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Ted jsem snad mesic v kuse nosil 5610. Ode dneska se budou stridat s Rangemany..Pekná dvojica, vyzerá to dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 M je celou dobu co jsem je vytahnul z hodinkovnice. Za cely mesic na ruce se nedobily, potvory. A synchronizace doma, krom hodinkovnice neni.. Hodinky sundavam na noc na nocni stolek a nic se mi tam nechyta. Mame nejak fajnove odstineny byt, pac ani hodiny na zdi rizene radiem se nechytaji. Ty dvakrat do roka sundam a na noc soupnu na okno, aby se seridily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 A samozrejme dekuji, mam z nich radost jako maly kluk. Super je, ze hodinky jdou stejne i bez synchronizace. Je tam teda asi ctvrt vterinovy rozdil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 (upraveno) M je celou dobu co jsem je vytahnul z hodinkovnice. Za cely mesic na ruce se nedobily, potvory. A synchronizace doma, krom hodinkovnice neni.. Hodinky sundavam na noc na nocni stolek a nic se mi tam nechyta. Mame nejak fajnove odstineny byt, pac ani hodiny na zdi rizene radiem se nechytaji. Ty dvakrat do roka sundam a na noc soupnu na okno, aby se seridily.Ak máte múry z betónu, tak vec je jasná, nič iné, ako okno, situáciu nerieši, ale cez betón ten signál zaručene neprejde, v podstate, cez betón neprejde v podstate nič, ani ten najsilnejší energetický signál, gama žiarenie Upraveno 9. října 2018 uživatelem quattroRS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 5610-ky nabity jen na "M"? Styd se!Uz se na tom pracuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Zdravím vespolek, další Kocuři v řadě? Paráda! U mě se čas nezastavil, ráno/dopoledne se dřelo, teď se jde makat. Společnost mi dělaly ex-Xeno, mám je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Juu, to jsou ty ode me? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Hele, myslím, že ano. Šetřím je, ale 4x týdně mi měří mezičasy a celkový split. Jinak na ně dávám pozor, je to paradox, jsou to Géčka za pusu, ale mám je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Tak to jsem rad, ze jsou uzitecne a hlavne ze delaji porad radost. Je super kdyz se tady tak pekne protoci a neskonci nekde v pohrebisti bazosu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Přesně tak, navíc Mára je opatroval a tak to mám rád, načež v tom pokračuji, sehnat tu červenou je kumšt. Mohly by mít rádio+solar, ale to jim rád odpustím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 ... i dnes je na ruce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Juu, to jsou ty ode me?Jop, sou to ony. Ja je opatroval a ted jsou (doufam, ze jen prechodne) u kolegy. Chtel je misto kocouru,ktere se prestehovaly ke mne ;-). Takove nase male chronosilenstvi :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 ... i dnes je na ruceTak tie sú krásne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Uz se na tom pracuje.. Parada! :-). Pred zimou je to zvlast potreba ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Parada! :-). Pred zimou je to zvlast potreba ;-).Battery na H.Aktualne parapetni priprava na nocni chytani signalu.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Jop, sou to ony. Ja je opatroval a ted jsou (doufam, ze jen prechodne) u kolegy. Chtel je misto kocouru,ktere se prestehovaly ke mne ;-). Takove nase male chronosilenstvi :-).To je bezva!! Kdyz na ne tak koukam, po te cervene se mi docela styska... Kdyby jste nekdy nektery nevedeli co s nema, asi bych se jich opet ujal. Takove ty hodinky s pribehem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se