Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Ted jsem snad mesic v kuse nosil 5610. Ode dneska se budou stridat s Rangemany..

5610-ky nabity jen na "M"? Styd se!

Jinak samo gratulace ke kocourum, bez nich nelze vubec byt ;-).

Edit: A synchronizace kocouru nic? :-P

Upraveno uživatelem Xenomorfus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

M je celou dobu co jsem je vytahnul z hodinkovnice. Za cely mesic na ruce se nedobily, potvory. A synchronizace doma, krom hodinkovnice neni.. :( Hodinky sundavam na noc na nocni stolek a nic se mi tam nechyta. Mame nejak fajnove odstineny byt, pac ani hodiny na zdi rizene radiem se nechytaji. Ty dvakrat do roka sundam a na noc soupnu na okno, aby se seridily.

Odkaz ke komentáři

M je celou dobu co jsem je vytahnul z hodinkovnice. Za cely mesic na ruce se nedobily, potvory. A synchronizace doma, krom hodinkovnice neni.. :( Hodinky sundavam na noc na nocni stolek a nic se mi tam nechyta. Mame nejak fajnove odstineny byt, pac ani hodiny na zdi rizene radiem se nechytaji. Ty dvakrat do roka sundam a na noc soupnu na okno, aby se seridily.

Ak máte múry z betónu, tak vec je jasná, nič iné, ako okno, situáciu nerieši, ale cez betón ten signál zaručene neprejde, v podstate, cez betón neprejde v podstate nič, ani ten najsilnejší energetický signál, gama žiarenie :(

Upraveno uživatelem quattroRS
Odkaz ke komentáři

Jop, sou to ony. Ja je opatroval a ted jsou (doufam, ze jen prechodne) u kolegy. Chtel je misto kocouru,ktere se prestehovaly ke mne ;-). Takove nase male chronosilenstvi :-).

To je bezva!! Kdyz na ne tak koukam, po te cervene se mi docela styska... Kdyby jste nekdy nektery nevedeli co s nema, asi bych se jich opet ujal. :) Takove ty hodinky s pribehem.. :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...